Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Женени от пръв поглед - след финала на II сезон - тема 14

 • 65 392
 • 1 092
 •   1
Отговори
# 1 080
 • Мнения: 3 111
Няма ясни критерии по какво се харесват двама души, които са заедно. Много шарени комбинации има в живота. Наистина външният вид е първото, но според мен определящо е поведението. Никога не можеш да намериш някой, който да харесаш на 100%, въпросът опира с кого можеш да се изтърпиш.

# 1 081
 • Мнения: 2 757
Скрит текст:
Жените на 40 са си млади. Всъщност, 10-тина години разлика в полза на мъжа е често срещана, но обикновено се загаджват когато той е около 40, а не когато клони към пенсия.
Хората могат да останат сами на всякаква възраст и поради разнообразни причини. Неслучайно и от предаването решиха да съставят двойки от различни възрастови групи с разлика от 33 години между най-младата участничка и най-възрастният такъв, за да покрият по-голяма аудитория от зрители:

- Ивана Андонова (23 г.) и Мерал Асанов (31 г.)
- Василена Деспотова (33 г.) и Никифор Гергов (41 г.)
- Юлия Желева (36 г.) и Михаил Гроздев (41 г.)
- Таня Райкова (51 г.) и Светозар Филипов (56 г.)

 Хм... Интересното е, че най-малка разлика в годините има именно при най-възрастната двойка. Simple Smile
Подбирали са по доста показатели, пък не са имали разнообразни профили на кандидати. Но, да,  и възрастта е играла роля. Няма да подберат 23 годишна с 56 годишен мъж, дори и астрологически да си пасват.

За мен екипът специалисти беше слаб, предаването щеше да ми бъде по-интересно, ако тези специалисти коментираха всеки, изхождайки от своята област, може би повече трябваше да помагат на участниците. Иначе става едно зрелище, да ги пуснат да се изпокарат. Аз даже не им запомних имената, не са ме развълнували специалистите с техните коментари.

# 1 082
 • София
 • Мнения: 1 455
Ха-ха, тази тема пак ми се показва като активна. Виждам, че Светозар - Al_Bundy е все така самотен в своя пиедестал, няма къде да показва характер и се е впуснал да философства тук в коментари. Забравили сме те отдавна, не се хаби! Smirk  От темата помня единствено потребители-приятели, с които беше приятно. Поздрави!

# 1 083
 • Мнения: 180
Забравили сме те отдавна
Вярвам Ви. Повечето жени имате къса памет и за това допускате едни и същи грешки отново и отново.

# 1 084
 • Мнения: 10 795
Понеже мъжете са безгрешни, нали....Много обичам някой така да ми обобщава

# 1 085
 • Мнения: 180
Понеже мъжете са безгрешни, нали....Много обичам някой така да ми обобщава

Като казах "повечето" нямах в предвид точно Вас, но вие сама се включихте в обобщението.

# 1 086
 • Мнения: 10 795
Откъде заключихте, че сама съм се включила в нещо? Просто реагирах на глупавото обобщение. Явно Ви е присъщо да си правите погрешни умозаключения.

# 1 087
 • София
 • Мнения: 5 627
Аз не съм го забравила Зарко, един от най-гнусните риалити участници, които съм виждала. Дълго ще го помня още.

# 1 088
 • София
 • Мнения: 1 455
Аз не съм го забравила Зарко, един от най-гнусните риалити участници, които съм виждала. Дълго ще го помня още.

Той е от онези неоценените, които цял живот си градят образ пред огледалото, а действително са гнусни и като вид, и като характер, и като отношение... Но жените са им виновни, че имат очи, а не тяхното огледало. Smiling Imp Аз съм сигурна, че той сам си вярва колко е велик, докато философства из форумите. Самозадоволява се с думи.

# 1 089
 • Мнения: 180
Мон-ако. Странно е при всичките Ви пътешествия и удоволствия да се подвизавате тук. Не, че не Ви разбирам, но ми е странно.

Аз не съм го забравила Зарко, един от най-гнусните риалити участници, които съм виждала. Дълго ще го помня още.

Аз лично забравям неща, които не си струва да помня. Вие коя бяхте ?

# 1 090
 • Мнения: 4 642
Видяхте ли Милена Каменова е в помощ на форума-психолог с деца. Само като ми се мярна снимката и се сетих за предаването.😁 Много я оплюхме жената, може да си разбира от работата

# 1 091
 • Пловдив
 • Мнения: 2 434
За Милена Каменова не зная колко добре се справя в работата си, но ми се стори малко странно Ева Кулева да прави опити да влиза в ролята на "експерт" по връзките в предаването, след като самата тя е отдавна преминала 40-те мома и не се е доказала като успешна на любовната сцена. Иначе и тя има профили в няколко приложения за запознанства и все още търси сродната си душа, досущ като повечето участници в предаването "Женени от пръв поглед".

 Другото противоречие при Ева Кулева е фактът, че в редица свои видеа в YouTube тя съветва хората да бъдат категорични в изискванията си към отсрещни пол и да не правят отстъпки с тях, докато в предаването постоянно повтаряше как участниците задължително трябвало да правят отстъпки в името на това да имат връзка! Тя самата с тези си изказвания върви против начина на мислене, който цели да втълпява на хората при частните си платени курсове. Неслучайно и се показа като неразбираща случващото се между участниците в предаването и често правеше нелогични изказвания за отношенията им. Нямам представа дали въобще е гледала епизодите с тях или просто е присъствала пред камерата само за снимките с нея.

# 1 092
 • Мнения: 9 809
Ами нали знаеш, обущарят ходи бос...Grinning

Общи условия

Активация на акаунт