Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 55

• 75 527
  • 744
  •   2
Отговори
# 600
Някой ползвал ли е продукти на Farmona? Харесала съм си няколко техни неща, които са намалени в момента, но за мен марката е напълно непозната и се чудя дали да ѝ се доверя.

# 601
Някой ползвал ли е продукти на Farmona? Харесала съм си няколко техни неща, които са намалени в момента, но за мен марката е напълно непозната и се чудя дали да ѝ се доверя.
Ползвала съм от серията Jantar спрей против косопад и ми хареса, не ми лепнеше или дразнеше скалпа.  Не мисля, че е подходящ за мазна коса. Но почистващото им олио за лице от серията Dermis, 1-ва стъпка май се водеше, е направо ужасно. Супер парфюмирано, не почиства добре, люти на очите, зимата маслата се разслояваха и част от тях стояха в твърдо състояние. Не посмях да си взема друг продукт от тази серия. Но бих пробвала от другите им серии herbal care, jantar, radical. Имат и други, но не ги помня.

# 602
Ползвала съм само скрабовете им за тяло - за мен са едни от най-добрите от дрогерийния клас.

# 603
  • в огледалото на живота
Предложете малка палитра сенки за очи,но да е бюджетна.
Търся не повече от 4,5 цвята,в пастелно-розова гама,но да не са блестящи.

# 604
Благодаря ви за мненията за Farmona. От серията Herbal Care са продуктите - Почистващ двуфазен дегримьор с бадемов цвят, Анти-ейдж рол-он за околоочния контур със сибирски ирис и Крем-серум за лице против бръчки със сибирски ирис, които съм харесала.

# 605
Предложете малка палитра сенки за очи,но да е бюджетна.
Търся не повече от 4,5 цвята,в пастелно-розова гама,но да не са блестящи.
Catrice, много харесвам всичко на тази марка. Нямам разочарования досега от тях.

# 606
  • Deutschland
За мен Голден роуз и Руби Роуз са топ, но всеки си решава.

# 607
Есенс имат много симпатична палитра в розовата гама, 8 цвята мат и шимър. Никак не са лоши за цената си. Флормар също има четворка, но не съм я пробвала.

# 608
  • в огледалото на живота
Благодаря ви,момичета!
А магазини кои?

# 609
Есенс го има и в ДМ, и в Лили. Четворките на Флормар само в Лили.

# 610
  • русе
Търся се трайно или матово  червило  в оранжевата гама ,но незнам каква марка има този цвят?

# 611

Най-доброто олио за коса за мен ! Страхотен аромат и действие. В Нотшно е много надута цаната около 30лв , но в парфюмо и в емаг съм го купувала на 17лв - 100мл
Ползвала съм това олио, но закупено от Златна рибка за около 30лв. Наистина имаше страхотно влияние в/у косата ми, мислях да го поръчам наскоро, но не ми се дават толкова пари в момента. Ще погледна в предложените от теб сайтове.

# 612
Знаете ли къде има Тезори ди Ориенте? Освен в Дм. Кауфланд? Лили?

# 613
  • Пловдив
Знаете ли къде има Тезори ди Ориенте? Освен в Дм. Кауфланд? Лили?

Лили

# 614
Супер, благодаря ти, идеално ме устройва.

Общи условия

Активация на акаунт