Сполучливи имитации на маркови парфюми - 28

• 48 258
  • 714
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Кристалче, на коя фирма хвалеше Ж`адор?

# 631
  • София
На този е имитацията на Рефан 323 - https://www.fragrantica.com/perfume/Roberto-Cavalli/Roberto-Cavalli-841.html

# 632
  • Бургас
Значи не е нито едно от двете,не съм им гледала пирамидите,просто сложих едно Г.Grinning Някой спомена,че Рефан скоро ще пускат  Лейди Милиън Лъки и имало още някакъв мъжки Инвиктус/Legend/ Но не знам номера,Мистик Жадор на Мартинез и на Заг хвалех.Този на Мартинез е много фино направен,но и на Заг е супер.

# 633
Момичета, а от по-тежките аромати, кои мислите, че ще са най-носими за лятото за през деня? Вчера мина покрай мен една много модерно издокарана мацка с такъв страхотен тежък парфюм, аха да я настигна и да я питам кой е.
Грам не съм запозната с новите тежки парфюми, все бели цветя и божури купувам. Искам малко да се разчупя и да мириша на фатал, но на готин модерен фатал, не да гоня хората около мен.
Можете ли да ми предложите нещо?
Много благодаря!

Последна редакция: вт, 09 юли 2019, 18:16 от Lale_Lili

# 634
  • Варна
Мнение за 250 DB / DYLAN BLUE VERSACE   на Заг ? И пак ще помоля да предложите някои хубави летни мъжки парфюми на Заг,че ще правя подарък

# 635
  • Бургас
Хаха,виждам,че напирате та да се включа по-бързо,дано и други дадат предложения.Нелче,за AQUA AMARA  BVLGARI дето пита за него,да на мен ми харесва на Заг,DYLAN BLUE VERSACЕ също е разкошен,както и виж мъжките Шанели на Заг,SAUVAGE- DIOR,ARMANI CODE SPORT,Aqua Bvlgari,AVENTUS CREED,STRONGER THAN YOU,AQUA DI GIO PROFUMO- ARMANI.И ти предлагам Аrmani stronger with you невероятен парфюм на Рефан,трайност и сияж жестоки! Лале Лили,зависи за през деня или за вечерно време,но всеки си носи каквото реши все пак,предлагам ти тези/не всички са нови обаче/ С правилна дозировка,няма да изгониш никого надявам се/:bowtie: Chanel Coco Mademoiselle intense и Carolina Herrera Good Girl Fatale на Рефан,Скандал на ДП,Пойзън Гърл на Заг,Narciso Rodriguez for her на Заг и ДП,Alien/много хора го харесват в жеги,но внимавай с пръските/ Други виж тези-Черната орхидея,но на Заг,тя е по-омекотена и ако искаш нещо много класно и елегантно Пантерата на Картие на Парфен,ако си склонна да поръчваш без тест/което не препоръчвам аз/ предлагам и Нощния Скандал на Сангадо подозирам,че ще е добро предложение и силно се надявам да е точно такова.Погледни и Бонбона на Виктор и Ролф на Баргело,но предупреждавам,че е много мощен и силен парфюм,както и La nuit tresor на Заг или Рефан.

Последна редакция: вт, 09 юли 2019, 18:04 от Bright Crystal

# 636
Ох, не... последните години съм минала изцяло на онлайн пазаруване, не ме питай защо, развих някакъв негативизъм към ходенето по магазини...знам, че за парфюм е налудно да се пазарува така, но...някак си установих, че при мен това е 50% от удоволствието да се сдобия с аромат.
Smiley
И аз.
От една страна очакването на пратката е нещо като мини Коледа Smiley Има елемент на изненада Smiley /да, знам какво ще кажат повечето, изненадата може да се окаже и неприятна, знам го това.../
От друга страна - перспективата да се бутам с останалите във физически магазин, както и да търпя цирковете на продавачите, все повече ме отблъсква...
От трета страна - аз съм много работещ човек...И нямам време да обикалям по магазините...
Та, напълно те разбирам за какво говориш Wink
Междувпрочем, и аз понасъбрах доста излишни имитации, които не са точно по моя вкус /от ето такива онлайн пазарувания Smiley /, пак ще се наложи да си актуализирам обявата в темата за имитационни размени Smiley

# 637
Докато се натуткам и написахте 10 мнения. Вече забравих кой говореше по-напред за Гиза, но да кажа, че те предлагат мостри от 3 милилитра, но се случва понякога да им свършат флаконите и трябва да изчакате. Само веднъж съм поръчвала от тях, но бяха супер любезни  и бързи.

