Сполучливи имитации на маркови парфюми - 28

• 48 253
  • 714
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
И аз вече съм се изпържила откъм аромати и не всичко усещам, но хората около мен твърдят друго.😃
Докато ги мирисах, някой от всичките тесорита прокапа върху пръстите ми, ама хич не видях кой, но много ми хареса. Пак ще ходя.😁

# 61
Връщам се от магазин на Рефан, защо ли изобщо влезнах 😁
Уж за нещо лятно , а незнайно как взех по 10мл Скандал и 10мл Лейди Милион, който без да знам, че е той го усетих много мой аромат.
За пореден път се убеждавам колко ме влекат сладките аромати.
Помирисах Жадор, но не ми хареса.

# 62
Така... И аз се връщам от набези в Рефан.. 😁😁😁
 Открих си много приятни аромати за топлото време, и сега като е актуална тема да си кажа :
   О23 Omnia Coral - изключително свеж с леко кисела нотка на нар и след това се откриват цветята в него. Впечатли ме от първо помирисване.
   319 Ralpf Loren Blue - за всички фенове на липата. Много изразен и силен аромат, все едно току - що си набрал за чай. Аз лично само това усещам, но за мен си е супер.
   010      Yellow Diamond Versace- прекрасен и чист аромат. Веднага го асоциирам с класическото жълто BU, но не толкова остър и натрапчив.
    Сега започвам с тестването им, но май нямам мн надежди за голяма трайност.
  Само и аз да спомена за Авентус мъжкия. Купих го по препоръка на Кристалчето за ММ. Много запомнящ се аромат, едновременно ме ужасява и все пак привлича. Остър и обсебващ, но изключително секси стои но само на мъж според мен и то не на всеки. Първо реших на мен да го пробвам, о ужасна смрад на мухъл. Посърнах и за малко да не му го дам, все пак го изпробва и коренна разлика - при него се разви чудесно, отначало цитрусово, но бързо уляга. Аромата е силно траен и наситен.

# 63
  • Бургас
Страхотно,че на мъжът ти му отива.Heart Определено няма да стои на всеки мъж,не всеки ще понесе силата му,виждам го на силно сексапилен мъж,пипнат и натокан.Sunglasses На жена не го виждам.

Последна редакция: сб, 08 юни 2019, 14:35 от Bright Crystal

# 64
Има ли имитации на Aerin?

# 65
Момичета, някой да е пробвал имитациите на Ейвън от Лорис, Атракшънът конкретно ме интересува , много ми харесва , но в оригинал е много нетраен , и има един номер 012 Afrodit, води се техен , ако някой може да ми го опише , дали е сладък, че ще поръчвам на сляпо

# 66
Ще се разпиша тук за моята нова любов сред парфюмите.
https://www.fragrantica.com/perfume/Al-Haramain-Perfumes/Noora-19828.html
След доволно отлежаване на мострата от Нотино от зимата още го тествах на няколко пъти и взе, че много ми хареса.
Отзивите във Фрагрантика са страхотни.
Харесах го по пирамидата. И ще се купува  
определено.
Първото, което ме порази е, че изобщо ми допада такъв вид аромат,чист сапун и сандалово дърво. Все едно влизам в индийски магазин ето на това ми мирише,едно към едно. Нали знаете от тези дето продават всякакви шарени неща,герданчета, мъниста,слончета, сувенири и винаги присъства сандаловото дърво на изсушени листенца.
 Чисто ухание. На сапун Camay от едно време и сандалово дърво. Рози, мускус. Нищо друго не усещах първоначално. Но като пръсна близо до косата и след известно време се появява една разкошна нотка, която се носи около мен,сладка,топла,ефирна. Мед,ягода ли е,честно не мога да определя,не усещам нищо дадено по парфюмна пирамида,освен споменатите.
Много чист,ориенталски,различен аромат. Офисен,ежедневен бил чуден. Слагам си обаче вечер след душ преди лягане и ми е толкова уютено и хубаво. Прекрасен е.
Принципно ненавиждам сандалово дърво и сапуни. Но някак си ми допадна на второ четене много. И ще го купувам да си го имам. Заслужава да му се обърне внимание.
По някое време се появява една нотка на хмел,която ми е много неприятна. Не знам каква е в действителност,но ми мирише на бира,на хмел.Това съм го срещала и в Pret A porte на Наоми Кембър,един парфюм,който първоначално много харесах.
Тук,в този леко се усеща и не ме дразни. Ако някой знае каква е тази нотка,нека да ме светна,да я избягвам,а и ми е интересно.
Не мога да го опиша този Noora.Но е разкош. Отнася ме в 1001 та нощ. Интресното е,че е наглед е супер обикновен,а същевременно има нещо специално в него.
Много ме изненада.

# 67
  • София
Има ли имитации на Aerin?
Не, няма.

# 68
Запис Blush да следя. И за да не е съвсем спам- последно взех от Сан Сиро Тобако ванил. Не съм го носила активно,защото се стопли, но ми се вижда една идея по- малко сладък от рефанския.

# 69
Момичета някоя от вас знае ли работното време на Зак зодиак? Става въпрос за магазина в София в близост до съдебната палата, не съм сигурна на коя улица се води. Днес отново беше затворен, за втори път ходя в събота, едно момиче от съседен магазин ми каза че не работело събота и неделя. Хайде за неделя окей, ама в събота...
Както и да е, ще съм благодарна ако някоя от вас успее да ме упъти от колко до колко работи през седмицата. Магазина има плътна решетка и не се вижда, нито работно време, нито нищо когато е затворено.
Предварително благодаря!

# 70
  • Пазарджик
Момичета Заг нови парфюми ли ще пускат след 20.06.

# 71
  • вкъщи
Кои нови?

# 72
Здравейте😊
Да споделя едно откритие от днес. У наше село продават  парфюми на някаква марка Le Parfum/ мисля, че така беше/. Любопитно ми беше да пробвам Womanity, защото съм чела доста противоречиви коментари за него, сутринта си пръснах на китките. Този парфюм се оказа разкошен, все едно се пренесох из уличките на Созопол, по времето, когато зреят смокините. Чуден, мирише ми на смокиня и на солен, морски въздух и даже и в днешната жега се разви страхотно. Не познавам оригинала, но от тези май ще ударя една 50- тица. Освен това се оказаха и доста трайни тези парфюми, пръснах сутринта, все още леко се усеща аромат, въпреки, че се къпах. Някой друг познава ли ги, мнения 😊?   

# 73
  • София
Lale_Lili, магазинът на Заг работи от понеделник до петък от 10 до 19 ч.

# 74
Здравейте😊
Да споделя едно откритие от днес. У наше село продават  парфюми на някаква марка Le Parfum/ мисля, че така беше/. Любопитно ми беше да пробвам Womanity, защото съм чела доста противоречиви коментари за него, сутринта си пръснах на китките. Този парфюм се оказа разкошен, все едно се пренесох из уличките на Созопол, по времето, когато зреят смокините. Чуден, мирише ми на смокиня и на солен, морски въздух и даже и в днешната жега се разви страхотно. Не познавам оригинала, но от тези май ще ударя една 50- тица. Освен това се оказаха и доста трайни тези парфюми, пръснах сутринта, все още леко се усеща аромат, въпреки, че се къпах. Някой друг познава ли ги, мнения 😊?  
Аз имам един, подарък ми е отпреди три години, не го ползвам много,  но парфюмът не е мръднал - свеж е и много траен - имитация на Bvlgari Omnia Cristalline. Шишенцето е с много хубав пулверизатор, пръска направо мъгла Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт