Модни консултации 40

• 58 612
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
  • София
И аз съм така със сватба в края на септември. Костюм ли да е, рокля ли... Имам разни неща, които не съм носила, ще решавам тогава.

# 571
В модно отношение много обичам преходните сезони, особено септември/октомври. Температурите позволяват с кеф да си нося и любимите летни неща, и любимите есенно-зимни. Няма по-подходящо време човек да сложи сандал, ефирна рокля и пухкава жилетка или пък боти на голи крачета...
В този ред на мисли, сватбите, които ви се задават са чудесен повод да сложите лятна рокля с красиво леко палто и ефектни сандали.
Междусезонни вдъхновения - и сватбарски, и не баш.
Скрит текст:

# 572
За сватба винаги избирам лека рокля, дори и да сме сред най-дълбока зима. Такова потене пада на дансинга, че не ми се мисли да се докарам в кадифената ми рокля с дълъг ръкав или нещо подобно от плътна материя. А и в ресторантите е отоплено, за останалото време една подходяща връхна дреха решава проблема с настръхването от студ. 🙂 Ако сватбата ще е изцяло на открито, това прави нещата по-сложни, но аз на такава не съм била.

# 573
Бяхте ми много полезни, благодаря ви!

# 574
  • София
Абсолютно, зимата на всякакви събития с танци тънка рокля без ръкави. Отоплено е навсякъде, барове, ресторанти, човек се поти зверски във вихъра на танца.

# 575
Според мен силиконовите презрамки са просто отвратителни! Залепват по кожата, не са еластични и са грозни. На пазара се предлагат страхотни сутиени без презрамки, които поддържат дори голям бюст. Напр, този модел на Wonderbra

Ооо имам го и страхотен. Върши работа и оформя добре бюста, като се има предвид, че гърдите ми увиснаха след раждането Pensive

# 576
  • София

Ооо имам го и страхотен. Върши работа и оформя добре бюста, като се има предвид, че гърдите ми увиснаха след раждането Pensive
Ох как да дам 120 лв. за сутиен...не ги ли намалят на 60лв. по някое време през годината?

Последна редакция: вт, 30 юли 2019, 09:18 от bubanka

# 577
Ох как да дам 120 лв. за сутиен...не ги ли намалят на 60лв. по някое време през годината?

Аз го намерих в магазин Fashion Galeria за 35 лв.

Последна редакция: вт, 30 юли 2019, 09:18 от bubanka

# 578
Аз пак досаждам в темата , за банските се отказах ,след като се сетих какв аще е доставката и разправията по митници.
 сега се чудя между двете рокли

Скрит текст:

Скрит текст:

или

Скрит текст:
Скрит текст:
От мен рокля първа, по нетипична е...

# 579
Момичета, какво ви е мнението за чантите с форма на квадратна кутия? Имам една и не мога да реша харесва ли ми или не...

# 580
  • София
Дай снимка /или пример/.

# 581
Може би от сорта на тази: https://images.app.goo.gl/CyN1w859eGg2xzg68 ? Не са много практични, иначе пък са акцент, за кратки излизания според мен.

# 582
Да, от този сорт е. Не намерих снимка в нета, за това прикачам моя

Аз предпочитам чанти, които да вървят с всичко, а тази я виждам само с дънки, пък и дали няма да ми пречи като ходя...

# 583
  • София
Чантата е много хубава и цветът е свеж. Според мен става с всичко. С рокля, с пола, с дънки, с панталон... 😄

# 584
  • Бургас
Не за чантата,но цвета е много хубав

Общи условия

Активация на акаунт