Кауфланд - тема 36

• 50 055
  • 719
  •   1
Отговори
# 105
  • Буркина Фасо
Ами до вчера в Кауфланд цената му беше 10.99. Пък и във фирмените магазини на 2-3 свинеферми при нас пак е толкова.
Ти вероятно си гледала цена на свински врат с кост,  а това е без кост.
нормално е след като годността му е до утре цената на месото да е с 30 че и повече процента по-ниска.
и при нас нарязан врат без кост е около 8-9 лв. , а цяло парче около 7-8 лв.
в момента пилешкото е по-скъпо от свинското.

# 106
  • София

Ти вероятно си гледала цена на свински врат с кост,  а това е без кост.
Само без кост гледам, свински врат, охладен, държа да не е замразяван, веднага се разбира от ползвателя на врата. Wink Ходя почти всеки ден.
Скрит текст:
в магазин на Лесидрен.

# 107
  • shumen
Тия хора полудяха.Всеки ден хвърчат цените на месото нагоре.

# 108
  • ВАРНА
Аз купувам от свинско само контра филе - само супер изчистено без мас за 9.90 лв.  от спец.магазин за месо.
Лятото - в жегите го избягвам и него.
А такова мазно е ужасяващо вредно в жегите.
И не - не съм вегетарианец. 

# 109
Амиии...не, всъщност не. Една кифла е много по-натоварваща от една мазна пържола, стига да е приготвена правилно - и зима, и лято. 😉

# 110
  • ВАРНА
Пълни глупости!

Има достатъчно много информация какви тежки вреди носи и на сърцето и на много други мазното свинско месо с лой   летните месеци  юни-юли-август. 

И от какво огромно количество се нуждае организма при минусови темп. под минус 7-8. 

# 111
Не мисля да споря с теб. И без друго написаното е чист спам, няма да се изненадам някой модератор да го забърше.

# 112
Някой, който си е взел термоса на Дукати може ли да даде отзиви?
Аз лично си го взех, но нещо не ми вдъхва доверие и ми се струва, че за студени напитки няма да върши работа, за горещи не съм го пробвал все още.

# 113
Ами до вчера в Кауфланд цената му беше 10.99. Пък и във фирмените магазини на 2-3 свинеферми при нас пак е толкова.
Ти вероятно си гледала цена на свински врат с кост,  а това е без кост.
нормално е след като годността му е до утре цената на месото да е с 30 че и повече процента по-ниска.
и при нас нарязан врат без кост е около 8-9 лв. , а цяло парче около 7-8 лв.
в момента пилешкото е по-скъпо от свинското.

Не е точно така. Целите парчетата врат в Кауфланд са  вакуумирани и тежат между 1,800 - 2,200 кг. Но ги вадят от вакуумната опаковка за да може да продават на който иска и по малки количества. След като са вече извадени от вакуумната опаковка, те променят срока на годност на печатния етикет до 24 часа.
Тази вечер отново минах през фирмен магазин на свинеферма- цена 9,90 лв., и там е паднала леко.

# 114
Свинската плешка е 6,95 тази седмица, не знам за какви цени говорите вие?

# 115
За врат говорят Simple Smile

# 116
Че какво ѝ е на плешката? Simple Smile
Пак е чисто месо, без кост.

# 117
  • Буркина Фасо
Свинската плешка е 6,95 тази седмица, не знам за какви цени говорите вие?
в Т-Маркет май е по-евтина.

# 118
# 119
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря за брошурата! Харесах си някои неща - омекотител Бинго, нес кафе 3 в 1, гел стика на Жилет, дамската пижама, но нея ще я видя на място.

Общи условия

Активация на акаунт