Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 55

• 75 569
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Аз ползвам на syoss,втора опаковка си купувам,добре се държи не ми отежнява косата
http://www.syoss.bg/bg/haarstyling/keratin/heat-spray.html
И аз това използвам,много съм доволна.Пръскам няколко пъти и разресвам,много време ме изкарва.

# 571
В момента ползвам ето тази термозащита под формата на крем:

Сравнена с последната, която ползвах на Филип Кингсли, върши същата работа. Колежката ми си взе същата, използва и преса за изправяне и е много доволна. Да допълня и двете сме с прави боядисвани коси.

Аз пък от това изобщо не бях доволна. Правеше ми косата като мазна, като сплескана, ужасна. Аз съм с небоядисана коса, освен това по-бързо изцъфтяваше.
Доволна съм от течните кристали Argan Oil Bio Pharma и от Cristalli liquid течни кристали за коса с олио от ленено семе пак на същата марка.

# 572
  • София
Идвам да похваля заздравителя за нокти на Перфект с кератин. Ноктите ми станаха като стъкло твърди и гладки, но те попринцип са хубави. Харесва ми даже повече от на Евелин SOS и 8 в 1. За разлика от другите заздравители на Перфект, които не вършат нищо, според мен, този е направо супер. Струва 4лв.

# 573
Явно си се нуждаела от кератин.
Но не е вярно, че другите им заздравители не вършат нищо. 3в1 заздравителя им е много добър, както и заглаждащата им база. Имат видимо действие. Ти сама каза, че ноктите ти са по принцип хубави(здрави) и ако е така, то няма как да оцениш продукт, който е за проблем, който нямаш. Просто - на всеки и за всеки, според нуждите и проблема.

Пп Цената ли са вдигнали. В Елитис бяха по два и нещо?

# 574
Точно така, Бубс. Например на Линеа Био или нещо подобно.
Аз бях много доволна от тези на Линео Био. На Биофарма ми се струват по-редички.

И аз ползвам на Линеа Био и сум доволна от тях.

# 575
Ноктите ми са ужасни. Чупят се, цепят се,разслояват се, а почти не мия съдове, защото имам съдомиялна. Не пера на ръка. Когато се налага ползвам ръкавици. Пих витамини, дори ходих на дерматолог, за да видя имам ли някакъв здравословен проблем-нямам.Препоръчаха ми масло за нокти Икаров, ама нервна работа - мажа ги и не смея да пипна нищо. Та моля за препоръка от някой с подобен проблем.

# 576
  • русе
В другата тема заздравителя на перфект хвали една дама

# 577
Аз ползвам ето такова масло за нокти.
Много удобно се нанася и върши работа
https://m.aliexpress.com/item/33000024661.html?pid=808_0000_0231 … 88&gclid=null
Вечер мажа с него, а сутрин слагам задравителя на Есенс.
Сега ноктите пораснаха вече и заздравотеля го ползвам като база. След него слагам лака.

# 578
Aко си режеш ноктите, вероятно там е проблема. Моите бяха същите, но започнах само да ги пиля и цепенето спря-с години не съм имала.  Наскоро проявих неблагоразумието да използвам нокторезачката, защото ми бяха станали много дълги и исках много набързо да ги подкъся и в момента отново са нацепени.

# 579
Ноктите ми са ужасни. Чупят се, цепят се,разслояват се, а почти не мия съдове, защото имам съдомиялна. Не пера на ръка. Когато се налага ползвам ръкавици. Пих витамини, дори ходих на дерматолог, за да видя имам ли някакъв здравословен проблем-нямам.Препоръчаха ми масло за нокти Икаров, ама нервна работа - мажа ги и не смея да пипна нищо. Та моля за препоръка от някой с подобен проблем.

Евелин 8 в 1!
Моите нокти са такива с години -ген. Само това ме спасява. Само с него пуснах дължина и не ми се чупят. И друго-е 2ра година ходя на гел само. Едва наскора успях да ги пусна и сега са остри и сравнително дълги и що годе здрави. Гела ми ги заздрави,защото ми слага по-специална основа,която спомага да са по-здрави и да не се чупят.Иначе задължително до следващия час за лак съм с поне 2 счупени-също нито домакинствам особено,нито мия чинии нон стоп.
 Правя курс с Евелин отвреме навреме, защото все пак съдържа формалдехид.Има си указание как да се използва. Точно 2-3 седмици и ефекта е на лице. Ноктите растат здрави и дълги.  Много е добро. Щом моите нокти се опрявиха,а са ми винаги били много зле...пила съм и витамини много и различни видове-никаква файда. Само 8 в 1.

# 580
Аз също имам този Евелин 8 в 1, използвах го много малко. Сега пак съм с гел лак, но мисля да направя почивка в края на лятото. Колко време може да се използва този заздравител, 2-3 седмици?

# 581
  • София
Моите нокти много се цепят, поради целодневното писане на компютър.
Много за заздравители пробвах. Единствения, който наистина ми оправи ноктите е Активен заздравител на Перфект. Лилав е в опаковката, но на ноктите е прозрачен. Чудни нокти си отглеждам, пу пу.
https://apteka.framar.bg/30033203/%D0%BF%D0%B5%D1%80%D1%84%D0%B5 … 7_965204866926501

# 582
  • Deutschland
Аз съм доволна от Евелин 8 в 1. Ноктите ми растяха бързо, нямаше цепене, изглеждаха страхотни. Сега заради бебето не отглеждам нокти, но порасне ли още малко, започвам пак

# 583
Благодаря за отговорите.

# 584
  • София
Явно си се нуждаела от кератин.
Но не е вярно, че другите им заздравители не вършат нищо. 3в1 заздравителя им е много добър, както и заглаждащата им база. Имат видимо действие. Ти сама каза, че ноктите ти са по принцип хубави(здрави) и ако е така, то няма как да оцениш продукт, който е за проблем, който нямаш. Просто - на всеки и за всеки, според нуждите и проблема.

Пп Цената ли са вдигнали. В Елитис бяха по два и нещо?
Така е, на всеки според нуждата. Ще пробвам този 3в1, за който казваш. Цената на този е малко по-висока от на другите им заздравители, аз моя го взех от Лили, но на други места може и на по-ниска цена да се намери.

Общи условия

Активация на акаунт