Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 735
 • Мнения: 1 132
И аз я харесвам, доста се е развила за тези години, не стои да хленчи, колко зле й е потръгнало в любовта преди. Този младеж обаче нещо.не ми вдъхва доверие как се държи на снимките. На първата тя го е прегърналс, а той изобщо не я докосва дори, не ми изглежда много отдаден..

# 736
 • Мнения: 2 214
Отдаден или не - няма как да знаем, все пак, не всеки търси/дава показност на чувства пред хората, не всеки обича да се снима...важното е, че са стигнали до обвързване, сватба - тя не е мн.млада, нито суператрактивна, така че, добре че си има партньор. Като поведение и характер е о.к. за мен, но външността й за мен не е о.к.

# 737
 • Мнения: 14 141
На мен тя ми харесваше най-много от предишните участнички на външен вид. А и от сегашните - слаба, с приятно лице - много по-добре от разни ацтеки...

# 738
 • София
 • Мнения: 5 518
Еее, как да не е атрактивна? Слабичка, добре оформено тяло, симпатична е, няма неправилни черти. Направо си е атрактивна мацката, отвсякъде!

# 739
 • Мнения: 14 141
Сигурно защото не прилича на кифла...

# 740
 • Мнения: 1 502
Симпатична е Светлана, но не е хубавица. Има чудесно тяло, неоспорим факт. Работила е за него. Малко адреналина ѝ е в повече. Баш се пробва да изкефлее, но не и отива. Не трябваше да си монтира цици и джуки.

# 741
 • Варна
 • Мнения: 527
Хеййй, а какво стана с делото на Фазомер? Къде ли живее сега? Въобще около него най - забулена остана ситуацията.

# 742
 • Мнения: 14 141
Делото последно го проверявах преди повече от месец. Нямаше решение. Софийските съдии са бавни - може и до края на годината да няма решение. Сега не мога да го проверя, защото не помня къде оставих информацията (на едно листче и го прибрах някъде)... Може да си живее в бараката.

# 743
 • Мнения: 2 214
Сигурно защото не прилича на кифла...
Не зная на какво не прилича или на какво прилича, зная, че не ми харесва като външност. Ако съм мъж, не бих я избрал за партньорка.

# 744
 • Пулпудева
 • Мнения: 6
Здравейте! Yum Най-сетне успях да се регистрирам във форума и реших да споделя своите впечатления относно предаването "Женени от пръв поглед" (сезон 2) и участниците в него.
 
 Първо,  бих желал да поздравя мнозина от вас за това, че още в ранните епизоди успяхте някак да предусетите истинската същност на някои от участниците, въпреки първоначално захаросаното им представяне  - и от собствените им описания, и от страна на предаването. Видя се, че всъщност имаше големи преувеличения и нещата се оказаха съвсем различни от това, което ни се представяше в началото. Забележително е колко прави се оказаха мнозина от вас и това до голяма степен подбуди интереса ми да ви чета (до последната запетайка), макар че от месеци не успявах да се регистрирам тук и да се включа редом с вас. Всъщност, точно вашите мнения поддържаха и интереса ми към предаването и признавам, че не бих изгледал всичките епизоди, ако не бяхте вие! Innocent Започнах да следя предаването от 17-ти епизод, но веднага след него си свалих всичките предишни и ги изгледах за няколко дни, което ми помогна да имам по-пресни спомени кой какво е казал пред камера и да съпоставя това с вашите изказани мнения. Още веднъж, поздравления за това, че сте такива добри психолози и психоложки и умението да забелязвате, че привидното 2+2 невинаги е равно на 4!

 Естествено, не бях много очарован от прочитането на някои окачествявания и по-остри думи към участниците или от форумен потребител към друг потребител, но го отдавам на разгорещените страсти и това, че всеки човек има различни гледна точка и възприятия и е невъзможно до един да имаме еднакво мнение. По-важното е, че който е писал, е изразявал искрените си мисли и не се е страхувал да ги изкаже такива, каквито са в действителност! Simple Smile

 Сега да напиша и как аз възприех участниците. Или поне впечатленията ми, основаващи се на кадрите, които продуцентите са подбрали и решили да покажат на зрителите. Ясно е, че е имало голямо рязане, изопачаване и разместване във времето на сцени и действия, за да ни поднесат един (за съжаление) хитро замислен бъркоч от нагласени случки, с цел по-висока гледаемост.


