Женени от пръв поглед - след финала на II сезон - тема 14

• 79 193
  • 1 137
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
Работила съм в агенция за запознанства преди много години и мога да предложа перспективно съчетание от двама души много по-успешно от професионалистите на предаването.
Имам усет точно за такива неща и десетки успешни запознанства в реалния живот. Ама нас никой не ни пита...
В новия сезон отново ще съберат абсолютно неподходящи един за друг образи и това ще е губене на време и за участниците, и за самото предаване.
Дайте възможност на хората с усет за успешни запознанства, да ви кажат кои двама ще са успешни като двойка...

# 1 096
Ама ще има ли нов сезон въобще?

# 1 097
  • Пловдив
Може би всичко в крайна сметка опира до способността и усета на отделните сватовници. Тези "специалисти" от предаването определено бяха сложени само като параван и истинската причина да съберат точно 4-те двойки във вида, в който ги видяхме във втория сезон, е драми и свади за пред камерите.

Познавал съм в предишни години няколко психоложки и до една бяха лесно избухливи, страдаха от голяма неувереност в себе си и с неразбории в личния си живот, но в същото време имат диплома и са заредени със самонадеяността, че разбират човешкото мислене и могат да направляват чужди съдби...

# 1 098
Stuck Out Tongue Winking Eye

Ако принцовете са кът, може и някой кльощав младеж с жълт панталон, одобрен по снимка от форумното общество.

Ахахаха, пуста завист, пуста завист! Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 099
Бънди щото не му харесахме гащите в цвят каки дето не ги смени през цялото време и сега завижда на младежа от снимката.

# 1 100
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Ама ще има ли нов сезон въобще?

Да, на мястото на Един за друг

https://nova.bg/shows/register/1787

# 1 101
Леле, сериозно ли? В тези теми как съм се смяла дори и темите за ББ надминаваха. Изобщо не съм срещнала реклама.

# 1 102
Един за друг го съсипаха. На мен Женени от пръв поглед ми харесваше, дано не съсипят и него

# 1 103
  • София
Много го харесвам и аз като предаване, но много лош подбор имаше при предните два сезона.

# 1 104
  • Sofia
На мен изобщо не ми харесваше. Събрали се там някакви псевдо психолози, събрани от "кол и въже". А те горките, толкова са се взели на сериозно, и понеже са много добри, решили, че могат да променят съдби! От километри беше видно, че нито една двойка не си подхождаше. Не стига, че не си подхождат, ами ги женят още първия ден, и  не, не е само за по телевизора!

# 1 105
Започнал е кастинг за третия сезон на "Женени от пръв поглед", най-вероятно ще го дават през пролетта.

https://nova.bg/shows/register/1787

# 1 106
Добре, че психоложката Маги отиде в Ергена да говори за енергии, така може да има шанс за някоя двойка наистина да се получи нещо.
Иначе много обичах темата и колегите драскачи тук. Толкова беше забавно и даже кафето си пиехме заедно виртуално. Ще се радвам пак да е същата атмосфера.

# 1 107
  • Sofia
О, вярно, че и там се беше набутала. Безполезната, говореща с възглавници. Женицата си изкара  безплатна почивка, че и парици взе, не е зле! 😂

# 1 108
Тя ли е... на Слави Трифонов някаква бивша?

# 1 109
Същата. Толкова е зле като психолог, че няма накъде повече.

Общи условия

Активация на акаунт