Женени от пръв поглед - след финала на II сезон - тема 14

• 79 748
  • 1 137
  •   1
Отговори
# 120
Един човек си каза мнението, което противоречи на вашето. И айде, всички му се нахвърлят! Туй "свобода на словото" хич го няма последните 100 страници?

Както вие си харесвате Таня, той пък така не си в харесва. Ами, и аз не в харесвам!  И той не е цвете, ама  тя пък ми е безлична и като от калъп извадена. Постоянно я превъзнасяте, и аз не знам защо.
Многото професионален спорт са я направили затворена в себе си, и необщителна, без чувство за хумор, много силно праволинейна, а и такава, нервна една.

поне това, което дават по ТВ, а не което казва анонимен читате на форума.

Сега да не ми се нахвърлите? Wink

Няма! 😆
Поне аз, няма да ви се нахвърля, защото и аз мисля като Вас.
То стана тук да те е страх да си кажеш, каквото мислиш. Абсолютно отнета свобода на словото. Особено, както казвате в последните ( не знам си колко ) страници.

# 121
Villena и Бънди поздравления имате и от мен. Намерихте се, сега остава да се вземете да не трябва други хора да попадат на вас. И ви пожелавам всичко да е ток и жица в отношенията. Тъкмо и фазомерът ще намери приложение.  Горчиво!

П. П. Предполагам сватбата ще е на жълтите павета? 😉

Joy Hug Хубаво си ги сватосала, хаирлия да им е! Bowtie

# 122
Не е отнемане на свободата на словото. Всеки има право да говори каквото иска.
И аз имам право да отвърна както искам. Съжалявам, ако това наранява чувствата ти.

Фазомер показва реални признаци на психопатия и е много далеч от осъзнаването им. Имай го предвид.

# 123
Един човек си каза мнението, което противоречи на вашето. И айде, всички му се нахвърлят! Туй "свобода на словото" хич го няма последните 100 страници?

Както вие си харесвате Таня, той пък така не си в харесва. Ами, и аз не в харесвам!  И той не е цвете, ама  тя пък ми е безлична и като от калъп извадена. Постоянно я превъзнасяте, и аз не знам защо.
Многото професионален спорт са я направили затворена в себе си, и необщителна, без чувство за хумор, много силно праволинейна, а и такава, нервна една.

поне това, което дават по ТВ, а не което казва анонимен читате на форума.

Сега да не ми се нахвърлите? Wink

Няма! 😆
Поне аз, няма да ви се нахвърля, защото и аз мисля като Вас.
То стана тук да те е страх да си кажеш, каквото мислиш. Абсолютно отнета свобода на словото. Особено, както казвате в последните ( не знам си колко ) страници.
За какво ви е отнета свободата на словото? Това, че не сме съгласни с вас си е наше право. Пишете си каквото искате, това няма да ме убеди във Вашата правота, аз пък имам право на мое мнение, нали така? Няма как да харесам някой, който иска пари от жена, която познава от три дена, за да си почерпи приятелите на вечеря и като не му даде, започва да говори за половия им живот от екрана. Това не ми е мъжко поведение, съжалявам. А, и този да ми претендира че е от жълтите павета, а да няма дом и доходи на 56 години....

# 124
Продължавам да смятам,че Бънди не е Фазо,може и да бъркам,разбира се.Но съм меко казано разочарована от теб ,Бънди.А ми беше толкова забавен,духовит,философски гледаше на различните мнения и се забавляваше,а в последният ти пост толкова жлъч..Кой лично дойде и ти навреди точно на теб,за да говориш с такава неприязън?!Само надникнах е темата,но ми остана горчив вкус.

# 125
  • ВАРНА
Има свобода на словото!  
-АхЪ!  

Както е рекъл един скинар за ''ЛГПД прайда:  
Аааа - нямам нищо против тях!  
 -  Ама ако вида пред мен такъв!
-   ще му е.......м.....та....с.....а.....XXXXXXXXXXXXXХХХ!!!

# 126
Ами редно е да ви е "страх" да си изказвате мнението, че подкрепяте насилник. За разкош този е и мошеник и лъжец, търтей, лентай и други още по-цветущи епитети, които ще си спестя, че такива фини души като вашите няма да превъзмогнат. Нямате право на второ мнение, като сте с толкова нисък морал. Свободата на словото не е за оправдаване агресори и насилници. Ако ви е толкова мил и драг искрено ви го пожелавам.

# 127
От прочетеното от Ал Бънди разбрах, че завижда на Таня и го е яд, че толкова много хора я подкрепят!😎

# 128
 Не можах да се сдържа.
 Гледам отборът на Гащювците барабар с женките са се появили и едни други се хвалят/подкрепят. Вярна е поговорката - за всеки влак си има пътници. Щом се харесват да се вземат.

Ние грозните, неспособните, неквалифицираните, с липса на въображение ... няма да тъжим, напротив ще се радваме, но възможно най-далеч.

# 129
Ох, пуста гьостерица...
То от тази свобода на словото, слободия, демокрация...и нам си още кво ..та затова е такова хард положението,я..
Не може, не бива и не трябва, със закон трябва да се забрани на такива социопати да им се дава ефир, интернет, разхождане свободно по улиците..Психо преглед и в психото. Точка.
Такава анархия и самозабравяне струи и са плъзнали навсякъде, тъй щото Фазомери, Гаечни ключове, Чукове и разни други високо интелектуални, високоизвисени инструменти, на които не можем да им Фанем тънката мислА, щото къде у нас такОв талант...да се разхождат свободно, безпризорно и нагло.
Различно, вика, мнение ..Да, различно е. Лудия вика - не съм луд.

# 130
Вилена, профилът ти мяза на фалшив. За фалшивите профили няма свобода на словото Joy

# 131
Вярна е поговорката - за всеки влак си има пътници.
По-вярна е тази: Краставите магарета и през девет баира се надушват!

# 132
Дали Бънди е Заро или не, няма как да знаем. Но това, което ми е достатъчно да знам, е че щом намира думи и емоции, с които да оправдае или защити такова поведение, значи или е като него, или намира в собственият си характер черти, които приличат на неговите.

Какъв толкова дълбок смисъл се криеше в подобен подарък? Абсолютно прозрачно поведение е, с едничка цел- да изкара наяве отрицателните черти на друг човек, в момент на слабост. Нарцисът не може да търпи да има човек с добродетели около него. Трябва да го свали на неговото ниво.
Да се твърди, че малцина са го "схванали" е смешно.

Достатъчно е да си живял сред хора, за да разпознаваш токсични модели на поведение, а Заровото е такова. За мен, и явно и за много други хора също. Обикновено, ако 99% от хората споделят еднакво мнение, то има реална причина да е така.

# 133
Бънди толкова глупотевини написа, че поддръжниците му само мога да подмина с безразличие. Щом ги кефи всички жени да бъдат принизявани до "масажистки" и разсъжденията, че сме грозни, тъпи и направени за смях....да си го поддържат и харесват. За таблета и бушмена също беше много интересно сравнението, макар и абсурдно както целия пост, от който лъха само злоба и завист към Таня. Сори, обаче класата си личи, дори и да не е изтъквана непрекъснато. Както и парвенющината на Светозарий впрочем.

# 134
Какъв толкова дълбок смисъл се криеше в подобен подарък?

След като подари фазомера, Фазо каза зад кадър, че чрез този подарък е искал да покаже на нас, зрителите, каква меркантилна жена е Таня. Той отдавна го бил разбрал и чрез този подарък и нейната реакция само си затвърдил мнението за нейната меркантилност.

Общи условия

Активация на акаунт