Сполучливи имитации на маркови парфюми - 28

• 48 831
  • 714
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Лале Лили,виж Бронзовите богини в оригинал,но на много кожи са нетрайни.Кокоса на Виктория Сикрет на Заг също,както и Dolce Garden на Рефан.

# 181
Благодаря много !
Лале Лили,виж Бронзовите богини в оригинал,но на много кожи са нетрайни.Кокоса на Виктория Сикрет на Заг също,както и Dolce Garden на Рефан.

# 182
Не ми мирише на Блум. Сравнявам ги сега ...
iv4enceto_91, благодаря за чудесните новости! Още не съм го помирисала този Thai Spa, но изгледах няколко видеа на парфюмни влогъри - повечето казват, че приличал на Гучи Блум Simple Smile Ще се тества при всички положения Simple Smile

# 183
Не ми мирише на Блум. Сравнявам ги сега ...
iv4enceto_91, благодаря за чудесните новости! Още не съм го помирисала този Thai Spa, но изгледах няколко видеа на парфюмни влогъри - повечето казват, че приличал на Гучи Блум Simple Smile Ще се тества при всички положения Simple Smile
Ох, така е. И аз днес се отбих до "Лили", пробвах го, ами нищо общо нито с Гучи Блум, нито с Номад Simple SmileSimple Smile Да, нещо познато има в аромата и за мен, нещо хем зелено, хем пудрено и стипчиво... Simple SmileНе си паднах много по него и не го купих...
Аз обожавам Номад. Имам и оригинала и имитацията на Заг. За мен оригиналът е по-добър, нещо ми се губи при Заг, особено в началото. Иначе са ми трайни и двата. Ползвала съм ги и през зимата и сега в жегите и почти не усещам разлика, освен, че през лятото бързо се изпотявам и съответно аромата вече не е така "чист". Онзи ден бях в Лилито за друг Тезори дориенте. Обожавам белият им мускус. Пробвах и Тай спа, но за моя нос няма нищо общо с Номад. Въпрос на възприятие предполагам.
Исках да тествам Те Верде и Виола дел Непал, но ги няма тези в Лилито. Дали се намират някъде въобще?
И аз обожавам Номад. Ползвам този на Заг, просто е прекрасен. Нещо аскетично има в него, някаква хем сухота, хем хлад, хем мъх /шипровост/...И сливата е много истинска, не знам на какво казват "слива Мирабел", но съм мирисала и яла точно такава слива /плод/, абсолютно автентично е предадена киселостта и...За мен Номад на Заг е просто прекрасен. Не бих търсила оригинала. Дори и да има някакви разминавания с него, за мен това не е от значение, защото се влюбих първо в имитацията Simple Smile...

# 184
Здравейте. good girl carolina herrera добър ли е на заг? Simple Smile ? Благодаря

# 185
  • Бургас
Според мен не,пробвай Good Girl на Сан Сиро/великолепно е докарана/,на ДП или Велвет версията на Рефан.

# 186
  • BG-DE
Преди месец пробвах Thai spa и за мен беше като по-олекотена версия на Ели Сааб Льо парфюм нищо общо не видях с Номад, а и искрено се учудих, че го оприличават на Гучи блуум. Непалската виолетка съм виждала преди време в Елитис но дали все още я имат не знам.

# 187
Здравейте! През седмицата си купих Aventus - Creed на Заг и на Рефан. Ползвам оригинала от близо година и при сравнение не успявам да стигна до категорично мнение кой от двата е по- добър. Версията на Заг има по-голяма близост с оригинала, но отстъпва значително като трайност и има една сладка нотка, която не е характерна за парфюма. Рефанската е по-трайна, но развива пирамидата по доста странен начин, в началото е много остра и трудно поносима, но в базата си е изключително идентична.

Бих искал да попитам за трайни и присъствени мъжки аромати с успешни имитации именно от Заг или Рефан. Благодаря предварително!

# 188
Някой пробвал ли е AVENTUS -CREED на Д енд П, аз го тествах преди няколко седмици, и много ми хареса. Незнам обаче колко е близък до оригинала, не го познавам, а и  каква е трайността. За мъжкият става въпрос.

