Женени от пръв поглед - след финала на II сезон - тема 14

• 79 217
  • 1 137
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
Искам аз да правя подбора на участниците.

Преди години работех в Агенция за запознанства и имах реални срещи с търсещи партньор хора.

Освен това много ме влече да свързвам самотни сърца и имам добра успеваемост. Simple Smile

Двойките в предишните предавания бяха абсолютно несъвместими... Психоложката Маги и останалите от екипа направо са за уволнение.

# 1 111
Те мачмекърите бяха семейство , които имаха агенция за запознанства. Р и Р , помня им инициалите , но не и имената. Та те в тяхната агенция нямаха успешен брак и двойка, какво да говорим за предаването. Не мога да проумея още защо за Бога събраха Христофор и Веси. Единственото ясно обяснение е заради сеира. Фолкпевицата Ивайла и момчето, което наистина търсеше семейство и сериозни отношения беше подигравка към него. Да не говорим за възрастната двойка..и онези дама с котката и мъжът със стол закачалка. Светла май се казваше тя, него не го помня..

# 1 112
В Сезон 1 - Георги Веселинов и Гергана Капзамалова. Той IT специалист, тя фитнес маниячка. Бяха хубава несъвместима двойка. Много ги харесвах.
Към днешна дата Георги е женен с 2 деца, за Гергана нищо не се знае.

# 1 113
Мъжът беше Михаил, а жената се казваше Юлия. Още по време на излъчването на предаването тя си беше намерила нов приятел, после роди и син от него.

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 18:28 от @NoName

# 1 114
В Сезон 1 - Георги Веселинов и Гергана Капзамалова. Той IT специалист, тя фитнес маниячка. Бяха хубава несъвместима двойка. Много ги харесвах.
Към днешна дата Георги е женен с 2 деца, за Гергана нищо не се знае.

И аз много ги харесвах, като двойка. Сватбата им се получи много добре. Гергана след предаването май започна да прави нещо с другата фитнес маниачка в предаването, която беше от Перник. Тя пък беше женена за един с къща в Казичене, който беше маниак на тема да се мие мивката на банята след всяко ползване. Голяма любов бяха в предаването, но после се оказа, че са се разделили. Но момичето наистина беше хлътнала сериозно по него

Не мога да проумея още защо за Бога събраха Христофор и Веси. Единственото ясно обяснение е заради сеира.

Това беше най-нелогичната комбинация. Да застане една жена и да ти каже, че й е важно мъжа до нея да е хубав и да има възможности, и ти да й пратиш мамин Ники......  И после я разкъсаха, че била меркантилна.

Много ме зарадвахте с новината, че пак ще има сезон. Харесваше ми предаването и се надявам този път наистина да вземат да се постараят малко при подбора на половинките.

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 17:13 от Lady Cassiopeia Duval

# 1 115
Предаването ми е любимо, но последният сезон беше с адски нелепи комбинации-все едно за подигравка и сеир. Сватовниците се бяха провалили тотално. Ще видим сега какво ще измислят…

# 1 116
Ей, помните ли Антония и Наско , какво ли стана с тези образи . Явно , че бракът им не просъществува дълго. Той беше добро , но твърде простовата за вкуса на голямата командваща дама. Тя си го водеше за носа.

# 1 117
Ей, помните ли Антония и Наско , какво ли стана с тези образи . Явно , че бракът им не просъществува дълго. Той беше добро , но твърде простовата за вкуса на голямата командваща дама. Тя си го водеше за носа.

Имам някакъв спомен, че след края на предаването май се разбра, че Антония била изтеглила някакъв кредит, като се надявала, че като се ожени в предаването, мъжа й после ще помага при връщането. Той май живееше на квартира и го натикаха заврян зет при мамини

# 1 118
Наистина имаше неподходящи двойки, но и едва ли са имали много голям избор, не всеки ще се навие да участва в такова предаване.

# 1 119
Сега след години има като че ли повече жадни за слава/инфлуенстване и смятам, че ще има кандидати. Друг е въпроса колко ще са успешни тези сватби,важното е да ги дават по телевизията. Каквито са и кандидатите в Ергена, ББ и прочее риалита.

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 19:12 от *Амбър*

# 1 120
Дано този път да е интересен формата. Ако сложат и тука някои инфлуенсъри, които да се превземат и преструват, за да си градят имидж и печелят последователи, със сигурност няма да е интересно. Предишните формати  бяха интересни, защото бяха натурални, със обикновени хора и бяха интересни реакциите им. Ако ги направят режисирани и това предаване ще стане негледаемо като Един за друг и Биг брадър.

# 1 121
  • Sofia
Нямам нищо против да ги събират "от пръв поглед", но не и да ги женят, в момента на виждането. Да, знам, че името и целта на предаването е да сформират семейство, но и знам, че с хилави баби (психолози, мачмейкъри и т.н.)-хилаво дете излиза.

# 1 122
Споделям това мнение. Някак си ми е голяма гавра с брака цялото предаване. Не , че вярвам много в него, но смятам , че е нещо, с което човек не бива да се подиграва и приема като да си купиш четка за зъби ...

# 1 123
  • Sofia
Скрит текст:
Споделям това мнение.
Някак си ми е голяма гавра с брака цялото предаване. Не , че вярвам много в него, но смятам , че е нещо, с което човек не бива да се подиграва и приема като да си купиш четка за зъби ...
Абсолютно! Да, някой може да се е записал с цел известност, но друг, с ясната и единствена цел да си намери половинка. Някак ми е, като подигравка със съдбите на хората, и тотално незачитане на брака, като институция. Колкото и клиширано да звучи!

# 1 124
Напротив, според мен само да ги съберат е нещо като нищо. Интересно е, когато ги поставят в сериозна ситуация. Доколкото помня, ако не искат да са заедно в брак, след края на предаването слагат и край на брака, може би има някакви юридически положения. Само да ги запознаят - има много такива предавания, тука ги слагат да плуват в дълбокото. Мисля, че колкото по-сложно е за участниците, толкова по-интересно е за гледане. Един за друг затова се провали - в последния сезон участниците само си седяха и плетяха интриги, отникъде не се напънаха, нито физически, нито интелектуално. Връх на спортните игри беше да обуят мъжете в обувки с токчета, а въпросите, които ужасно ги затруднява, бяха като за детската градина.

Общи условия

Активация на акаунт