Януарски бебета 2019! Тема 3

• 17 125
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
А направихте ли си цитонамазка след раждането? Аз забравих да питам моята АГ и тя нищо не ми каза ... има ли нещо общо с кърменето?

# 601
Аз правих още края на февруари заради проблем. Поне шест месеца след раждането препоръчват гинеколозите да е профилактичната цитонамазка.

# 602
Аз също правих цитонамазка около 3 месеца след раждането. Сега ще ходя и на мамолог. По принцип знам, че шест месеца след спиране на кърмата трябва да се ходи, но за дългокърмещите не знам как стоят нещата.

# 603
  • София
Аз ходих на профилактични прегледи. Излезе ми трета група и сега ми е притеснено и ходя на допълнителни прегледи. Дано се окаже заради кърменето и липсата на цикъл.

# 604
Zazu, аз 5 години си ходих с 3а група. Обикновено организмът се възстановява сам. При кърменето не е реален резултатът от цитото. Иначе е препоръчително след 8 м. от раждането.

Последна редакция: пн, 19 авг 2019, 22:24 от неви86

# 605
На мен ми казаха след първия цикъл да ида за цитонамазка. Така или иначе вече мина достатъчно време и може да си правите, ако имате цикъл. А иначе IIIа група наистина не е нещо чак толкова страшна след раждане или някаква хормонална терапия. Моя близка след всеки опит ин витро, който правеше, беше с група IIIа. Заради хормоните е. Но се следите,  разбира се.

# 606
И аз правих някъде на третия месец след раждането, заради разни предишни истории. Беше втора С. Моята докторка ме вика пак два месеца след като ми се възстанови цикъла. Още го няма и ще си почакам. Аз затова и настоях да направим възможно най-скоро след раждането.

# 607
Аз накрая приключих с конизация, но с ел. примка. По мое желание. Можеше още да следим при 3а група, но ми писна от биосии, абразио и чакане на резултати. Последната ми цитонамазка беше около 3 м на бременността и беше ОК. Извинете за спама.

Последна редакция: вт, 20 авг 2019, 01:36 от неви86

# 608
чудя се кое столче да си купя..
Това обикновенното : https://www.hippoland.net/lorelli-classic-stol-za-hranene-cookie … ians-1010024-1920

Или https://www.hippoland.net/lorelli-classic-stol-za-hranene-oliver … bear-1010025-1718.
Това с опция за регулиране на височината на седалката.
Как ги храните бебоците в такива високи столове? Прави ли сте или седнали на стол ? Понеже нашите столове са с нормална височина и не знам дали няма бебо да ми идва прекалено на високо за да го храня ако съм седнала?

# 609
[video][/video]Аз ползвам chicco polly 2 start, и е със 7 степени за регулиране, т.е няма значение дали ще седна на дивана в хора или на кухненски стол.

Последна редакция: вт, 20 авг 2019, 20:14 от D.D

# 610
Тези не ги знам. Нашият се регулира на височина и си го намествам както ми е удобно. Десетгодишен е вече горкия. Определено предпочитам седнала, че понякога храненето отнема доста време. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 611
 Моето е с картинка като първото, но май по-скоро модела е като втория. Има опции за височина, но го ползвам само на най-високата, седнала на стол ми е удобно.

# 612
Това е нашето столче, само, че е червено https://www.roshko.bg/cam-stolche-za-hranene-idea-col-222. Нямам място, пък и така малката седи с нас на масата. Ще ходя да проверя ще могат ли да ни включат в държавната кухна от 8 месеца. Имам спомен, че имат за 8 месечни менюта. Много е вкусна и разнообразна. Частните едно време не се харесаха на каката. С пюретата нямаме никакъв успех, но и давам да пробва по малко картофче от нашата супа, сиренце, даже и баница онази вечер и си ги изяжда с кеф.

# 613
Оф, и ние с тия зеленчуци...От утре ще му давам месце, дано му хареса. Обмислям да вкарам млечните преди глутена, за да разнообразя малко зеленчуците, защото ми писна да се разправяме всеки ден Stuck Out Tongue Winking Eye

# 614
https://Аз имам две столчета от каката, mamas and papas всяко над 200 лева беше (едното за къщата на майка ми почти не ползвано даже опитвам да го продам). Не знам защо се из хвърлихме така, сестра ми си взеха стол ИКЕА за 50 лв някъде, по нищо не им отстъпва и по компактен, а като стил се пасва на всичко. Не, че сега ще си купя и ИКЕА Simple Smile)) но предложение да видите и него е магазина или на страницата им ако решите преди покупката.

Общи условия

Активация на акаунт