Таня: Една изключително борбена жена, която е преживяла тежки битки в последните години от живота си, но която не се предава и гледа смело напред! На моменти беше прекалено търпелива към Светозар; особено към края на предаването, когато той най-сетне показа истинското си лице, боравейки с предварително обмислени подли психически нападки срещу нея. Но така пролича класата на Таня и способността ѝ да се справя по мирен - доколкото е възможно с такова същество до нея - начин и да излиза с чест от създавалите се случки. Топли думи мога да кажа и за дъщерята на Таня, която показа умерен подход при включванията си в тукашните теми - учтиво и мирно. А това е резултат от доброто възпитание, получено от родителите ѝ. В такива моменти разбираш колко огромна е силата на сплотеното семейство!


Светозар: Това същество доказа на всички, че дъното не е достатъчно ниско за него и той може да се копае още и още... Заради поведението си заслужаваше един чугунен тиган по главата на всеки 5 минути, но мисля, че и без него той сам се е наказал достатъчно много в живота, превръщайки се в това, което заслужава. Тепърва ще осъзнава колко грешки е сторил, но ще е късно. Гнус ме е дори за пиша за него, затова минавам нататък...


Василена: Според мен, тя не е лош човек, но трябва да слезе малко на земята и да осъзнае, че човек е редно да търси такава половинка, с която да си подхождат на ниво поведение, ум, личностно израстване, постижения, външност и прочее. Да, изрече някои култови реплики в ефир, които бяха повод за редица негодувания тук, но си мисля, че е по-добре човек още от първия момент да е 100% откровен, вместо да играе нарочна роля и да залъгва този до себе си, че всичко е като по вода, а накрая да му каже "Бяхме дотук! Всичко беше театър! Оправяй се!". Мнозина тук писаха, че тя можеше да подбира думите си и да държи Никифор на разстояние, без да го обижда. Да, това е така, ако сме в нормална обстановка. Отстрани е лесно да го кажем, но ако сме на чуждото място (не само нейното, а и на това на други от участниците), вероятно бихме реагирали по малко по-различен начин от обичайния за нас, тъй като има камери и хора наоколо, които малко или много влияят и не оставят на спокойствие човек да води непринуден разговор така, както биха го сторили двама души насаме. Не изключвам да е имало и следване на предварително написан от продуцентите сценарий, преповтаряния на сцени (докато не се харесат на екипа) и други натоварващи търпението на човек неща. Видяхте, че първоначалното поднасяне на новината за женитбите пред роднините беше пълна бутафория и си личеше как са заснемали сцените многократно.
 Също така, тук мнозина правилно отбелязаха, че Василена очевидно не беше помислила и за вероятността да ѝ изберат мъж, когото тя няма да хареса. Може би е очаквала нещо по-различно, разчитайки сватовниците да се съобразят с анкетната карта, която е попълвала относно типа мъж според нейните представи; в съчетание с видяното от нея в първия сезон на предаването. От километри си личи, че нейното поведение е преекспонирано от предаването и не сме видели много от изрязаните кадри, в които се е държала по-спокойно с Никифор. На снимките в Кипър се видя, че тя може да е и приятелски настроена, но се наблягаше на това да я показват как реве и крещи. Сигурно и всекиго от нас биха очернили така с нарочно подбрани и нагласени кадри, независимо колко сме умерени в изказванията си.

