Дъщеря ми каза, че е притеснена за мен, че само една книга съм прочела от началото на годината, а тя минимум 20
Ние сме младоженци, само с бебето сме. Каката е на лагер в Гърция. И бебето успя малко да си поспи.
Дъщеря ми каза, че е притеснена за мен, че само една книга съм прочела от началото на годината, а тя минимум 20
Ние сме младоженци, само с бебето сме. Каката е на лагер в Гърция. И бебето успя малко да си поспи.
Той така или иначе става км 6:30, предпочитам да поизлезем сутрин, че и на мен ми е по-свежо. После като се почне едно разнасяне в опити да спра мученето (отглеждаме си кравичка май), а в промеждутъците, докато дреме чистене, готвене и бая се изморявам. Мъжа ми докато се прибереме вечер почти съм колабирала
Добре че поне към 8-9 го приспиваме и имам час-два вечер да гледам в една точка и да правя нищо и айде към 10 по леглата, но не за дълго де, че кърменето на 2-3 часа и нощем си продължава. Това ни е режима общо взето, чудя се има ли живот и след този период и ще оцелея ли да го видя
блазе им на съседите ни. Вчера ходих да пазарувам за седмицата,прибирам се, спирам колата пред блока, вземам си торбите и чувам ... Ааааа7уаууу. Ааббуаабаууу... Викам това е моето -разговарят с баща си.
Ние пътуването сме го отработили, но въпреки всичко решихме да летим София -Варна, едно е 5 часа, друго са 50 мин.
, така че се опитвам да внимавам, нова храна е за организма и доста по-тежичко от мляко
(трябва да се има предвид, че някои зеленчуци запичат, други разхлабват), добре е да се знае и след въвеждане на кашите.
Препоръчани теми