Сполучливи имитации на маркови парфюми - 28

• 48 761
  • 714
  •   1
Отговори
# 300
Това с ароматизатора за баня е добра идея,аз съм на опашка за инфо,относно новите на Заг...

# 301
  • Бургас
Хахаха,това с пръскането в обувките просто ме разби,смея се като лудите,темата е повече от забавна,страхотна е! Мавина и според мен Ангелите и Демоните не са за сега,по-добре виж Givenchy ange ou demon Le Secret на Заг,много близък до оригинала и траен,разбира се ако ти допадне като аромат.Ето Живанши е следващ бранд,който ми е мега чужд,Любознателна.Макс Марата на Заг/Парфен е истинска находка и ме радва,че все повече хора в темата го харесват.Между другото да оплюя малко продавачките от Рефан в мола,не дават напръскани блотери да си вземе човек със себе си,отказват,което е много тъпо,сякаш не са Рефан а Roja Dove и имам чувството,че разреждат парфюмите там.Ина,Габриел става за топлото според мен,той ми е сред големите любови в оригинал,много Шанелски,много фин и траен върху мен.Elie Saab Le Parfum/познавам само него на Гиза,другия споменат сякаш не/е много добро копие за мен.Poison Dior,както и Ангелите и Демоните на Рефан,са далечни за моя нос,Хипнотичната им отрова също,а за Поем и Коко Ноар да не споменавам,че са се изгаврили жестоко с оригиналите!!!Така че да се свалят малко на земята,че нещо много летят и ме дразнят понякога,не са само те има и други фирми с доста по-добри парфюми от техните/от към качество и близост/ според мен.Парфен,Гиза,Мартинез,Баргело са с много по-добро качество.

Последна редакция: сб, 22 юни 2019, 18:12 от Bright Crystal

# 302
Хахаха,това с пръскането в обувките просто ме разби,смея се като лудите,темата е повече от забавна,страхотна е! Мавина и според мен Ангелите и Демоните не са за сега,по-добре виж Givenchy ange ou demon Le Secret на Заг,много близък до оригинала и траен,разбира се ако ти допадне като аромат.Ето Живанши е следващ бранд,който ми е мега чужд,Лобознателна.Макс Марата на Заг/Парфен е истинска находка и ме радва,че все повече хора в темата го харесват.Между другото да оплюя малко продавачките от Рефан в мола,не дават напръскани блотери да си вземе човек със себе си,отказват,което е много тъпо,сякаш не са Рефан а Roja Dove и имам чувството,че разреждат парфюмите там.Ина,Габриел става за топлото според мен,той ми е сред големите любови в оригинал,много Шанелски,много фин и траен върху мен.Elie Saab Le Parfum/познавам само него на Гиза,другия споменат сякаш не/е много добро копие за мен.Poison Dior,както и Ангелите и Демоните на Рефан,са далечни за моя нос,Хипнотичната им отрова също,а за Поем и Коко Ноар да не споменавам,че са се изгаврили жестоко с оригиналите!!!Така че да се свалят малко на земята,че нещо много летят и ме дразнят понякога,не са само те има и други фирми с доста по-добри парфюми от техните/от към качество и близост/ според мен.Парфен,Гиза,Мартинез,Баргело са с много по-добро качество.
Брайт, за София ли това, че не дават??
Никога не ми се е случвало на мен, а и нямат абсолютно никакво право да ти откажат да си вземеш блотерчетата за себе си. пОтресена съм 😄 В един магазин на рефан даже един път ми казаха - вземете си блотерчетата, дайте да пръснем на ръцете, вижте как е и ако Ви хареса, се върнете, е, как да не се върнеш!
За да не е спам, влизам да похваля на парфен том форд - soleil blanc, отнася ме на плажа, точно след като съм излязла от водата, кожата ми ухае на това - плажно олио и морска вода, тъна в блаженство!

# 303
  • Бургас
За Бургас не стига,че нищо не разбират от парфюми...Пича от Заг дава блотери дори сам предлага,а тези се правят на интересни.

# 304
Отношението в някои магазини или по-точно липсата на такова дали на Рефан, или друг търговец е направо потресаващо. Такива случки много подробно и описателно ги отнасям до ръководството и последвалата реакция ми е показателна какво им е отношението към клиентите си и дали държат на тях. Съответно и моето е пропорционално на тяхното, има достатъчна конкуренция, че да ги отсвиря без грам колебание. Веднъж имах грозна случка с една самозабравила се девойка на щанд на Голдън Роуз, ами в края на краищата освен извинение получих и подарък като компенсация.

# 305
Гиза са премахнали имената на оригиналите, които имитират и малко трудно се ориентирам.
И аз тази сутрин разглеждах сайта на Гиза и изтръпнах като видях, че са премахнали имената на оригиналите. Канех се да проуча Монтале, Амоуаж, Килиан, а сега как ще се справя не знам. А да поръчвам на сляпо не обичам. Все пак парфюмите им не са по левче, а и като поръчам поне 4 си става сума.
Май ще трябва да си ги пишем и Гиза в началото на темата с код и име на оригинала на който отговарят.

