Сполучливи имитации на маркови парфюми - 28

• 48 695
  • 714
  •   1
Отговори
# 450
  • Търновска област
аз пак с питане .
 наскоро открих едни парфюмчета по 35 мл. на гардени и останах очарована от трайността им.
потърсих за други на фирмата и намерих това
но разфасога ее много голяма, 250 мл. та ме интересува има ли по- малки мл. наливни парфюми и наливните същите ли са {като качество} като капсулованите ?

ето от тези съм доволна аз: 
Скрит текст:

# 451
Аз съм доволна от това,капсуловано е.

# 452
  • Търновска област
аз си взех това Lucky Olympiada  и Lucky Emperatriz допаднаха ми като аромат , но в наливен вариaнт имат по- голямо разнообразие, ама 250 мл. какво да ги правя.
 избрах си това аз: Cuir Amethyste  сравнен с аромат на Armani Prive
Oud Ispahan  сравнен с аромат на Dior
 Chergui  сравнен с аромат на Serge Lutens и още няколко ама *40 лв. пък и 250мл. нещо не ми харесва така .
фирмата може би трябва да помисли и да направи по -малки разфасовки.

# 453
  • Бургас
О,абсурд 250мл.е ужасно голямо количество,40лв.за имитация аз по смъртно не бих дала.Такова количество ми трябва само от Мон и Флорал.Bowtie Миси,някой от споменатите парфюми ги имат Парфен и Гиза мисля,Oud Ispahan е много труден в оригинал,съветвам те първо да намериш проби/освен ако не го познаваш вече/ Момичета,в една друга тема,съфорумки споменаха този сайт,разгледайте има оригинали по 10мл.много добра идея за запознанство с определени аромати.Има и някой стари Герлени гледам-https://www.brasty.bg/mostri-parfyumi?page=16

# 454
  • Търновска област
аз и  гиза съм ги пробвала ама 1. при мен нямаха никаква трайност и 2. ми миришехе на олио  .
рефан без пари да ми дават парфюмите си не ги искам, както и свещите им и сапуните им.
доволна съм от заг зодиак и d&p , но вече пък не купувам нищо което не е капсуловано.
и наскоро открих lucky парфюмите, и да не повярваш толкова евтини парфюми ,каква трайност имат при мен.
значи да се насоча към парфен тогава.
и пак се чудя да взема да поръчам , ама 1 парфюм от 250 мл. или да не поръчвам ли и аз не знам.

а може ли да попитам :

Bright Crystal от тези парфюми кой е тежък , задушаващ, вулгарен ,дразнещ НаРушаваЩ личноТо прострАнСтво  такъв парфюм искам кой от 3 те е такъв, него ще взема.
Cuir Amethyste
Oud Ispahan
Chergui Serge Lutens

# 455
  • Бургас
Всички ги имат Парфен,Oud Ispahan за мен е добра тяхна имитация,супер силен е.Не харесвам и не бих носила нито един от тези парфюми,предлагам ти да започнеш с Oud Ispahan.Grinning Сигурна ли си,че искаш такъв парфюм с това описание,да не стане така после да ми теглиш една,като го получиш.Laughing

# 456
  • Търновска област
такъв парфюм с такова описание ще взема.
Hug  хе хе хе нищо няма да тегля  Bright Crystal  Grinning  спокойно
и благодаря .

# 457
Здравейте момичета! Идвам с молба за помощ. Препоръчайте ми добри парфюми на Рафаела. Мъжки и дамски. Не са ми познати. Дъщеря ми ще започва работа за лятото и иска да е подготвена, когато искат мнението й. Благодаря предварително 😘

# 458
аз пак с питане .
 наскоро открих едни парфюмчета по 35 мл. на гардени и останах очарована от трайността им.
потърсих за други на фирмата и намерих това
но разфасога ее много голяма, 250 мл. та ме интересува има ли по- малки мл. наливни парфюми и наливните същите ли са {като качество} като капсулованите ?

