Кауфланд - тема 36

• 50 062
  • 719
  •   1
Отговори
# 150
Кухненската хартия Selpak заслужава ли си? Хубава ли е? Ползвали сме само Zewa и на dm марката...
Да, хубава е! Аз ползвам нея или на ДМ

Заслужава си. От месеци ползвам само тази марка тх и кухненска ролка.

# 151
Днес си взех пижамка от органичен памук за 6.50лв. и два калъфа за съхранение 100/45 по 2,50лв.
Доволна съм 😊
Другата седмица съм си набелязала кроасаните Кукуруко, цветоулавящи кърпички, омекотителя на Бинго, Цифовете и кухненската хартия.
Маслото на Лакрима и кашкавалът Здравец хубави ли са?

# 152
Какво е мнението ви за дезинфектанта за пране срещу бактерии и гъбички, наистина ли върши работа? Някой по-компетентен в тази област дали е проучил съдържанието му? И още един въпрос - ако сте го пробвали, на каква температура пускате прането с него?
Следващата седмица е в офертите 2 на цената на 1 и ми се струва изгодно.

# 153
  • оттам, откъдето започва България
Доста е обсъждано в БГ МАМА ползването му. Ето, тук виж: https://www.bg-mamma.com/?topic=904269.165
Има и доста други коментари. Влез на търсачка.
Предполагам и на опаковката му си има указания за ползване.

# 154
  • Буркина Фасо
тия дезинфектанти не са ли нещо като хапчетата ? - от една страна помагат за едно, а от друга вредят. убиват бактерии, но  убиват и полезните за човека такива.  newsm78

пп. днес видях в един магазин масла Президент, крем за мазане Филаделфия и други отделени в групата на имитиращите продукти. и не само отделени в един край от нормалните, ами и с поставена преграда м/у тях. замислям се дали "некачествената" бг.продукция не е по-добра от "имитиращата качествена" вносна.  newsm78

# 155
От утре има Орал Б про 2000 четка за зъби намалена на 50%, някой купувал ли си е? Ще съм благодарна за малко помощ, чудя се дали си заслужава? Благодаря предварително.

# 156
тзамислям се дали "некачествената" бг.продукция не е по-добра от "имитиращата качествена" вносна.  newsm78
А кое да ни кара да мислим, че бг продукцията не е имитираща? Само защото е бг и с лоши вкусови качества, не мога да я причисля към истинските  и качествени продукти.

# 157
Този зехтин наистина ли е 10 лв. за 2 бутилки?

# 158
  • Русе
Този зехтин наистина ли е 10 лв. за 2 бутилки?
Ами, толкова пише, че дори и 9 лв, а не 10 лв. Имаше нещо около този зехтин, но да се включи Лъки да каже, че тя е по зехтините. Аз имам Турски и до следващото ни ходене в Турция зехтин не заглеждам.
Иначе изготвих един списък за мен и един за ММ. За него по-обемните и тежки стоки Joy

# 159
Този зехтин го нищим всеки път като го намалят. Не е ясен какъв е, на сайта на производиетля го няма. Тета даже им писа писмо, нещо я бяха замотали.  Laughing

# 160
Интересно на нея какво са й отговорили, дано да прочете тук. 🤔Аз им писах преди като го пуснаха този зехтин, една седмица ги чаках да отговорят, като междувременно ме питаха къде съм видяла продукта, на каква цена и т.н. В крайна сметка казаха, че зехтинът е добър, истински екстра върджин, но за определени клиенти се предлагал...и нещо не ме убедиха. Бях споделила в темата за тази кореспонденция.

# 161
Интересно на нея какво са й отговорили, дано да прочете тук. 🤔Аз им писах преди като го пуснаха този зехтин, една седмица ги чаках да отговорят, като междувременно ме питаха къде съм видяла продукта, на каква цена и т.н. В крайна сметка казаха, че зехтинът е добър, истински екстра върджин, но за определени клиенти се предлагал...и нещо не ме убедиха. Бях споделила в темата за тази кореспонденция.
Нещо подобно бяха писали и на нея, пак неубедително, че е хубав и смело да купуваме. Grinning
Аз ползвам класическия като го намалят на около 10лв, и много ми допада. С този няма да рискувам, само защото е евтин.

# 162
Доволни ли сте от Первол-а, струва ми се доста изгодно.

# 163
Не съм го купувала от К, но препаратът определено щади цветовете. Единственият начин да си опазя индиговите дънки индигови. Бельо, обаче, категорично не бих прала с Первол.

# 164
Бельо, обаче, категорично не бих прала с Первол.
Защо?

Общи условия

Активация на акаунт