Мисля си и друго нещо. Сценаристите на предаването са достатъчно хитри, за да нагласят нещата така, че при сцените насаме с Василена да са подклаждали периодично огъня, като са я питали нещо от сорта на "Според теб, дали един мъж на 40 години не трябва отдавна да е постигнал всичко в живота, за да предложи на жената до себе си нормални условия за съжителство?", на което тя да се е вързала и първично да е започнала да осъзнава, че Никифор не влиза в тази графа и оттук-насетне знаете как се тръгва с едни самообвинения, съжаления защо изобщо се е записала, искане всичко това да приключи (обаче договорите не го позволяват, защото неустойката е сурова) и т.н.. Същевременно, на Никифор също може да са задавали подобни подвеждащи въпроси от рода на "Ти не смяташ ли, че не е нормално булката да се дърпа дори за целувка и да отказва да се отдаде на младоженеца в първата брачна нощ? Това харесва ли ти?", на което той наивно да се е вързал и да се пусне по пързалката с необмислени изказвания, че това никак не е нормално и е очаквал да си "легнат". Все пак и двамата ги даваха да отговарят, но целево не се излъчи нито секунда от въпросите преди това.

 Дано поне успее да отгледа и възпита дъщеричката си правилно! Все ще намери някой мъж, с когото да се харесат взаимно.

 Василена около себе си има уж "приятели", но в действителност повечето от тях са просто едни придружители, които са до нея, водени от личен интерес. Дори и тя самата го осъзна, когато при подготовката за сватбената церемония тропна с крак и негодуваше, че не е срещнала подкрепа у своите уж приятели. Може би само онази пълничката ѝ приятелка, която я утешаваше, беше истински загрижена за Василена. Грозно впечатление направиха повечето от "приятелите" ѝ по време на сватбата, когато се хилеха ехидно и вкупом се присмиваха на глас какъв бил младоженецът, без въобще да го познават. За тях - щом няма бицепси и татуировки, значи е втора класа човек. Това говори достатъчно добре какво е качеството на хората около Василена. За тях на първо място е преди всичко външността и материалното.
 Майката на Василена, макар и сама да си призна пред камера колко погрешни възприятия и поведение има дъщеря ѝ, след това застана зад нея, обръщаше мнението си наопаки и в опитите си да защити дъщеря си с включванията си с коментари във Facebook, всъщност още повече изложи и двете.


Никифор: Отначало създаде вид на сдържан и вежлив човек. Поне в епизода със сватбата (мисля, че беше 6-ти). Но бързо след това породи съмнения, защото пред Василена привидно се съгласяваше с всичко и лесно казваше "А, добре!", "Чудесно!", "Разбира се", "Така е!", "Определено!", "Съгласен съм!", но в нейно отсъствие рязко обръщаше чашата и се оплакваше от това, че насреща се сблъска с жена и поведение, които не са съвпаднали с предварителните му очаквания. Не му помогнаха и неуместните в повечето случаи опити за хумор, които явно още повече дразнеха Василена. Общо-взето тук се подиграха и с двамата, умешно подбирайки несъчетаеми хора. Логиката на "психолозите", чрез която се опрадваха за избора си да ги сватосат - "Той иска дете, а тя вече има дете", ме остави без думи...  
 Отделно, ако бяха наистина специалисти в своята област, би следвало да са наясно, че когато една жена прави значителни оперативни промени по външността си, това е следствие на чувство за малоценност, което бива донякъде "поправяно" с хирургическите намеси. Такива жени изключително много държат на външния вид, но не само на своя, а и на мъжа! И това така наречено поправяне на недостатъците (поне в очите на жената) неминуемо ѝ дава криле да се мисли за по-съвършена и да си създава още повече изисквания към мъжете. Това е нож с две остриета, тъй като самочувствието на жената скача до небесата, а всеки мъж, който не влиза в представите ѝ за "истински мъж", става невидим за нея. Сигурно сте гледали в YouTube многобройните видеа, в които се правят експерименти как средно хубавите или поне обилно нагримираните жени подхождат мило, ако на улицата ги заговори добре сложен левент (буквално им се навлажняват очите и нещо по-надолу); но и с неприязън и дори грубост, ако заговорилият ги мъж е съвсем обикновен или некрасив. Е, това също е една от причините тези измислени психолози и сватовници в предаването да не трябва да съчетават Василена и Никофор, но явно за тях са били по-важни гледаемостта и парите от реклами, вместо да срещнат подхождащи си двойки. При такива "специалисти" разумен човек не би отишъл никога и те сами си вкараха автогол, тъй като не мислят в дългосрочен план как този техен резил ще им стои като сигнална лампичка на главите за цял живот.
 Сватовничката Ева Кулева, която се хвали каква голяма разбирачка на любовта и събирането на подходящи двойки е, е по-възрастна от Никифор, но все още е мома. Това също не бива да се подминава като факт. Не защото няма и други хора, които не са случили на човек или са имали дълга връзка, последвана от раздяла. Човешко е. А защото има други, смущаващи неща около нея. Малко преди да узная за предаването, тя всъщност ме заговори в OKCupid (приложение за запознанства), но тогава все още не знаех коя е. Открито си призна, че никога не е имала връзка, продължила повече от няколко месеца, защото все намирала нещо смущавашо във внимателно подбираните от нея мъже. А може би  тя не успява да "прочете" мъжа насреща си и затова все избира неподходящи? Или има прекомерни изисквания, може би и поведенчески черти, които са в несъответствие с търпимостта на мъжа до нея. Бързо установих редица престорени пози в общуването ѝ; беше далеч ненаясно със себе си и си противоречеше често. Твърди едно, после се отрича от думите си. Но най-силно впечатление ми направи една нейна реплика, че човек никога не бива да губи дори и минута с хора, които не са точно това, което очаква от тях! И без никакви отстъпки, защото те според нея били знак, че има нещо сбъркано в човека насреща и значи имало по-подходящ от него!!! Е, и на фона на това, същата госпожица обяснява пред камерите в предаването, че събраните с нейно участие телевизионни двойки трябвало да правят отстъпки в името на общото разбирателство, да превъзмогвали егото си, да били търпеливи, да си давали време за свикване и нагаждане един към друг. Това е лицемерие от най-висока класа! Значи, за другите, които тя е натирила заедно - може, но за нея - собствените ѝ правила и съвети не важат!


