Кауфланд - тема 36

• 50 055
  • 719
  •   1
Отговори
# 120
Тия хора полудяха.Всеки ден хвърчат цените на месото нагоре.
Само си търсят оправдание. Сега ще се оправдаят с намалената консумация. Като им намалее наистина консумацията ще видите помоции на разни произведени от месо - я стекове я кайма я нещо друго. Така е лакомията фалра търговците.

Благодаря за брошурата! Харесах си някои неща - омекотител Бинго, нес кафе 3 в 1, гел стика на Жилет, дамската пижама, но нея ще я видя на място.
Пихте ли от новото 3 в 1? В случай, че не сте вземете първо едно пакетче и пробвайте. Новото освен на нова цена е и с много различен вкус. Аз го отказах тотално.

# 121
Благодаря за брошурата. И аз харесах Бинго омекотител, но цената му не беше ли 2 и нещо. newsm78

# 122
Пихте ли от новото 3 в 1? В случай, че не сте вземете първо едно пакетче и пробвайте. Новото освен на нова цена е и с много различен вкус. Аз го отказах тотално.

Много време не го бях пила, реших да пробвам това новото, не е лошо. Но и новото, и старото са боклуци, пълни с химии.

# 123
Всеки път се заричам да не взимам нищо хранително на промоция от Кауфланд. Последната ми греда е краве сирене Пършевица, което по принцип обичаме, но това е с много силен и остър вкус - прилича на козе или по-скоро на вкиснало. Иначе си е в опаковка със саламура, в срок на годност. Но явно кофти партида и - промоция. Не взимайте - аз го купих миналата седмица от там.

# 124
Ами връщай...няма да им ядем отровите...

# 125
Не пазя бележката, иначе като нищо. Взех от там и масло Домлян, от години не купувам българско масло, защото вкусът му не е на масло въобще. Ами то едно бяло, безвкусно, като кокосово масло. Никакъв аромат. Добре че взех малка опаковка. Аман от тези пишман бизнесмени. После реват, че не уважаваме българското. Да си го ядат.

# 126

Много точно казано ! Миналата седмица кафе-автомата ми беше на ремонт, макар и рядко си пия 3 в 1 и бях взела 10 пакетчета , на Нестле . Първото пакетче ми се стори много особено , изхвърлих го и разтворих второ - същата работа. Не бях вземала поне година от тях. Ще мина на 3 в 1 на Якобс, техните сигурно са си същите.

# 127
  • Русе
Благодаря за брошурата. И аз харесах Бинго омекотител, но цената му не беше ли 2 и нещо. newsm78
Айде сега, подробности... Важно е че вземаш 2, пък за другото, кой ще ти помни цените. Шегувам се, разбира се. Права си, около 2,70-2,80 лв беше.

# 128
Здравейте! И аз харесах някои неща от брошурата. Някой има ли отзиви за уреда за почистване на лице на Switch on? Не съм ползвала нищо на тази марка.

# 129
Аз от години пия само 3 в 1 на Якобс,класик. Много повече ми харесва от Нескафе. Второто ми е много безвкусно и “бълвочено” на вкус,дори и с по-малко вода да го забъркам. 😃

# 130
Айде сега, подробности... Важно е че вземаш 2, пък за другото, кой ще ти помни цените. Шегувам се, разбира се. Права си, около 2,70-2,80 лв беше.
Ами не е честно да ни цакат с топла бира.

# 131
  • оттам, откъдето започва България
Прави сте за цената на омекотителя, но наистина мисля е тази цената му в Кауфланд.
Порових се малко и го намерих на най-ниска цена в момента в някаква софийска верига магазини -
Скрит текст:
Моят Фреш Маркет
- 2.09 лв. https://fresh-market.bg/Omekotitel-Bingo-1l_prod_709.html

Така или иначе на цена 3.19 лв. за 2 бр. няма откъде другаде да се купи.

# 132
Хм, аз много неща харесах от тази брошура - в офертите 2 за 1 има хубави неща, например бонбоните трюфели и сьомгата... Родителите ми са попаднали на някаква информация, че всичката пакетирана сьомга от хипермаркетите е отровна, и все ми казват да не купувам... Така и не разбрах какъв точно е проблемът...

Харесвам тези стойки за пълзящи растения, но се чудя дали са достатъчни... И пролетта май ги имаше, но тогава не взех, защото не ми трябваха...

Пия всички видове 3 в 1, различавам им вкуса, но общо взето всички ми харесват. Според мен, разликата при новото на Нестле е в това, че има повече кафе, а по-малко захар и сметана - вкусът е по-остър. Но става, ще му свикна. А и още съм опитвала само червеното - очаквам другите да са по-сладки.

# 133
Не съм почиствала скоро съдомиялната,  затова ще мина да взема препарата на Финиш 2 на цената на 1. Сутиените ми харесаха също,  но обикновено ако са хубави до 18 часа в понеделник са се поизчерпали като размери и цветове. Друго не ми хвана окото в брошурата,  но ще ви чета,  че може нещо да съм пропуснала.

# 134
  • София
Кухненската хартия Selpak заслужава ли си? Хубава ли е? Ползвали сме само Zewa и на dm марката...

Общи условия

Активация на акаунт