Сполучливи имитации на маркови парфюми - 28

• 48 274
  • 714
  •   1
Отговори
# 600
  • София
От четвъртък съм с Покривните градини на Заг - наистина много красив аромат и доста траен, за разлика от другите на Заг, които много бързо изфирясват от мен.

# 601
Lale_Lili, къде точно се намира магазинът на Рефан в близост до спирка на 83 и 86? Някъде по Христо Силянов ли? А в другия магазин на Ломско не ходя от години. Там не зареждат нищо от новите неща. Спряха преди няколко години, откакто магазинът се обслужва от по-възрастните дама и господин. Аз също споделям твоето впечатление от обслужването там.

Да, в горната частна Христо Силянов. Ако се идва от Ломско шосе спирката е тази на която след като завие 86, спира веднага. А 83 като идва от 8-ма поликлиника пресича Ломско шосе и спира веднага.
Магазинчето е просто на няколко крачки надолу след спирката и е част от скромна редичка от малки магазинчета, дали нямаше и фризьорски салон, не помня добре.
Искам да кажа, че жената беше супер информирана за всичко. В моментът в който я попитах имат ли номер 042, тя веднага каза: Да разбира се, това е Мон Герлен и веднага ми го показа. Също така ми каза, че скоро ще получат новото Лейди Милиън Лъки и че получават всички нови. Имаха си добро количество като асортимент и аз останах очарована. Магазинчето е тип малко, семейно и има много и разбообразни дребни и полезни козметични продукти и всичко беше толкова красиво подредено. Направо ме е срам, че до сега не съм влизала там, ама нали все си мисля, че по центъра има всичко, а явно не е така.
И апропо точно днес в магазина на Ломско шосе беше възрастният господин. Е няма такова отношение.
Когато влезнах в магазина, там мисля, че беше дъщеря му, някъде на около 40 години жена и вместо да ме обслужи излезна да говори по телефона и му направи знак, той да се занимае с мен. Толкова бях обидена и афектирана от глупавото му отношение, че въобще не ме беше срам и когато излезнах от магазина се спрях пред нея и въпреки, че говореше по телефона й казах, че няма да продължат да съществуват дълго с този нелюбезен господин и си тръгнах. Тя се опули и млъкна. Значи като не могат да правят бизнес да не е се занимават! Такива хора, които се държат като робовладелци ме влудяват. Третират те като ратай. Явно е нещо семейно и не влагат много труд, сигурно за да си увеличават пенсията възрастните и да по припечелват нещо, но на сила хубост не става! Само няколко спирки по надолу намерих страхотен магазин с възрастна дама на същата възраст, която ме ослужи като фея и въпреки, че никога не ме беше виждала беше супер любезна и мила. И нейният бизнес е семеен. Магазинчето е в двора на къщата й, но има хора и хора!!!
Извинявам се за лирическото отклонение. Виждам, че масово са нелюбезни в наливните парфюмерии. От Заг на съдебната палата също не съм очарована. Дамата там е винаги нервна и не смея да питам за повече от 3 парфюма, защото ме гледа все едно ще ме изгони, а аз не мириша всички подред. Много добре съм информирана и винаги знам какво търся и искам, но на много хора или не им харесва какво работят или не искат да работят въобще.

# 602
  • Бургас
Tiggi,Mon Guerlain Bloom of Rose на Рефан идва точно като по поръчка/без да знам какво са сътворили,ще проверя/ Оригиналът е такъв свеж,сочен,жив,отпускарски с много хубави цитруси и роза и за моя нос няма абсолютно никакви допирни точки дори с другите три от линията.Виж по-леки/поне за мен/ следните -L'EAU DE CHLOE CHLOE,SEE by CHLOE CHLOE,AQUA ALLEGORIA - MANDARIN BASILIC GUERLAIN,DOLCE DOLCE & GABBANA,Le Jardin De Monsieur Li Hermes,Chanel - No.5 L'eau,Dsquared-She Wood,SI PASSIONE - ARMANI,BECAUSE OF YOU,QUATRE,NEROLI PORTOFINO - TOM FORD390 Заг.Виж и Шанс О Фреш,MIU MIU, DAISY MARC JACOBS,ROSE THE ONE D&G -Баргело.Мога да ти предложа и много такива оригинали ако решиш свиркай.Много е кофти да не си харесваш нищо,мен питате ли ме като никакви оригинали понякога не харесвам,много е трудно да се отсяват и това става с много,много проби.

Последна редакция: сб, 06 юли 2019, 20:52 от Bright Crystal

# 603
  • София
Lale_Lili, много ти благодаря. Flowers Hibiscus Мисля, че съм го виждала това магазинче, но никога не съм влизала. Ще поправя този пропуск, още повече и след като зареждат и новите предложения на марката.
Няма смисъл да се ядосваш от лошото отношение на някои от търговците. И мен ме дразнеха. Спрях да бъда мила, любезна и възпитана. Като не ми допада отношението или считам, че не съм заслужила по никакъв лошо такова, отвръщам подобаващо и не влизам повече във въпросния магазин. Не съм скандалджийка, но се научих да поставям всеки на мястото му и да му "отсипвам" подобаващо. Каквото повикало, такова се обадило. Hands V Да не е само един магазин.

