Електронни четци - тема 23

• 45 417
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Аз си поръчах от този калъф
https://www.ebay.com/itm/223239782163
много съм доволна.
Поръчах и от този вид :
https://www.ebay.com/itm/Slim-Leather-Case-Smart-Cover-For-Amazo … cad157f3e9c38a7a1
но не можах да го оправя да стои прав. Легнал стои, но пък текста на книгата не мога да обърна, обръща се на трите посоки, но не и точно както трябва в това положение за четене.

# 211
Имам в предвид като чета и натисна някоя дума, която не знам да получа нейното значение, а не нещо от типа на google translate. В самия четец има вграден речник на Longman, който е тълковен и само той не ми върши работа.

# 212
  • България <3
Здравейте,  в озоне.бг с момента има промоция на kindle 2018 paperwhite 330ppi. Исках да го взема, но ме спира това че пише, че модела е с рекламни съобщения. Какво значи това и има ли модел без?!

# 213
  • Варна
Има, но рекламите не ти пречат по никакъв начин. ПРи четене не се появяват, излизат вместо скрийнсейвър, когато четецът заспи, а също има едно банерче отдолу на екрана, когато си в началния екран. Нищо дразнещо, аз даже ги харесвам, интересно ми е скрийнсейвърът ми да е различен всеки път.

# 214
Имам Киндъл от днес. И  не мога да си пусна кирилицата, някой с идеи?

# 215
  • София
Коя кирилица не можеш да пуснеш?
Ако имаш предвид меню, то няма на български. С кирилица можеш да ползваш руското.
Ако е за четене - езика на менюто няма значение. Книги на български си се отварят и четат без проблем.

# 216
Отдавна не съм се вясвала в темата, моето Кире подкара девета година, но сърце юнашко не трае и онзиден си поръчах новия Оазис от немския амазон, че е по-евтин от английския. Сега чета упътванията и гледам клипове, че спрямо моя динозавър си е доста по-различен. Той още не е пристигнал, но това не ми попречи вече да му кача книги Joy

# 217
Ами за да намеря книга в Читанка ми трябва клавиатура на кирилица за да напиша търсеното заглавие. Смених на руски, и стана. Обаче сега не мога да смъкна книгата. Как се прави?

# 218
Отдавна не съм се вясвала в темата, моето Кире подкара девета година, но сърце юнашко не трае и онзиден си поръчах новия Оазис от немския амазон, че е по-евтин от английския. Сега чета упътванията и гледам клипове, че спрямо моя динозавър си е доста по-различен. Той още не е пристигнал, но това не ми попречи вече да му кача книги Joy

Може ли линк?

# 219
  • София
Ами за да намеря книга в Читанка ми трябва клавиатура на кирилица за да напиша търсеното заглавие. Смених на руски, и стана. Обаче сега не мога да смъкна книгата. Как се прави?

Директно от сайта на Читанка не може, защото те не предлагат форматите, които поддържа Кindle, освех txt, за който е силно неприемливо да се използва при положение, че има нормално обработен електронен формат.
Вариантите са: сваляш на компютър, преформатираш и качваш на четеца или сваляш директно в mobi от https://pechkov.chitanka.info/mobi/

# 220
barbarona, ето го. Можеш да платиш цялата сума или на пет пъти по 40 евро.

# 221
Скрит текст:

Може ли линк?

Ако е за четеца, този е, преди 3 дена го пуснаха, разликите с предишния модел основно са наличието на топла светлина и общо 25 лед светлини.

Балкай, това е предишния модел.

Последна редакция: сб, 27 юли 2019, 17:44 от Мαрия

# 222
Привет! Сдобих се с Pocketboook touch lux 4. Трябва ми калъф като искам да е розов задължетилено 😆,лилав в краен случай. Обаче се оказва,че за този модел има само базовите цветове,тъмни и грозни и непми допадат. Имате ли идея откъде мога да си намеря такъв? Дали някои от тези за по-старите модели ще станат и на този?
Ако трябва от чужбина ще поръчвам,въпреки,че не ми се чака. И ми е спешен. Нищо не разбирам,тепърва ще разучавам четеца,на пръв поглед е страшно удобен и лек,екрана много щадящ за четене,като истинка книга изглежда,мастилен. Аз първоначално исках Kindle paperwhite. Понеже всички ми казваха,че е най-доброто,но пък не чете всичко. Мъжа ми обаче ме разубеди и след дълги проучвания избра този, аз не му разбирам,но много си го харесвам.

# 223
Здравейте! Преди време  писах тук за един не много известен четец C tech lexis и имах проблем с Google акаунта си. За мое щастие след много четене и човъркане успях да го оправя, но както и да е. Имам следния въпрос - как/откъде мога да си изтегля речници - англ. - бг бг-англ. Бг.- Руски руски-бг и руски-англ?Благодаря предварително.

Доволна ли си от него? Хвърлила съм му око, много е приятен на вид и усещане в ръката.

# 224
Привет! Сдобих се с Pocketboook touch lux 4. Трябва ми калъф като искам да е розов задължетилено 😆,лилав в краен случай. Обаче се оказва,че за този модел има само базовите цветове,тъмни и грозни и непми допадат. Имате ли идея откъде мога да си намеря такъв? Дали някои от тези за по-старите модели ще станат и на този?
Ако трябва от чужбина ще поръчвам,въпреки,че не ми се чака. И ми е спешен. Нищо не разбирам,тепърва ще разучавам четеца,на пръв поглед е страшно удобен и лек,екрана много щадящ за четене,като истинка книга изглежда,мастилен. Аз първоначално исках Kindle paperwhite. Понеже всички ми казваха,че е най-доброто,но пък не чете всичко. Мъжа ми обаче ме разубеди и след дълги проучвания избра този, аз не му разбирам,но много си го харесвам.
Честито! Страхотен избор!
Аз имам 3 от тези, единият вече е на 3 г,а изглежда като нов. Препоръчвам горещо!
https://www.amazon.es/s?k=kwmobile+Funda+para+Pocketbook+Touch+L … mp;ref=nb_sb_noss

Общи условия

Активация на акаунт