Модни консултации 40

• 58 560
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
  • Street of Dreams
Мерси, Нина - точно тези сандали си взех, сигурно си видяла в придобивките. Може да са бабешки, но са от малкото, които мога да си позволя да нося с моя извит крак. Не знам точно каква е връзката с красивите лица на моделите, но явно нещо имаш на душата да кажеш. Може и да греша, разбира се.

Сесил, на мен тези сандали ми се виждат по-подходящи за роклята  от жълтите.

# 76
Stefina, този тип чехли за мен са сложна работа...,  но разгледай, може нещо да те вдъхнови.
Скрит текст:

Полата е вечерна, но става и за обяд с приятелки, примерно.

Ани, роклята ти стои чудесно, но щом те смущава нещо по-добре режи.

Сесил, сандалите са много хубави, но не за тази рокля, според мен.

# 77
  • Бургас
OnDiNe,ако беше прочела по-внимателно поста ми щеше да разбереш в каква връзка прилагам снимката на сандалите.При все,че ти е станало ясно веднага.Не знам какво"теле под вол"търсиш или може би си имала претенции за някаква уникалност,но майка ми от две лета носи тези сандали(изпреварила те е Wink ).Такива модели тя има и под формата на затворени обувки и боти(за мен са си откровено грозни и бабешки,но тя твърди,че само с такива можела да ходи,а и все пак жената е на 70год.)Виждала съм и други жени на възраст да предпочитат тази марка и модел.Та,това имам на душата да ти казвам.
Написах достатъчно и не ми е интересно вече.Смятам въпроса за приключен.
Виж,ако споделиш снимки на красиви обувки,може би ще се включа с коментари.

Сесил,ще ти споделя откровеното си мнение,което разбира се не е задължително да приемеш.
От двете показани от теб рокли-първата беше уникално красива и отговаряща точно на повода.Не ме разбирай погрешно,тази,която си взе също е хубава,но първата...казах ти вече. Simple Smile
Сандалите-жълтите,вече съм коментирала,че са хубави,но крайно неподходящи и за двете рокли,както и за повода.Ако много ги искаш,купи ги и си ги носи,но с други подходящи за тях дрехи.
Относно вторите сандали от снимката.... момичетата са ти написали,че са крайно неподходящи-послушай ги! Аз също споделям мнението им и ще добавя,че не са и хубави(не ми се сърди)
Избери си изчистени,елегантни сандали,които да са съобразени с роклята и повода.Вземи си един елегантен и изчистен клъч и върви ги зашемети с вкус и красота на празника!

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 10:41 от Nina_Z

# 78
  • Някъде там
Подариха ми тази блуза.
Притеснява ме ,че е с твърде гол гръб.
Какво мога да измисля за да я нося.

# 79
Отдавна не съм виждала такива красиви модели. Жените. Забелязвате ли тази тенденция?

Да, и обеците стоят страхотно.
Тенденции всякакви забелязваме и още как!
И моделите и обеците са много красиви! Дрехите им също са страхотни! Надолу не се виждат с какво са обути(а ми е много любопитно),но със сигурност няма да са с бабешки сандали като тези например.

Как ще са бабешки тези сандали, ти изобщо следиш ли модата?! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 80
Момичета, купила съм си една миди тъмнозелена пола, която не мога да измисля с какво да нося.
Ще се радвам да ми сглобите аутфитче с нещо от магазини, което мога веднага да си купя, че сега ми е дошла музата за тази пола.

# 81
  • София
За полата - блузка или потник с райе.

# 82
  • Бургас
Полата с нещо синьо в комбинация я виждам-лятно и морско.
Друг,много свеж вариант е розово или светлосиво.Жълто и цвят-сметана също ще подхождат.

# 83
Нина, дай твое предложение за подходящи сандали.

# 84
  • Бургас
Отдавна не съм виждала такива красиви модели. Жените. Забелязвате ли тази тенденция?

Да, и обеците стоят страхотно.
Тенденции всякакви забелязваме и още как!
И моделите и обеците са много красиви! Дрехите им също са страхотни! Надолу не се виждат с какво са обути(а ми е много любопитно),но със сигурност няма да са с бабешки сандали като тези например.

Как ще са бабешки тези сандали, ти изобщо следиш ли модата?! Stuck Out Tongue Winking Eye

Уж я следя модата,но явно съм пропуснала тази на немските и нашенските баби Blush! Веднага си взимам бележка и обещавам да се поправя. Stuck Out Tongue Winking Eye Майка ми сега ми е сърдита,че съм и обиждала обувките.

Сесил,по-назад в темата ти пуснах сайт за обувки,които са гарантирано качествени,а и красиви.Не малко пъти съм пазарувала от там.
Отделих и ти пратих снимки на няколко модела,които са елегантни,изчистени и подходящи за роклята и повода.От сайта,ти обаче,хареса жълтите сандали,които вече няколко пъти коментирахме като хубави,но неподходящи.Върни се по-назад и виж кои ти бях отделила,защото намирам за глупаво да се повтарям и качвам едни и същи снимки.

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 00:10 от Nina_Z

# 85
С бледо розово седи добре, пробвах го цветово с една блуза, no за съжаление е плътна.
Имам идеи и аз с какво се връзва, но ми бягат конкретните блузки и тениски, с които да я нося.
А потници не, след една определена възраст за градска среда не ги смятам за подходящи.

# 86
# 87
За тъмнозелената пола-  в H&M и Zara ще намериш нещо. H&M  имат различни модели с тази щампа:
https://www2.hm.com/fr_fr/productpage.0731425001.html . Според мен и животински принтове биха отивали:
https://www2.hm.com/fr_fr/productpage.0723158003.html
Тези също
https://www2.hm.com/fr_fr/productpage.0745522003.html
https://www2.hm.com/fr_fr/productpage.0730122002.html

Sesylle,  според мен съвсем изчистени обувки стилето със затворени пръсти поне, тъй като в роклята има доста информация- две материи, дантела... Ако трябва да са непременно сандали, нещо от сорта, мисля аз:
https://www.zebra-online.com/shoes/damski/damski-chehli-i-sandali/19311lch, но в тъмносиньо
https://www.zebra-online.com/shoes/damski/damski-chehli-i-sandali/1522801sr. Ще освежиш с клъча и шала, а и някакво бижу ще сложиш, предполагам.

Искрица, не знам на колко си години, но голият гръб е интересното на топа.  Освен да пробваш да сложиш парче отдолу като основния плат.  Или пробвай с черен потник с тънки презрамки и нисък хоризонтален гръб, на който да не се виждат презрамките, ако основният цвят наистина е черен, де.

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 11:14 от Фенси

# 88
Заставаш пред огледалото с полата и почваш да сменяш блузи и обувки. Щом имаш идея с какво върви, значи първата отсявка си я минала.
Много ми харесват предложенията на Free.
С бяло е най лесно и на мен лично най ми допада + щипка животински или друг принт. В моите очи тъмно зеленото и бордото много облагородяват леопардовия и змийския десен.
Не знам защо реших, че полата е маслено зелена...и идеите все такива.
Скрит текст:

С нещо ярко - охра, корал, жълто.

# 89
Така като забия с нещо и не ми се получи от раз голяма мъка. Да имам неща, които стават, но просто стават, не е нещото, което като го погледна да кажа - това е.

Общи условия

Активация на акаунт