Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 55

• 75 627
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Аз се потя сравнително слабо и потта ми не мирише, например ако забравя да си пръсна дезодорант няма да мириша. Но има някои дезодоранти, предимно стикове, с които замирисвам. Не мога да си го обясня, бях си купила ролон на Дав - е като го намажа и през зимата миришех, рядко се е случвало нещо толкова да не ми върши работа. Доволна съм от ролоните на Рефан - случайно ми бяха подарили, след това си купих и бях доволна. Сега съм си купила спрей на Дав - круша, не е лош.

# 196
Аз от Дав изобщо не бях доволна последнте пъти, след няколко часа дори без да се потя миришеше гадно.
Стикове Рексона ползвах дълго време,но ми оставят бяло по дрехите.

Сега взех новия дезодорант и рол он Нивеа инвизибъл със златния етикет -изключително доволна съм. Няма бели петна, мирише страхотно, дори да се изпотя пак си мирише на рол он. Ще купя още едни, докато са в промоция.

# 197
  • Deutschland
Имаше ролони на Рефан с аромати на парфюмите им, аз имах някакъв, имитация на Габриела Сабатини. Супер беше като аромат, но аз не се потя под мишниците и не мога да кажа предпазва ли. Определено бих си купила пак

# 198
  • Варна
по темата с потенето, преди 7-8 години бях превключила на тема био козметика, тогава попаднах на един български био дезодорант под формата на твърд крем в метална кутийка, цената му е 14 лв, но стига за месеци. От тогава колкото и да търся по-добро за мен не съм открила. Да, потя се и то много, но не мириша, нанасям сутрин лятото, а зимата даже по рядко. Казва се just amazing. Има мирис на цитруси, единствения недостатък е нанасянето, защото е под формата на крем и после трябва да си измия ръцете.
Иначе от тези по дрогериите ме спасява само Рексона, когато остана без запаси от моя.

# 199
Didi от къде се купува just amazing?

# 200
  • Варна
Didi от къде се купува just amazing?
има го в продажба онлайн, иначе във варна си го купувам от биомагазините и магазин здраве от природата

# 201

Коя е по - хубава  ? В смисъл към целта за по - меки крачета ?
Една от Лили за 4 лева

# 202
Може ли да я видим?

# 203
Заповядай!
https://ttmarket.bg/cosmetics/body/M%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0 … 0%BA%D0%B0-Cettua
Маската е до мен, ама аз съм с лаптопа на корема, а телефонът ми се зарежда в другата стая. В каталог на Лили не я открих.
Харесва ми точно защото е лека и го няма ефектът на змийската кожа. Правя си я през няколко дни.

# 204
Заповядай!
https://ttmarket.bg/cosmetics/body/M%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0 … 0%BA%D0%B0-Cettua
Маската е до мен, ама аз съм с лаптопа на корема, а телефонът ми се зарежда в другата стая. В каталог на Лили не я открих.
Харесва ми точно защото е лека и го няма ефектът на змийската кожа. Правя си я през няколко дни.
Т.е. може да се ползва и после да се ходи с отворени обувки? Добре звучи.

Да похваля златната маска на Ревюел. Много добре ми се отразява на кожата и наистина забелязвам заглаждане и напомпване след нея. За 3 и нещо лв. си я взех от Лили.

# 205
Някой по напред питаше за вмирисване на крака.
Първо, сода в обувките. Второ, бебешка пудра в колата. Трето, ако си по цял ден обута,  вземаш втори чифт резервни и сменяш, като пудриш краката, а първия чифт съхне със сода.

# 206
  • София
Аз използвам дезодоранти за обувки. Дори и в най-голямата жега не нося сандали, освен такива на висок ток, но рядко. Не съм имала проблем с обувките откакто ползвам дезодоранти.

Последна редакция: вт, 02 юли 2019, 23:19 от feel_you

# 207
  • Пеликания
А какъв дезодорант за обувки използваш ако мога да попитам Innocent

# 208
  • София
Ето тези. Не повече от 5 лв са и стигат за доста време. Ползвах и един швейцарски, но не се сещам как се казваше.
Скрит текст:

# 209
  • Шумен
Вторият  показан е най-добрият, на който съм попадала. На мен ми мирише малко гадно, но действително елиминира миризмата в обувките. За този проблем с крака и обувки задължително според мен е първо да стане ясно има ли гъби. Най-честата причина са именно те.

Общи условия

Активация на акаунт