Електронни четци - тема 23

• 45 425
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря за разясненията. Адаптера специален ли е или е стандартен като за мобилни телефони?

# 181
  • Варна
Благодаря за разясненията. Адаптера специален ли е или е стандартен като за мобилни телефони?

Стандартен кабел е

# 182
  • Варна
И адаптер ползвам стандартен.

# 183
 bouquet Благодаря за отговорите Simple Smile

# 184
Здравейте. Искам да задам един въпрос. Имам Киндъл Пейпъруайт с реклами, и скоро забелязах, че не се изключва напълно и изразходва батерия. Рестирах няколко пъти, но резултат няма. Дали би могло да се оправи? Благодаря!

# 185
  • София
Моят Киндъл е доставен чрез превозвач. Най-изгодно излиза. Има тема за превозвачите. Лесно е, не се плашете. Описват подробно как да попълните адреса. Не е нужно да се знае езика.

# 186
  • Бургас
Аз наскоро си поръчах през немския Амазон електронен четец.
Ясноо. Бихте ли ме ориентирали за поръчките на четци от Амазон. Има ли в комплект с Киндъл кабел или зарядно и доставката до България безплатна ли е или трябва да се поръчва до адрес на доставчик? Не се справям с немския Simple Smile
Относно немския - amazon.de се отваря и на английски. Аз използвах Габиели като превозвач. При попълване на формуляра в Габиели се шашнах,  че трябва да слагам застраховка и се обадих по телефона. Момичето беше много любезно. От поръчката до доставката ми отне около 2 седмици.

# 187
  • Варна
В немския Амазон онзи ден имаше голяма промоция, пейпъруайт беше с 50 евро надолу по спомен. За съжаление вече си е на редовната цена. Бих чакала следващо намаление аз.

# 188
  • Sofia, Bulgaria
На 15.07 и 16.07 беше amazon prime day и затова цената е била такава.

# 189
Благодатя на всички за отговорите Simple Smile

# 190
Здравейте. Купих си за сефте две книжки от Амазон и искам да ги споделя тук там, но не знам как. Дали има тема по въпроса, че не можах да намеря. Благодаря!

# 191
  • София
Запис в новата тема  Simple Smile
И моят Киндъл Пейпъруайт е от коледната промоция на Амазон, беше 77Е, доставиха ми го Габко за 6 лв. за около 2 седмици.

Аз пък да питам къде бяха ъпдейтите в сайта на Амазон, нещо не мога да ги намеря?

# 192
  • София
Amazon Device Software Updates

Моят Kindle така и не пожела сам да се ъпдейтва, май ще трябва ръчно да го мъча.

# 193
  • София
Благодаря, и аз ръчно го мъча.

# 194
И аз ръчно ъпдейтвам, по-лесно е. Няма кой да го чака една седмица с включен Wi-Fi да се сети сам. И това ме подсеща да ви кажа, че има нов ъпдейт от преди няколко дни, за който не е видял.

Общи условия

Активация на акаунт