Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 55

• 75 555
  • 744
  •   1
Отговори
# 465

Доволна съм от мини лаковете на Импала . Покривни и трайни са , наситени цветове .

# 466
  • където ми харесва
Момичета, имате ли отзиви за тези продукти? На промоция са в ДМ и се чудя дали да ги пробвам, кожата ми е смесена към мазна.

От крема нямам, но от  водата с алоето имам.
Доволна съм, много е лек, много бързо попива, не оставя по кожата специфичната лепкавост на алоето и много добре хидратира.
Да добавя, кожата ми е смесена, като лятото е предимно мазна, но като че ли, отделя по-малко себум това лято.

# 467
Флуида на Лореал е супер. Има за мазна, за нормална и комбинирана и за суха и чувствителна кожа. Последния ми е фаворит. Много добро попадение е.

# 468
  • Бургас
Разкошче е този флуид,топи се в кожата,хидратира я без да оставя лепкав филм.След по-продължително ползване кожата ми изглежда здрава и озарена,на мен ми е топ.

# 469
  • Вестерос
Здравейте, не знам кое точно се възприема за евтино, дали има паричен праг или не, но споделям няколко продукта, oт които съм много доволна от тях. Някои ги ползвам от години.

Скрит текст:

имам няколко от серията

Този руж на ессенс

Червила
Скрит текст:

средното

# 470
Ивче, благодаря. Знам, че е дрогерийна, купувала съм от други държави, но тук само в ДМ съм виждала нещо на марката и то крем за ръце, ако не се лъжа. Има го в нотино наистина, но ми идва скъпичък 😁
Ще го потърся в Турция. Благодаря Wink

# 471
В новата брошура на ДМ има голямо намаление на фондьотен на който отдавна съм хвърлила око - Bourjois Healty Mix. Някоя случайно да го използва и дали е доволна?

# 472
Аз имам хелти микс. Харесва ми,
 на по-хладно време - повече. Сега слагах и пудра отгоре. Усещам го лек. Средна покривност.
 Има много светъл неутрален цвят.

Харесва ми повече като усещане от loreal infallable 24 h, но е по-малко покривен от него. Лореалският за мен е сух и изсушава. Кожата ми е комбинирана - всякакви участъци има по нея.

# 473
  • Вестерос
На каква цена е намален,е смятам да го пробвам.

# 474
На каква цена е намален,е смятам да го пробвам.

# 475
Лек е и мирише много нежно, но не става за комбинирана и мазна кожа - лъщи зверски. Иначе е лек, много ми е странно как лъщи толкова.

# 476
  • София
Да похваля този крем за стъпала – https://remedium.bg/product/143441/do-i-posle-krem-za-napukani-s … peti-x150-ml.html

Взех го абсолютно на сляпо, фирмата ми е непозната, но се оказа страхотно попадение. При нанасяне се усеща лек, попива бързо, кожата на стъпалата ми е мека, хидратирана... Има много лека, свежа миризма. Доста по-добър е от дрогерийните му конкуренти.

# 477
Момичета, искам да споделя - защото съм повече от изненадана, и отделно съм очарована...от 3 продукта, които взех ама съвсем ей така...на шега. От Лили. Искам да уточня, че имам ужасно...сложна кожа. Първо, неравномерен тен, зачервявания, пигментация, тук суха, там мазна. Мигли си имам хубави, но светли, но пък съм пробвала спирали от всякакъв клас  и този ефект, който сега получих с тази спирала, която ще похваля - не съм го получавала досега. Ще опитам да съм кратка:

1. ФДТ Flormar HD Invisible cover foundation, SPF 30- цената беше около 10лв., нямам точен спомен...пробвах на място, и ме впечатли как не оставя никакво впечатление за фдт по кожата. Вкъщи обаче, като нанесох над праймъра (който след малко ще похваля също), лицето ми светна - първо, комфорта на кожата ми - не усещах, че нося фдт! Винаги съм мразила усещането за наличие на грим по себе си, това не го усетих въобще. Обикновено фдт по моето лице или остава като маска, или изсъхва веднага и кожата ми стои като излющена...С този, кожата ми буквално светеше, без да личи че имам нещо по нея. Абсолютно фино покритие, заличава перфектно, без да е видимо. След цял ден носене - в края на деня изглеждах както и сутринта когато го нанесох Hushed

2. Под него сложих Delia Make up primer No redness. Супер лека и приятна текстура, като леко кремче за лице. Не заличва червенината изцяло, но прави кожата равна, и сияйна, При мен това рядко се постига *пак уточнявам, че съм ползвала много и различни видове козметика за лице, докато установя че цената не е определяща...
Цената беше 7лв.

3. Спирала Rimmel Wonderfull - с арган. Красива опаковка, беше и на промоция, под 10лв. ако не се лъжа. за първи път виждам такава четка Simple Smile Прилича на гумена, много мека - гъста е самата спирала, но перфектно гъста. И като започнах да слагам...3 - 4 нанасяния, и миглите ми станаха сякаш са ми правени в салон за красота, толкова естествено изглеждат, удължиха се и сякаш имах допълнителни мигли, умножиха се като че ли, без да личи че имам спирала, сякаш това са естествените ми мигли Smile Силно препоръчвам да я погледнете.

# 478
Човече, какво ревю направи Heart Eyes
Така си ги описала, че още утре да ги купи човек!

П.п. отдавна имах фдт на флормар, усещаше се кадифен. Но беше в тубичка, от тези, дето си седят на капачките и там е най-широко, а се стесняват на горе. После изчезна от магазините.
Ще пробвам показания, ако ми пасне цвят Simple Smile

# 479
  • Стара Загора
Да, този фдт е добър. Според мен само за нормална към суха кожа обаче и без несъвършенства. Дава леко покритие и естествен финиш - вашата кожа, но по-хубава. Плюс е и SPF фактора.

Общи условия

Активация на акаунт