Кауфланд - тема 36

• 50 058
  • 719
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Момичета да ви питам в К предлагат ли вина на Вила Ямбол,благодаря?

# 136
Кухненската хартия Selpak заслужава ли си? Хубава ли е? Ползвали сме само Zewa и на dm марката...
Да, хубава е! Аз ползвам нея или на ДМ

# 137
Бъркате се нещо с Бинго-то.
На промоция е бил 1,68. За 1 бр.
Така излиза по 1,60.
Не е по скъпо, а и наистина няма по-ниска цена другаде.

3/1 на Нескафе Класик никога не ми е харесвало. Само с кафява захар е по-добре, другите не.
Но и на Якобс не е същото като преди.

# 138
  • Пловдив
Капсулите Долче густо дали са само от по 30бр на промо??? Пише разл.видове...

# 139
Зехтина на Коста Доро в промоция от новата брошура,ползвали сте го?Горчив ли е ?На оферта си е, два за 9лв.

# 140
  • София
Капсулите Долче густо дали са само от по 30бр на промо??? Пише разл.видове...
Различни видове, но големите кутии. Малките няма да са на промоция.

# 141
Момичета да ви питам в К предлагат ли вина на Вила Ямбол,благодаря?
Да. Има бутилки и bag in box. Всички видове бели, розе и червени продават.

# 142
Според мен, разликата при новото на Нестле е в това, че има повече кафе, а по-малко захар и сметана - вкусът е по-остър.

Колко ли е било преди като сега % кафе е едноцифрено число, не помня колко беше.

# 143
То беше много слабо. Една моя роднина отказваше да я черпя с такова кафе, защото не го усещала.

# 144
За 3 в 1 то не съм съгласен по-мек е вкуса не по-остър. 3 в 1 то не е за кафеджии дето искат да се "надрусат", а за тези дето искат да пият нещо дето мувикат кафе. Не предлагам марки. За себе си намерих друго и в кауфланд се предлага и във всички по-големи магазини. Пак казвам на вкус и цвет ... Всеки да си пие каквото му допада. Достатъчно приемливи са цените да вземе по едно пакетче от марка човек и да си прецени. не включвам тук собствените марки на веригите и всякакви недуразумения дето вътре е боклук а ги продават на по 19-20 стотинки.

# 145
Аз си купувам само когато го намалят на 25 ст. - точно Кауфланд го правят от време на време. Взимам цели кутии. Преди определено беше по-сладко.

# 146
Зехтина на Коста Доро в промоция от новата брошура,ползвали сте го?Горчив ли е ?На оферта си е, два за 9лв.

Аз съм ползвала Коста Доро Екстра - леко нагарча,  но аз обичем именно този леко горчив привкус на зехтина. Този обаче Коста Доро льо Колин не съм го купувала.

# 147
Този не го купуваме защото не е ясен какъв е и на сайта им го няма. За горченето, форума не може да помогне. На един му горчи, на друг не. Аз ползвам само класическия Коста Доро екстра върджин. Супер ми е.

# 148
  • Русе
Кухненската хартия Selpak заслужава ли си? Хубава ли е? Ползвали сме само Zewa и на dm марката...
Да, хубава е! Аз ползвам нея или на ДМ
И аз съм доволна. По-хубава е от Папиа и от Фамилия.

# 149
  • shumen
Вина на вила Ямбол в К има.

Общи условия

Активация на акаунт