ето от тези съм доволна аз:  
Скрит текст:
Мдаааа...Thinking, СТРАХОТНИ са! Но вече не съм ги виждала, магазинчето им в София беше на Руски паметник, където по - късно стана магазин на Парфен, точно на спирката на тролей №1.
На принципа на Рефан бяха - с капки. Влюбила се бях в техния Omnia Green Jade Bvlgari и понеже вече бяха ликвидирали магазинчето си, и аз като теб ги намерих в същия този сайт /то той май е един - единствен дето ги редлага - Пламбой се казва онлайн магазина/....И бях си купила едно ОГРОООМНО 250 мл.шише заедно с шише с капки... Simple Smile Голямо носене падна Simple Smile Сега, при сегашните ми количества парфюми, просто е изключено да повторя тази авантюра, обаче... Simple Smile

# 459
Ох, ще се гръмна, писах, писах и накрая рефрешнах без да искам. Сега по накрактно Rage
Чудя се дали да взема Трезор ин лов на Баргело, но съм пробвала само веднъж оригинала и много ми хареса. Някой може ли да напише кратичко ревю? Grinning Чудя се дали правилно помня, че виолетката беше мека, приятна и необсебваща, както тази в Номад и She wood?
Чудя се също и на Hypnotic poison на ДиП. Не съм пробвала оригинала, миналата зима имах блотер с маслото на Гиза и ми се стори тежък и малко ретро. Във фрагрантика определят By night на Кристина Агилера, който много харесвам, като мека версия на отровата. Притеснява ме Лакрицата, ако е като тази в Agent Provocateur Fatale intense, май няма да се разберем.
И последно- някоя добра дама от Пловдив знае ли в кой Заг има Escada Magnetism, тъй като на Вазов не го зареждат. Недоумявам защо. Ако го няма в града, ще го взема от ДиП, че не ми се плащат сто доставки. Rolling Eyes

# 460
  • Пловдив
Заг-Зодиак има в Кичука, на ул. "Георги Кондолов", добре е заредено магазинчето, но не знам дали има конретно този парфюм. Някъде около Пешеходния мост към Новотела също има магазин на Заг-Зодиак, доколкото знам, не съм ходила.

# 461
  • София
ina-mina, Tresor in Love на Баргело е много добра имитация на оригинала. Точно такава е виолетката, каквато си я описала, но поради тази причина за мен парфюмът няма индивидуалност. Разбира се, моето мнение не е критерий за никого и не го налагам.
Апелирам Hypnotic poison в никакъв вариант да не се купува на сляпо - нито в оригинал, нито негова имитация. Върху колежка и друга приятелка оригиналът е божествен, върху мен е отвратителен почистващ препарат. Fearful Няма нито ванилия, нито бадеми, нито нищо. Rage Имитация не смея и да пробвам. И във връзка с опасенията ти за аромата на лакрица, да, усеща се.

# 462
Аз пък апелирам Hypnotic Poison са не се носи по това време на годината.  Уникален,  упойващ аромат е, но иска хлад✌😊

# 463
  • Бургас
Ина,щом си харесала оригинала на Tresor in Love,ще харесаш според мен и копието на Баргело,достатъчно е добро.Не го мисли и се зарадвай,аз не усещам виолетки в Номад.Tresor in Love и She wood за мен не си приличат като аромати,не съм фен и на двата,защото просто не съм почитател на тази нота в парфюм.Хипнотичната отрова на ДП е страхотно направена,няма лакрицa там/ЗА МЕН/,те имитират ЕДТ.Лакрица има в ЕДП за моя нос и е съвсем различен аромат,да не се бъркат двата.

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 21:39 от Bright Crystal

# 464
Апелът за неносене на отровата, ако е към мен, е излишен. Умея да подбирам добре парфюма спрямо това къде, в каква обстановка ще го нося, като се  съобразявам със сезона и настроението си.
Благодаря ви за мненията, Трезорът със сигурност остава в поръчката ми тогава, а отровата ще видя дали я има в Заг и ще се ориентирам дали ще се разберем въобще, защото идеята да тичам към мола да пробвам оригинала нещо не ме блазни. Мързел...какво да се прави. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт