Модни консултации 40

• 58 626
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
Аз пак досаждам в темата , за банските се отказах ,след като се сетих какв аще е доставката и разправията по митници.
 сега се чудя между двете рокли

Скрит текст:

Скрит текст:

или

Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 16:02 от Candy_girl

# 556
От мен рокля 2. И цветът е фантастичен.

# 557
  • София
Тези рокли трябва да се пробват. Особено бялата.

# 558
Тези рокли трябва да се пробват. Особено бялата.
Peace
Изцяло зависи от конкретната фигура, която ще ги носи.
Бялата в профил особено изисква подчертано идеална фигура. До талията, освен на бюста, на практика рокля липсва.

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 14:53 от Judy

# 559
  • София
Те и двете изискват перфектно тяло. Аз съм за втората, обаче.

# 560
  • Бургас
На мен ми харесва последната.

# 561
  • София
Втората е с деколте почти до пъпа и едновременно с това с гол гръб, много разголена ми идва. Резедавата е по-добре в това отношение, но не съм убедена, че е много удобна също. Все пак от двете съм за резедавата.

# 562
  • София
Втората е с деколте почти до пъпа и едновременно с това с гол гръб, много разголена ми идва. Резедавата е по-добре в това отношение, но не съм убедена, че е много удобна също. Все пак от двете съм за резедавата.

Че и бяла Simple Smile
Иначе съм съгласна, че за тези рокли трябва тяло на модел. На всички останали няма да стои добре. На картинка са супер.

# 563
И на модела е играл здраво фотошоп. 😃 Важно е и материята каква е, снимка в гръб също няма. Виждала съм рокля като бялата на живо, но с по-прилично деколте, много хубаво стоеше. Добра материя, следваща тялото, но не залепена и да се впива. На добре сложена жена, в никакъв случай кльощава по моделски.

# 564
Здравейте момичета, моля за малко мнения и предложения  относно избора ми на рокля,обувки,чанта и аксесоари.Повода е сватба на която ще съм гост на моята племенница.Роклята е обличана веднъж повода беше парти по повод абитуриентската вечер на дъщеря ми като бях комбинирала с черни обувки, но ми се искам този път да избягам от черната визия.Мисля да заложа на светло сини обувки - стилето и чанта, като се има в предвид ,че ще е началото на месец септември май ми се иска сандал,който обаче да не е много висок защото ще съм включена и в организационната дейност.Simple Smile

# 565
Според мен няма да е лошо. Нека другите да кажат мнението си. Аз бих носила такава комбинация. По принцип черното малко затваря, но и прави фигурата по- слаба. Обувки и чанта за акцент, може сако или болеро в подобен цвят синьо, ако е хладно.
Ако става дума за сватба и аз съм в шах. Ще бъде началото на октомври, а съм много близка роднина на булката. То нито есенно, нито лятно. Направо не знам. Лятна рокля със сако ли да избера или затворена с дълъг ръкав рокля за есенно време?

# 566
Candy_girl, бялата рокля ми харесва повече.

Кali78, дантелената рокля ще е добре с тези обувки и чанта, но можеш да помислиш и за някакви обици, които да дадат цвят и блясък около лицето.

Моите палта дойдоха и противно на настройката ми остава бежавото. Зеленото ме схлупва някак, твърдо и грубо е, а как мирише на овца не е истина.
Free Agent, беше права, кройката му е такава, че прави гърбица.

# 567
  • Street of Dreams
За мен двата цвята обаче не се връзват. Отделно може да се комбинират с много неща, но заедно не ги виждам.... Колкото и "универсално" да е черното.

# 568
  • sofia
Ако става дума за сватба и аз съм в шах. Ще бъде началото на октомври, а съм много близка роднина на булката. То нито есенно, нито лятно. Направо не знам. Лятна рокля със сако ли да избера или затворена с дълъг ръкав рокля за есенно време?
Рокля с къс/без ръкав (може и от по-плътна материя)+сако/болеро. Като се разтанцувате ще ти стане топло. Роклята с дълъг ръкав няма как да я свалиш.

# 569
Рокля с къс/без ръкав (може и от по-плътна материя)+сако/болеро. Като се разтанцувате ще ти стане топло. Роклята с дълъг ръкав няма как да я свалиш.
Благодаря за мнението, раздвоена съм, чудя се дали ако сега харесам лятна рокля да я взема и да я комбинирам със сако или да изчакам есенни модели. Сега от по плътна материя едва ли ще намеря, всичко е лятно по магазините, а есента едва ли ще тръгна в последния момент, особено с малко дете по магазините. Уф ще го мисля. 😕

Общи условия

Активация на акаунт