Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 55

• 75 543
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Моята кожа не е такава, та не мога от личен опит да препоръчам.
На брат ми обаче му бях взела това, а той е с такава кожа и беше супер доволен
https://theordinary.com/product/rdn-niacinamide-10pct-zinc-1pct- … 52be8&ccvis=1

# 451
Аз съм със суха кожа, но лятото винаги ми е по-мазна от топлината. Зимата направо започва да се бели, ако не сложа крем, лятото мога да я оставя някой и друг ден без крем и без да започне да се бели от сухота.

# 452
За девойката с мазна кожа: много хубаво са написали преди мен, важна е хидратацията. Препоръчвам ти лек гел крем като този:

Ексофолианта, който ползваш бих сменила с 1-2 седмично маска с глина (погледни в Зоя, има много). Намазваш и чакаш не повече от 10 мин, после отмиваш с хладка вода и си слагам sheet - серум маска за хидратиране, без крем отгоре. За ежедневна грижа също е важно да използваш нежна пяна или гел за чувствителна кожа и си мий лицето само на мивката с хладка към студена вода. Избягвай да го мокриш много под душа, защото там водата е прекалено топла и стимулира отделянето на себум. През деня първо попивай леко, после нанасяй пудра. Вместо листчета за омазняване можеш да си вземеш най-обикновени салфетки за маса, от най-тънките и най- евтините, и да си сложиш няколко в чантата. Не остават бели трохи като носните кърпички.

# 453
https://theordinary.com/product/rdn-niacinamide-10pct-zinc-1pct- … 52be8&ccvis=1
От къде може да се закупи, има ли го в България?

# 454
От сайта на Дъглас или Дъглас в Парадайс в София.

# 455
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Не очаквай чудеса от това.При мен няма никакъв ефект точно този серум.
Вечер задължително хидратиращ крем след измиване.

# 456
Здравейте в търсене на дневен и нощен крем за лице съм.Кожата ми е нормална,34 год.Исками се да има фактор в дневния и да става за под грим.Благодаря!

# 457
  • Бургас
Виж някоя от сериите на Биотен,на мен са ми любими кремовете с колаген,както и серумчето.Имай предвид обаче,че на някой им идва тежък ароматът,на мен ми е ОК.

# 458
Аз лично съм доволна от тази спирала на essence, вече 2 си вземам. Може би, ако една идея още ми издължаваше миглите, щях dа кажа, че е перфектна. Но, поне не ми се рони, не ми слепва миглите и не ми дразни на очите. Като цена е идеална. Колкото до спиралите на GR, от двете хвалени, съм разочарована. Има и трета , която не смея да купя, заради първите две.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 18:38 от Radina

# 459
А препоръка за спирала с  драма ефект?

# 460
Доволна съм от спиралите на Голдън роуз.Наскоро открих и ФДТ с минерали,който много ми допадна.
Не го намирам по магазините обаче.

# 461
Посоченият по-горе крем на Нютроджина има ли го в Бг и за темата ли е? 😀

# 462
Ат тази лилавата на Есенс аз пък не бях доволна. Много ми слепваше миглите,бързо изсъхна и много пуска.

# 463
Момичета, имате ли отзиви за тези продукти? На промоция са в ДМ и се чудя дали да ги пробвам, кожата ми е смесена към мазна.

# 464
  • Стара Загора
Посоченият по-горе крем на Нютроджина има ли го в Бг и за темата ли е? 😀

Марката е дрогерийна, но я няма за съжаление тук. В нотино ги предлагаха, хвърли едно око. Simple Smile Аз си купувам от Турция или приятелка от Германия ме снабдява. Серума ми е любим, както и измиващия гел. Взех си и маската в кутийка с ексфолианта, но още не съм ги отворила. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт