Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 55

• 75 552
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Моите нокти се разслояват, правих терапията с Евелин 8 в 1. Да, спряха да се разлояват, станаха здрави, но започнаха да се отчупват цели парчета, ако пуснех малко дължина.

За поред път във форума ще похваля Maxi balm Biotrade. Това е единственото нещо, което видимо удебели и заздрави ноктите ми.
(да вметна, че дори с гел лак се чупят и той също не е решение на проблема за мен, просто имам ужасни нокти.)

# 586
Точно така, Бубс. Например на Линеа Био или нещо подобно.
Ползвам лилавите кристали на Линеа био и съм много доволна.

# 587
Незнам защо но ноктите никога не са ми били фетиш,моите ги държа къси,но и като ми показват гел лаковете и рисунките не изпитвам кой знае какво,но виж към коси и прически съм по съвсем друг начин..

# 588
Не става въпрос за фетиш. Никога не съм имала дълги нокти, а и не съм искала. Но да не си в къщи и да ти се счупи нокът от най-елементарно хващане на нещо не е приятно. Понякога се чупи до месо. В чантата може да нямам гребен, но без пила и ножичка не излизам.

# 589
Пронципно аз предпочитам 9в1 на Ревюел. Много по-добър е от този на Евелин. Уви, не винаги е зареден в Елитис.
 При цепещи се нокти е добре да се провери щитовидната жлеза, особено при вертикални набраздявания. Аз приемам цинк, което също подпимогна разстежа и здравината. Може да липсва кератин, биотин или желязо

# 590
И на ендокринолог ходих, и хемоглобин ми изследваха.

# 591
Да ви кажа моя опит с ноктите. Имам здрави, хубави и твърди нокти. Проблеми с тях имам само ако ги третирам с нещо- лак, заздравител и тн. Ако не мажа нищо, освен крем за ръце, масла някакви и тн., ноктите ми са прекрасни, даже стоят като полирани. Домакинствам си нормално, не е като нищо да не пипвам😊.

# 592
Калциевият гел на префект също е добър.

# 593
Да ви кажа моя опит с ноктите. Имам здрави, хубави и твърди нокти. Проблеми с тях имам само ако ги третирам с нещо- лак, заздравител и тн. Ако не мажа нищо, освен крем за ръце, масла някакви и тн., ноктите ми са прекрасни, даже стоят като полирани. Домакинствам си нормално, не е като нищо да не пипвам😊.
И при мен е така. Ноктите ми са супер - дълги, твърди, бели, докато не ги лакирам. Изкушавам се в даден момен да се видя с лак, като пораснат много, и веднага се начупват.
За това много рядко се лакирам вече, като последният път беше преди около 5-6 месеца.

# 594
  • Deutschland
Снощи прерових козметичния шкаф и открих едно шише Linea Bio, микрокристален крем за изправяне. Ще го пробвам после, има за две три слагания.

# 595
CC крема на Буржоа бива ли го ? Намален е в лили и се чудя дали да го взема.

# 596
CC крема на Буржоа бива ли го ? Намален е в лили и се чудя дали да го взема.
На мен не ми пасна, но аз съм с проблемна и чувствителна кожа. С месеци нямах проблеми и веднага се обринах от него, така че зависи от кожата.Иначе е хубав, не омязнява, не съм лъщяла от него и е доста покривен, като фон дьо тен е, със средна към висока покривнист, съответно стои като маска. Аз лично предпочитам по леките продукти, с естесвен завършек. Вече ти си прецени каква ти е кожата и от какво има нужда. Simple Smile

# 597
  • София

Най-доброто олио за коса за мен ! Страхотен аромат и действие. В Нотшно е много надута цаната около 30лв , но в парфюмо и в емаг съм го купувала на 17лв - 100мл

# 598
Аз не мога да пусна нокти от 3-4 месеца.
Меки са, разслояват се наистина много и се чупят. Абе пълен ужас. Лака се обелва няколко часа след като е нанесен заедно с пласт от нокътя.
Имах този 8 в 1 (купувала съм го миналото лято), почнах да го ползвам пак, след 3-4 дни ми се появиха някакви странни неща по ноктите ( не знам как да обясня, все едно нокътя е надигнат на места ).
Сега ги направих с бадемова форма, поне да не се закачат и чупят ръбчетата.
Преди 2-3 години ползвах някакво масло за нокти на Евелин, 100 пъти по-доволна бях.

# 599
Ахаха, Ревюел са хитреци. Техния "полепващ" фейс пилинг успешно се отмива с техните измивни пяни. Днес направих втори опит, за да затвърдя или отхвърля първоначалните си впечатления от скорошното си откритие и да, пилинга се почиства идеално, без усилие и без досадно търкане, но само с техните измивни продукти. Grinning
Инак си е мъка.

Общи условия

Активация на акаунт