# 189
  • Варна
Бих искал да попитам за трайни и присъствени мъжки аромати с успешни имитации именно от Заг или Рефан. Благодаря предварително!
По препоръка на момчето  от OLX взех за  мъжа си   253 YL Y YSL . Той много го хареса. Но най-интересното е ,че го хареса и помоли да му взема от него и сина ми, а той до момента само оригинали  беше ползвал и категорично отказваше имитационна парфюмерия. Много е присъствен, траен и шлейфов. Говоря за имитацията на Заг.

# 190
  • Бургас
YL Y YSL е наистина страхотен парфюм на Заг,много хубави мъжки имитации има.Ще изброя някой добри за мен лично на Рефан- CH Mystery Tabacco,SAUVAGE- CHRISTIAN DIOR,EROS/ VERSACE,Versace Dylan Blue,Аrmani stronger with you,ARMANI CODE/ ARMANI,ARMANI CODE SPORT/ ARMANI,ALLURE/ CHANEL,EGOISTE/ CHANEL/Шанел принципно са далечни от оригиналите/,CHROME/ AZZARO,AQUA DI GIO/ARMANI,На Заг-Viktor and Rolf Spicebomb,ALIEN man,AVENTUS CREED,L"Homme Ideal Cologne Guerlain,Givenchy - Very Irresistible,GUERLAIN - L'HOMME IDEAL,GENTLEMEN ONLY GIVENCHY,FAHRENHEIT DIOR/този е много силен,внимавайте с апликациите,хаха/,STRONGER THAN YOU,Burberry - Mr. Burberry,Bvlgari Aqva Amara.Пробвай и решавай кой те устройва от към трайност,близост и т.н.Аз май ще си поръчам Гучи Блуум на Парфен пак,толкова добре ме описва този парфюм,а каква мощ има върху мен,трайност повече от перфектна много,много любим.Purple Heart

# 191
  • густо майна Филибето
Онзи ден се наложи докато изчаквам да се помотая, и попаднах на магзинче на Рефан. Влязох да питам дали имат Макс Мара (защото не го познавам), продавачката веднага започна да ми предлага подобни парфюми, и още с първия ме уцели в сърцето. 190. CK IN 2 U/ CALVIN KLEIN  - лек,  цитрусов. Мислех, че не е особено траен, и здраво се поливам с 30-тицата, обаче върху дъщеря ми се оказа с прилична трайност и лек шлейф. Много съм доволна от откритието.
IN 2 U по някакъв начин ми напомня Градините на чудесата на Хермес.

Макс Мара поръчах от Заг, но още не съм го изпробвала, защото си поръчах най-сетне 50-тиците на Тери Мюглер, обожавам го и в Алиен, и Аура, и Уоманити (за последния ми трябваше малко време да го възприема, но наистина го обожавам). И една 50-тица Мон герлен. Тези мога да ги нося по всяко време на годината и денонощието. И Ангел много харесвам, но ми е за специални настроения.
Другата ми голяма любов е Адикт, и това ще е следващата ми 50-тица.
Доколко се доближават до оригиналите, не ми е важно, важното е че ми харесват.

Някой може ли да направи сравнение между Alien Eau Extraordinaire и останалите изброени на Тери Мюглер като сходство?

# 192
Здравейте 😋 Някой може ли да ми препоръча нещо от Парфен. Лятно, свежо и пристрастяващо...

# 193
  • Габрово

Bright Crystal ,Гучи  Блум сега лятото ли ще го ползваш-в смисъл според теб дали е подходящ лятото ?

# 194

Bright Crystal ,Гучи  Блум сега лятото ли ще го ползваш-в смисъл според теб дали е подходящ лятото ?

Не е към мен, но според мен би се усещал по-добре есен и зима, но не мисля, че и за лятото ще е проблем. Не е тежък, за мен е носим и е универсален. Зависи в какво настроение си и какво ти се носи. Блум е много, много бели цветя и много сладни, но е чуден, а не от нахалните сладости.

Общи условия

Активация на акаунт