Мерал: За пред камерите добре се представяше в началото и определено знае как да се държи вежливо и да създава добро първо впечатление пред хора. Мили думи, носене на подаръци на роднините, поднасяне на закуска в леглото, ранно ставане за пазаруване и т.н. Всъщност, това са съвсем обикновени неща в друг случай не бих го изтъкнал, но на фона на чорлавата и спяща до късно Ивана, организираността на Мерал се набива на очи. Съобразителен е, но в същото време пролича и колко властен е и изискващ да се съобразяват с него. Което не е лошо или невъзможно, стига да има до себе си сговорчива жена, която вече се е наиграла и желае сигурност и семейство. Искаше му се да мушне чушлето в Ивана, защото чисто първично тя с външността си и показването на плът и леко поведение го привлича, но в същото си дава ясна оценка, че тя е доста класи под него и са от различни светове. Чест му прави, че потискаше своите природни инстинкти и се въздържаше от неприлични намеци и поведение, макар по езика на тялото много да му личеше как няма търпение да награби Ивана и да се разгорещят в леглото. Съобразяваше се с това, че е пред камери и хората го гледат. Някои потребители тук писаха, че той бързо се влюбил в нея и го съжаляваха, че ще ближе рани накрая. Аз мисля, че просто е бил привлечен физически и хлътна здраво по едно време, но бързо се окопити и разбра, че тя го мотае с цел да си прави реклама на негов гръб, и че ще си навлече само отрицателни преживявания, ако се поддаде на изкушението. Любовта в единствения и истински смисъл - поне според моите представи - се гради бавно и е следствие от преживяното заедно с човека до теб (най-много помагат взаимно преминатите трудности, но не е задължително), от осъзнаването колко много допринасяте един за друг, плюс физическо привличане до някаква степен. Но мнозина бъркат първичната тръпка и половото привличане с любов, прибързано издигат любия/любимата на пиедестал и накрая следват разочарования и крокодилски сълзи.
 