# 638
Благодаря Кристалче! За дневно ползване става въпрос. Още веднъж благодаря и най-вече, че си и посочила в чия изработка е най-добра имитацията. Това е безценно. Ще обиколя и ще ги подуша всичките.
Скоро заминаваме на море и нямам търпение да мина през Бургас и Гиза.

Последна редакция: ср, 10 юли 2019, 12:22 от Lale_Lili

# 639
Nell999,откакто  взех на моите мъже вкъщи L'Homme YSL на Заг,друг парфюм не признават.Дори дългогодишния им любимец Армани Код е на второ място.Наистина много,много класен парфюм,който открих благодарение на вас,мили съфорумки!
И да се отчета за днешното бижу от Рефан,с което се сдобих(пак заради вас)Kissing Heart. GUERLAIN BLOOM OF ROSE.  Е,няма такъв зверски парфюм!Отдавна не бях полудявала така по аромат.Нежен,изтънчен,с развитие,различно от другите,които имам.Мирише скъпарско,точно по герленски.Има много лек полъх на Mon Guerlain,но дотам,по-скоро бих казала,че не си приличат.Харесвам Мон, но този ми е топ.Даже се чудя,ако си направя експеримент и отсипя по малко от двата в едно шишенце,какъв ли бъркоч ще стане(не ми се смеите)

# 640
Nell999,откакто  взех на моите мъже вкъщи L'Homme YSL на Заг,друг парфюм не признават.Дори дългогодишния им любимец Армани Код е на второ място.Наистина много,много класен парфюм,който открих благодарение на вас,мили съфорумки!
И да се отчета за днешното бижу от Рефан,с което се сдобих(пак заради вас)Kissing Heart. GUERLAIN BLOOM OF ROSE.  Е,няма такъв зверски парфюм!Отдавна не бях полудявала така по аромат.Нежен,изтънчен,с развитие,различно от другите,които имам.Мирише скъпарско,точно по герленски.Има много лек полъх на Mon Guerlain,но дотам,по-скоро бих казала,че не си приличат.Харесвам Мон, но този ми е топ.Даже се чудя,ако си направя експеримент и отсипя по малко от двата в едно шишенце,какъв ли бъркоч ще стане(не ми се смеите)

Аз пък днес го търсих в Рефан и продавачката ме гледаше като гръмната.... Ядосана съм!

# 641
Момичета, привет! Намерих невероятен аромат от Парфен, но за беда не запомних на кой парфюм отговаря. Номерът е 703 и е унисекс от YSL. Няма го и на първата страница в списъците...май трябва да се връщам да питам. Разчитах, че брандът няма много - много унисекс аромати, обаче Фрагрантика казва друго и е абсурд да го позная.  Много ми хареса и изглежда доста  траен. Флорален, свеж,  много наситен. Май е повече флорален. Simple Smile Не мога да определя каква е основната нотка, но сякаш бял крем, люляк и ириси усещам, но може и да бъркам - хич ме няма в описанията и основната причина за това е, че много от нещата не знам как точно миришат в естествения си вид. Трябва да е нещо, което знам, а в случая не знам.  Но, допадна ми - много интересна и различна комбинация от аромати . Блотера си го запазих в торбичката при флакончето - ами, цялата торба се размириса, при това без да я отварям. Съвсем гореща  ми е придобивката, ще споделя впечатления след тестване. Взех 30-тица, да видим...И едни 15мл. 743 - Солей Бланк от Т. Форд - хареса ми ароматът, не знам как ще се държат  върху мен и двата парфюма, та реших да почна с малки количества.
По-рано през деня тествах Мон Герлен - Блуум ъф Роуз - ами, не знам как са го издокарали Рефан, но оригиналът определено е УАУ. И някакви видове Аква Алегория - особено Пасифлора и Пикантен Джинджър..ааах! Летни прелести!

# 642
  • Бургас
Лале Лили:hugs:Heart ех,Tiggi защо така ме изкушаваш сега,така искам да го помириша този парфюм.Поне да знаем кой е точно,бял крем и люляк звучи съблазнително,ах.

# 643
703 на Parfen: Pur Desir de Lilas - Yves Rocher Simple Smile

# 644
.
Същевременно искам да попитам дали имате впечатления за тези парфюми на Гиза и дали са близки до оригиналът? - Black Orchid, Flowerbomb, Coco Noir, Good girl, Belle d' opium.
Благодаря предварително!

Последна редакция: ср, 10 юли 2019, 13:34 от Lale_Lili

Общи условия

Активация на акаунт