# 306
Здравейте,искам да попитам -Soleil blanc на Парфен може ли да се купи в разфасовка по-малка от 125мл?

# 307
  • Бургас
Ина,пишеш за щанд на Голдън Роуз,а представи си ако си в парфюмерия продаваща Шанел.Тук в Парадокса двете лели продавачки за нищо не стават,последно ги питах за Chanel Cristalle eau verte гледаха ме така странно,че със сигурност не знаеха за съществуването му,което е повече от трагично.

# 308
Докато ГР и дори Рефан донякъде могат да бъдат оправдани, че страдат от липса на кадри въобще, а не просто на кадърни такива, поради ниското заплащане и съответно липсата на мотивация, то такива големи и скъпарски магазини, не мога никак да ги извиня. Човек като отиде да остави 300+ лв. иска добро обслужване и консултация от служител, отговаряща на името, реномето и ценоразписа, които има магазинът/веригата.

# 309
И аз мисля, че в следващата тема трябва да включим и Гиза на стр.1 Thinking
Някой да има случайно техен списък?

# 310
  • Burgas, Bulgaria
Ина,пишеш за щанд на Голдън Роуз,а представи си ако си в парфюмерия продаваща Шанел.Тук в Парадокса двете лели продавачки за нищо не стават,последно ги питах за Chanel Cristalle eau verte гледаха ме така странно,че със сигурност не знаеха за съществуването му,което е повече от трагично.
Кристалче, както винаги си права! Преди време точно в Парадокса попаднах в комико-трагична ситуация, както знаеш там парфюмите незнайно защо са под ключ и във витрни, някои от които на доста високи рафтове. Та отивам аз да потърся нещо, назовавам парфюма, след което девойчето гордо застава пред витрината с парфюма и ми го показва с ръка през стъклото!!! Голям смях падна!!! Joy Misc Gun Между другото да те попитам от къде да взема Мон Гирлен, знам, че си му фенка и една от най-добрите познавачи на аромати между нас? Purple Heart

# 311
  • Burgas, Bulgaria
И аз мисля, че в следващата тема трябва да включим и Гиза на стр.1 Thinking
Някой да има случайно техен списък?
Да, наистина и аз търся такъв каталог, дано някой да е сканирал.....Memo

# 312
  • Бургас
Angela,:heart:Hug да всичко е зад заключени витрини,те ти пръскат не може да се докосва нищо освен козметиката на Шанел и други брандове,но парфюми,кремове не може.Мон Герлен аз го имам в комплект със спирала,не искам да подстрекавам,но спиралата наистина е много добра за моите мигли и е купуван от Бюти Зоун.Обаче Мон Герлен Флорал/който обожавам наравно с Мон и върху мен са съвсем различни парфюми/ 100-ца ми е точно от Парфимо и нямам грам съмнение в оригиналността му,та препоръчвам ти Парфимо,сега Мон е само на 97лв за 50-ка,което е много добре.Heart 100ml. е 124лева а в мола е около 270лв.

# 313
Аз да се оплача🙄, у наше село явно е много актуална хипнотичната отрова. Носи се на облак от всяка трета жена, а не е парфюм за 35 градуса на сянка.
Да не спамя- някой пита за Womanity.  Пробвах  го във версия на Le Parfum, изключително траен и разкошен, долавяше се и след къпане, пръснат веднъж върху китката. Не знам, обаче, колко е близък с оригинала, защото не го познавам.

# 314
Понеже в последните страници коментирахме Тезори - те, влизам да споделя съвсем пресни впечатления от Thai Spa и искам да кажа, че няма нищо общо с Номад, абсолютно нищо. Видях го в Лили (между другото, изглежда от скоро го предлагат там) , пръснах си и "Оооуу"... Нещо много силно и много познато, ама много.  newsm78 Но не и Номад, който много харесвам и купувах няколко шишенца от Заг, но ми поомръзна вече... В никакъв случай Номад, неее.  Rolling Eyes Поразходих се, за да ми се поразвие и избистри на какво, аджеба тоооолкова познато ми мирише. Дъщеря ми, която беше с мен, също се сепна "О, мамо, това си го ползвала!". И изведнъж ми изплува: абсолютен Secret Obsesion / CK! Много странен парфюм, който съм ползвала преди години и който се развива върху мен чудно (че и многократни комплименти съм отнасяла), но никак не е от обичаните, да не кажа, че е по-скоро  отблъскащ и направо мразен за повечето на пръв прочит. Обаче, изглежда мен ме обича. Както каза една позната: "Никога не бих предположила, че си с този парфюм!"...Както и да е - прибрах се вкъщи и тутаски си пръснах от Номад - а. Ами, не, категорично Тезори -то няма нищо общо с Номад. На всичко отгоре е с потресаващо развитие и ужасно трайно - мих си ръката няколко пъти и все още се усеща. Ама не се разви като Сикрета, а остатъка му е ...меко казано, неприятен за моя нос.

Общи условия

Активация на акаунт