Женени от пръв поглед - след финала на II сезон - тема 14

• 79 709
  • 1 137
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Англия
Тази Веси ми излизаше на лайф в тикток, дълго се чудех от къде ми е позната. Но игнорира въпросите за предаването, тя беше страшно прецакана от продукцията.

# 1 126
На един лайф след като си направи блефаропластиката и трябваше да лежи повече сподели малко за предаването. Затворена страница , не знае и не желае да знае какво се случва с Никифор. Още на сватбата е искала да се откаже, но щяло да има голяма неустойка и затова е казала да..

# 1 127
Е , то наистина си беше гавра . Коя  нормална жена ще го хареса?

# 1 128
Въпросът е , че явно не може да не кажат Да. Така са обвързани с договори , че няма как.

# 1 129
Сякаш най-много си пасваха тези:

Какво стана с тези двамата? Май тази жена беше леко toxic.

# 1 130
Малко по-нагоре пише за тях. Той женен с две деца, за нея нищо не се знае.
Антония и Наско и аз питах за тях. Не се знае също.

Краткото ми разследване стигна до профила на Антония в Инстаграм. Явно си е родила две деца след предаването.
https://www.instagram.com/zajko_bajko_k?igsh=dXVneGIzY2lqM3Zt

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 16:53 от BaDBluEeYeS

# 1 131
Аз много не ги помня по имена.
Помня, че имаше един с турско име от Добрич в последния сезон и там срещата с роднините му мина много добре. Но май имаше предразсъдъци при роднините на булката, защото той е турчин. Какво стана с тях?

И изобщо от двата сезона има ли една двойка, която да се е задържала и до днес?

# 1 132
  • Телиш/Плевен
Снимки на участниците от втория сезон има в първия пост на тази тема. А на тези от първи сезон - тук.
Нито една двойка не се задържа, даже се учудих, че ще има нов сезон, но се зарадвах, защото много харесвам предаването.
В социалните мрежи следвам Георги и Светлана от първи сезон.

# 1 133
Да, ясно, че има снимки в първия пост на темата. Просто не ми се играе да цитирам, питам общо, за всички двойки. Значи.. нито една не е заедно днес, години по-късно. Какъв е изводът?
Брак не се сключва ей така, без да си опознал човека.

Въпросният Мерал ми се видя свестен, но с тази кифла... нямаше как да стане. Капризи и претенции до луната. Поне от това, което помня. Вече минаха години и само смътно си спомням персонажите от Фермер търси жена и Женени от пръв поглед.

# 1 134
  • Телиш/Плевен
Да, ясно, че има снимки в първия пост на темата. Просто не ми се играе да цитирам, питам общо, за всички двойки.
Понеже каза, че не си спомняш участниците, имах предвид да погледнеш снимките и така да си ги припомниш.

# 1 135
  • София
Най-големият проблем беше лошият подбор, повечето двойки нямаха никаква съвместимост.

# 1 136
Ами да,но кажете не беше ли смешно и  забавно тук?Ако всички бракове бяха идеални какво ще коментираме.Шегувам се,де.

# 1 137
Георги има семейство и две деца, много бързо след края на предаването си намери съпруга и създаде семейство.
Мишо често го засичам по морето лятото, уличен музикант е и свири на китара вечер.
Светлана си има гадже дълги години, спортува, дава апартамент под наем на Тасос.
Ивана ми изскача в инстаграм има семейство и малко момченце.
С Юлия и светозар ми е интересно какво се е случило.

Общи условия

Активация на акаунт