ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 5

• 24 440
  • 768
  •   1
Отговори
# 615
Искам да ви попитам тези, които сте в 26с. Колко са големи бебчетата ви.
Аз сега се връщам от преглед и моят юнак е 800гр, а преди две седмици ми се наложи да посетя МД и доц. Карагьозова тя каза че всичко с бебо е наред, но върви слабичък. Показвайки това днес на следящото ми АГ, тя ми каза, че всъщност пише, че по коремче бебо изостава с две седмици, което я притесни, но като ме прегледа каза, че всичко е наред и си отговаря точно на седмицата.
Би трябвало да се успокоя, но притеснението ме налегна нещо!

# 616
Срам не срам ще ви призная че все още нося прашки,просто съм свикнала и са ми удобни,казаха ми че като родя тр да си взема гащи и превръзки,в чуденка съм какви такива каквито сте показали ще ми свършат ли работа?днес обикалях да търся от тези клинчета които показа bg_us засега неуспешно имат само оформящи гащи,гледах в сайта на h&m имат някакви клинове но се водят оформящи с висока талия...

# 617
likeawind,че какво срамно има - и аз съм така,прашки и бикини са ми най-удобни.😂 не съм си взимала за бременни, купувам си памучни и лекички,малко по-широчки и са ми супер удобни.😊

# 618
Nandincho в 25 седмица бях на преглед бебчо беше 800 гр доктора каза напълно си отговаря на седмицата,казвали са ми че от седмия нататък качват бързо така че спокойно,доста около мен родиха големи бебета  по 4.300 и никак не ми се иска да е едро бебе Simple Smile

# 619
  • София
Аз ще съм на преглед другата седмица, когато ще съм в 26г.с. В 21г.с. беше 540гр.

# 620
Няма срамно и аз ди ходя с прашка,Borisova.v аз си взимам същите,само че от Джъмбо там са по 4-5 лв Blush

# 621
  • not found
И аз нося прашки , редувам ги с боксерки по- голям размер , че взеха да ми стават малки .
А от джъмбо си взех сутиен за кърмачки няма такава изкуствена материя ... Трябва да си намеря някакви хубави , иначе е много удобен , обаче не става , много спарва.

# 622
Здравейте, октомврийски майчета, включвам се към вас с термин на 22-ри Simple Smile

# 623
И аз вчера бях на преглед в 27с. Бебчо е 1кг.вече😆 и от другата седмица ще ходя на тонове. Незнам рано ли е или не но моя доктор така работи. Иначе в 26с. Беше 800г. Така че си се развиват добре бебетата, тепърва ще растът.
Иначе и аз си нося прашки удобни са си ми още са ми съшия размер че задника не ми е мръднал😂

# 624
  • София
Нищо срамно няма в носенето на прашки. Млади момичета сте. Странното е, че почти 60 годишната ми свекърва носи прашки с дантелки 🤣

# 625
  • Пловдив
Ей, мнг модерна , няма лошо!! Ако е забавна хаха
Ох, аз вече 1 месец с това кръвно 84 на 57 и тва си е. Пише, че втория триместър е най -ниско, иска ми се да очаквам нормално към 3я триместър. Обаче ме съмнява, защото ставаме още по-тежки и задъхани. Почвам да си мисля, че ще стоя в леглото дълго и ми става неприятно. Мозъкът ми иска да пътува и да скача , ама като се засиля и тялото ме спира хаха.
И това неядене - пия фреш или чаша вода и половин ден ми е издут коремът, все едно прасе съм погълнала. Какво да правя не знам. Някои дни съм на 3 чаши кока кола със шоколад....това не храни бебето, ама хич!
Иначе още сме на почивка в каринтия, тук е 18 градуса, намирам за какво да мрънкам, въпреки това. Особено този киндерхотел е излагация този път...от всичките около 8 , които сме пробвали, е най-зле Sad( А това ще ми е сигурно първа и последна почивка.  Намрънках се. Simple Smile))

# 626
  • not found
Съвсем благородно завиждам на почивкаджиите Stuck Out Tongue Winking Eye ние няма да ходим никъде това лято заради серклажа ... Хубаво , че живеем близо до морето и ходим на плаж , иначе щеше да ми е много свита душата .
Интрига , за свекърва ти се разсмях най- искрено , нищо лошо няма , всеки да носи каквото реши Sunglasses

# 627
Съвсем благородно завиждам на почивкаджиите Stuck Out Tongue Winking Eye ние няма да ходим никъде това лято заради серклажа ... Хубаво , че живеем близо до морето и ходим на плаж , иначе щеше да ми е много свита душата .
Интрига , за свекърва ти се разсмях най- искрено , нищо лошо няма , всеки да носи каквото реши Sunglasses
Ако ще те успокои, ние също няма да ходим на почивка, пък не сме и на морето..пък нямам серклаж. Просто решихме тази година да пропуснем, за да ни е по - спокойно. Имам лошото чувство, че се сдобих с гъбички....... дано да няма, на прегледа ще видим.

# 628
  • София
И ние няма да ходим на море и сме много далеч от него. Евентуална зимната ваканция можу да отидем някъде с децата.

# 629
Бебчо в 25 седмица беше 775 грама, Аг каза, че си върви нормално.
Само аз ли мрязя тово безшевното бельо. Да като го сложа първия 1 час е добре, материята е супер приятна, не се очертава по дрехите, всичко е супер, но понося ли го няколко часа започва да се отпуска, да се разтяга, изобщо не си задържа първоначалната форма, дъното започва да ми виси... 😁 Незнам защо така св получава при мен...
Иначе аз си взех няколко бабешки чифта гащи от джъмбо, защото моите повечето са с дебел ластик под корема и ми стягат вече, ще мога после и за след раждането да ги понося и след това в коша 😁

Общи условия

Активация на акаунт