Ивана: Изключително хитра и пресметлива жена! Младата ѝ все още възраст заблуждава. През цялото време се чудеше какво да каже пред камерите и много внимаваше да се преструва на вечно добричка и невинна. Но зрителите знаеха колко е невинна тя, защото са гледали как се кълчи полугола и доколко стойностни текстове изпълнява (човек с дойстойнство никога не би го сторил). Тя всъщност много добре знае как да си изиграе картите така, че да извлече възможно най-голямата полза за себе си - реклама на своето Аз, като певица (доколкото има певческа и сценична дарби). Ивана е единственият печеливш от това скалъпено предаване и за всички трезвомислещи хора е ясно, че е набутана в него с цел гледаемост и умишлено сблъскване на циганка с мюсюлманин, за да си правят експеримент какви ще ги надробят двамата с Мерал.
 Ивана намаза много и с храната, платена от предаването, но ако я кара все в този дух, следва да знае, че след 30-тата ѝ година метаболизмът ѝ рязко ще се забави и апетитът ѝ може да предизвика нежелани последствия по отношение на теглото ѝ.


Юлия: Една наглед съвсем обикновена жена, но за съжаление - с прекомерно самочувствие в много отношения, без съответното покритие. Имаше високо мнение за своите способности и знания, като в същото време не пропускаше да пуска злобнички намеци към Михаил, че не е на нейното ниво, че все той не прави нещо както трябва, че не се грижи на нея да ѝ е добре и забавно (макар че, според мен, за това и двамата трябва да допринасят). Но се видя, че всъщност той беше търпелив, учтив, всячески правеше опити да я предразположи, да се опознаят и да върви разговорът помежду им, обаче срещна хладна предубеденост в нейните очи още от първия миг на сватбата (там алкохолът ѝ помогна да се усмихва, но само за няколко часа). Тя просто си беше поставила за цел, че той не става за нея и постоянно си търсеше причини да си докаже пред себе си как е права в преценката си. Търсеше под вола теле, както и Василена. Честа психологическа реакция е хората пришпорено да търсят недостатъци у този, който физически или материално не отговаря на очакванията им, с цел да се почувстват по-добре и да си втъплят, че има защо да поставят високи изисквания. Я да бяха сложили една татуирана батка на Юлия и една на Василена (или в краен случай някой скромен собственик на Бентли, който да ги води насам-натам по почивки и ресторанти) - щяха да им омекнат коленете и да се Флюбят от пръв поглед.
В последния епизод Юлия много подло надроби един чувал с неуважителни думи по адрес на Мишо, които е мислила и премисляла дни наред, с цел да изпъкне тя самата, очерняйки него. Обаче не ѝ се получи и само затвърди впечатлението за себе си, че гроздето е кисело, когато е надалече.

 Юлия има удивителната способност да намира недостатъци там, където ги няма. Проблем ѝ бяха:
- Студеното време (че как ще се осмелява то да е студено по време на зимния сезон!?);
- Планините и дърветата (задето приличали на тези в България);
- Банята (че имала завеса);
- Италия (че там всички говорели италиански език... Представяш ли си?);
- Ресторантите (че много било трудно там да се намери пица... В Италия...);
- Сервитьорките (задето са некадърни да разберат второто ниво английски език на Юлия);
- Английският на Мишо (на който Юлия се присмиваше, но добре, че беше той да се оправя в ресторантите, че ако тя разчиташе на собствените си умения, щеше да си загине гладна);
- Букетът на Мишо (можело и по-добре, пък той пак нещо не уцелил както трябва);
- Стихът в картичката на Мишо (обръщението ѝ бръкна в очите явно; дори не оцени жеста на внимание);
- Жилището на Мишо (за всичко за зачепка там, а и си личеше, че само протоколно отива да седне за пред камерите за малко и да си тръгне за София);
- Пловдив (с оправданието, че не може да гради кариера като продавачка извън столицата);
Сигурно пропускам поне още няколко нейни задявки, но за тези се сещам в момента.

 Дано все пак тя си намери своя човек в живота, защото всеки не твърде лош човек заслужава щастие!


Михаил: Един обикновен мъж, който е вежлив, добродушен и откровен. Изрази готовност да спре пушенето в името на това Юлия да се чувства по-добре до него. Също и се подстрига късо заради нея; а всички знаем, че такова решение не се взема лесно от хората, които месеци наред са си пускали дълга коса. Наглед е малко нещо, но говори красноречиво за човека, който го прави. По снимките в профила му си личи, че обича да пътува и да се забавлява, като всеки нормален човек. Приключенец, гонещ своите мечти в професионален план, избрал две професии на частна практика, които на пръв прочит може и да изглеждат несериозни в очите на Юлия, но всъщност му дават свободата да разполага с времето си, когато той реши. Уви, Юлия дори и в това се опита да намери проблем у него, без да се замисли, че при доволни и редовни посетители професията масажист може да предложи нелоши доходи. Мишо даде заявка, че се справя добре в занаята си.
 Хареса ми дружелюбната и весела компания на Мишо, съставена от обикновени, земни хора с живец в тях. Да, не са някакви с привидно големи възможности и с лъскави дрешки като "приятелите" на Василена, но съм убеден, че освен за да се забавляват искрено заедно, Мишо също така може да разчита на тях, както и те на него! А в крайна сметка, именно това е най-важното в приятелството!
 Много ми хареса онзи момент, в който една мацка с огнена прическа от неговата групичка по време на сватбата се обърна към роднините и приятелите на Юлия с думите (по спомен): "Женската част харесва ли младоженеца?". Innocent Не разбрах само, дали това е сестрата на Мишо или му е близка приятелка, но тя излъчва голямо настроение и сигурно е душата на компанията; и го показа нееднократно. Също приятно впечатление остави и кумата на Мишо, която се включваше и в тази тема на няколко пъти. Земна жена с премерен изказ и добра езикова култура. Има готин и забавен съпруг (кумът), значи има защо да са заедно. Редица хора не се замислят, че приятелската среда на един човек е олицетворение и на него самия. А аз около Мишо видях искрени хора.


 Колкото до тукашните теми за предаването, най-забавно ми беше, когато няколко потребителки вкупом нападнаха w00x за това, че изрази личното си мнение, макар той ясно да осъзнаваше, че думите му няма да се харесат на някои жени. Започна се едно групово търсене на проблеми у него, защо бил сам в момента... Броени дни по-късно същите, които го анатемосваха, вече точеха лиги по него, след като той реши да качи своя снимка със стилно облекло и очила. Yum Други жени не закъсняха да отбележат, че са възмутени от тази рязка смяна на тона у съдещите w00x, предизвикана след показването на снимката му. В това няма нищо неочаквано - физическото привличане е важно и за жените, и за мъжете. И пак заради тази причина, повечето хора се държат по съвсем различен начин с околните.
 
 Аз отрано си казвам, че съм грозен, дърт, нисък и беден, така че ако някой не е съгласен с моето мнение за участниците горе, няма проблеми да ме нападне или да пише, че съм в грешка, знаейки, че няма как да запуша ничия уста със снимка. Simple Smile Най-готиното на откритото обсъждане тук е, че споделяме лични мисли, които за едни са прави, а други грешни; помагайки ни да се запознаваме с чуждото мнение и да се обогатяваме взаимно.

 

 п.п.: Мария Огнева, на 1 юни във FB ти бях писал, че в една от предишните теми w00x е изразил желание да се запознаете, но явно не си видяла уведомлението. Ако все още не сте се запознали, давай смело! От включванията му тук изглежда умен мъж с трезва преценка! Yum

п.п.2: Извинявам за се за наличието на правописни грешки, но от бързината да пиша този текст това е неизбежно! Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 сеп 2019, 12:19 от Счупено пиронче

# 745
 • Мнения: 14 141
Чудя се на претенциите на Ева Кулева - нито е много хубава, нито е много интересна личност, нито пък е млада. Може би е много богата и това й дава самочувствие?
Абсолютно всички участнички, дори пълното момиче от първи сезон, изглеждат по-добре от нея. Трябва да започне да гледа по реално на нещата.
 
Днес в Туитър се трендва американското Женени от пръв поглед - изглежда е станала някаква драма, щом толкова хора говорят за предаването...

# 746
 • Мнения: 244
Полицаят на Светлана дете ли има?Гледам снимки с някаква жена,с която са си писали че се обичат(преди 2 год. )

# 747
 • Мнения: 14 141
Може да е старо гадже. И аз видях снимки.

# 748
 • Мнения: 244
Майка на детето е мисля.Другия вариант е да му е сестричка това детенце.

# 749
 • Мнения: 14 141
Или племенница. 

Общи условия

Активация на акаунт