# 604
Много ти благодаря за препоръките, Кристалче!  
Този Мон наистина ме заинтигува - и цитруси обичам, и рози. Ще го проверя.  В Лили преди дни мирисах  She Wood в оригинал и много ми хареса - прелестна виолетка усещам на преден план и нещо дървесно - цветно ..., даже се зачудих дали да не "го отстрелям", че гледам е и  на промоция, но бих пробвала първо имитацията - знам, че и тук с момичетата го обсъждахте преди няколко теми, но не помня отзивите. Куатрото на Бушерон много ме впечатли още от раз, даже го имах в оригинал, но имам чувството, че и той стана много масов - няколко колежки го обожават, а и често го усещам от преминаващи покрай мен, дами, та...го изоставих и даже не съм търсила имитация. Доколкото си спомням отзивите тук - на Мартинез версията е добра и може би някой ден ще взема тяхното изпълнение.
Да, ...принципът "проба - грешка"  излиза соленко. Аз явно нещо съм зациклила в "грешка", "грешка", "грешка" и все притисната от времето влизам в магазините. С идеята, че търся нещо, което не знам какво точно е и като попадна на, не винаги любезни търговци - ето резултата...Обаче от понеделник съм в отпуска и ще намина пак, за да проверя това, което ми препоръчахте с Менерва... Hug (и за двете ви)   и да огледам вече на спокойствие.  

# 605
Ох, аз в последните месеци все разочарования трупам с имитациите. Затрупах се с шишенца с парфюми, които уж в магазина ми харесат, после - пръс-пръс няколко пъти и...започват да ме дразнят. Sad  
Simple Smile
Имаме  си тема за размяна на имитационна парфюмерия Simple Smile
П.П. И само си помисли, че това можеше да са оригинали, за които си дала купища пари... Wink

# 606
Солар, вариант е, но може би за човек, който знае какво иска, а аз...пфф...Все пак ще потърся темата, благодаря.
Да..с оригиналите е съвсем...и там имам несполучливи попадения. Поне са се харесвали на близки около мен жени, та съм ги подарявала.
Добре, че има имитациите, да! Някои имитации дори ми харесват повече от оригиналните - както стана с Флоренс на Кавали.

# 607
Полезна ми е инхормацията за Надежда,защото през есента си местя там.
She wood оригинала е виолетка,нежна и лека, но версията на Заг е много тревиста. На мен това не ми допадна.

# 608
  • в къщи
момичета искам да попитам Giorgio Armani Sun di Gioia има ли имитация или не,не намирам никъде

# 609
момичета искам да попитам Giorgio Armani Sun di Gioia има ли имитация или не,не намирам никъде
Zag го имат, под номер 364 Flowers Hibiscus

# 610
Здравейте!
Само да допълня,че във въпросното магазинче в Надежда освен на Рефан има и на Роксан,Аристеа и някакви нови имитации,но в момента не си спомням името на фирмата.Аз също споделям мнението ви,че е симпатично магазинче с добро обслужване.

# 611
  • Варна
Здравейте!
Мнения за мъжкия 230 AM / AQUA AMARA - BVLGARI на Заг.
Ако препоръчате и други хубави мъжки   парфюмчета за лятото, ще ви бъда много благодарна.
Някой пробва ли вече новите аромати на Заг? Отзиви?

Последна редакция: пн, 08 юли 2019, 10:48 от Nell999

# 612
  • Пловдив
Здравейте!
Мнения за мъжкия 230 AM / AQUA AMARA - BVLGARI на Заг.
Ако препоръчате и други хубави  мъжки парфюмчета за лятото, ще ви бъда много благодарна.
Някой пробва ли вече новите аромати на Заг? Отзиви?
Boss the scent  Heart Eyes

# 613
Пуснах поръчка към Заг и аз, но поради липсващо номерче в момента, към края на седмицата ще ми пристигнат ароматите.. Този път съм взела 4 за мен и 2 за мъжа ми, като мъжките ги избрах по пирамида и ревю и водена от изследователско любопитство. Ще пиша като ги получа Blue Heart

# 614
  • Пловдив
Пуснах поръчка към Заг и аз, но поради липсващо номерче в момента, към края на седмицата ще ми пристигнат ароматите.. Този път съм взела 4 за мен и 2 за мъжа ми, като мъжките ги избрах по пирамида и ревю и водена от изследователско любопитство. Ще пиша като ги получа Blue Heart
Не ходиш ли в магазинчето на Ив.Вазов?  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт