Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 55

• 75 517
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Знаете ли къде има Тезори ди Ориенте? Освен в Дм. Кауфланд? Лили?

Понякога и в аптеки Ремедиум.

# 616
В Елитис също има Grinning

# 617
# 618
Здравейте😊 може ли да ми препоръчате спирала за мигли, от която сте доволни.

# 619
Mariqiv9 Взех си rock'n'doll na Essence по препоръка от форума. Много е хубава, разделя, удължава, дава и обем. Купих си я с намаление от тяхното приложение за 3лв и нещо.

# 620
  • Deutschland
Мерц дражетата ефикасни ли са срещу косопад? Препоръчаха ми тях или Допелхерц, та се чудя кое? Косата ми взе да пада страшно четири месеца след раждане. Постригах се доста, кокосово масло втривам, шампоани срещу косопад ползвам (ужасно изсушават) и нищо.
Знам, че е хормонално, но не се търпи

# 621
Здравейте😊 може ли да ми препоръчате спирала за мигли, от която сте доволни.
Обичам си Мейбълин и последната, която взех, е Maybellin colossal platinum. Е, няма такава спирала, прави ми миглите обемни, не слепва, не се рони и после лесно се маха. Обичам я тази спирала.

# 622
Мерц дражетата ефикасни ли са срещу косопад? Препоръчаха ми тях или Допелхерц, та се чудя кое? Косата ми взе да пада страшно четири месеца след раждане. Постригах се доста, кокосово масло втривам, шампоани срещу косопад ползвам (ужасно изсушават) и нищо.

Някъде назад писах, че като родих, косата ми оставаше и по възглавницата. Тогава се оправи с маска от жълтък, лъжица рициново масло, разбъркани като  майонеза и прибавена лъжица коняк или ракия. Втрива се в корените, държи се поне час, увита главата с полиетилен и кърпа отгоре. Бабешки лек, но тогава нямаше кой знае какви козметични продукти.

# 623

Само Мерц не съм пила сигурно. Но съм чела,че се пълнее от тях. Препоръчвам ти Цинк и Биотин на Абофарма. От години ги ползвам,помагат. Имах период със силен косопад преди години и тогава ме спасихя Приорин-не са за тази тема обаче. Също така ти препоръчвам равни количества зехтин, ракия,яйце и витамин А няколко капки. Препоръчано от дерматолог и много ми помогна.Витамини комбинирани някакви-може да си пада сезонно,може до има и липса на витамини. При мен май беше това и като ги почнах спря.
Отвара от коприва има ефект. Това е ат моя личен опит. Също себорал форте лосион.

# 624
И аз щях да питамза косопад, също родих преди 4месеца и е нещо страшно.

Биотина и цинка може ли да се пият, предвид, че кърмя. Пресполагам, че няма проблем, витамини са. 🤔

Иначе си взех шампоан на Виши за силен косопад, четох добри отзиви, но ще видим..

# 625
  • София
Хининовата вода ми се струва подходяща в случая. Тя е с доста широко действие, всъщност – и против косопад, и против пърхот, антисептично...

Обаче не мога да препоръчам конкретна, не съм ползвала скоро и не знам кои са добри.

# 626
Честно казано не знам дали може. Аз докато кърмих нищо не съм пила. Едва ли ще е проблем. Но все пак виж листовката или питай в аптеката за всеки случай.

# 627
  • София
И аз щях да питамза косопад, също родих преди 4месеца и е нещо страшно.

Биотина и цинка може ли да се пият, предвид, че кърмя. Пресполагам, че няма проблем, витамини са. 🤔

Иначе си взех шампоан на Виши за силен косопад, четох добри отзиви, но ще видим..
Щом кърмиш, прави си маска за коса с кърмата. Вечер на суха коса хубаво втриваш в корените, по дължините, връзваш на кокче и спиш така. Сутринта миеш както обикновено. 2 пъти седмично си прави така. Освен, че забравяш за косопада, косата ще стане невероятна, лъскава, здрава.

# 628
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Мерц съм пила преди години и влияеше добре на косата и ноктите.
Хининовата вода ми докара само омазняване, нищо друго.
Косопад след бременност и раждане се оправя след регулиране нивата на хормоните с времето.При мен падаше на цели шепи.Пробвах профи козметика, бабини рецепти, търпение е номерът.

# 629
Мен много ме беше страх, че след раждането ще започне да ми капе косата и я подстригах късо😀, превантивно😉. Не забелязах да капе особено, дали от подстрижката, дали от кокосовото масло, което втривам в корените, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт