Сполучливи имитации на маркови парфюми - 28

• 48 758
  • 714
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
Здравейте,искам да попитам -Soleil blanc на Парфен може ли да се купи в разфасовка по-малка от 125мл?
Драсни им във фейса,там има по-малки разфасовки.

# 316
Здравейте,искам да попитам -Soleil blanc на Парфен може ли да се купи в разфасовка по-малка от 125мл?
Драсни им във фейса,там има по-малки разфасовки.
Благодаря Bright Crystal за отговора,но точно там ми писаха,че го предлагат само по 125 мл,което ми е много и затова попитах с надеждата,че някъде по магазините се предлага може би  и в по-малко количество..

# 317
Здравейте на 29.06 ще пътувам до Турция, ако има желаещи за поръчка на D&P и Bargello очаквам поръчките ви на лично съобщение.

# 318
Здравейте на 29.06 ще пътувам до Турция, ако има желаещи за поръчка на D&P и Bargello очаквам поръчките ви на лично съобщение.

Ще пиша аз лично. Благодаря. Но първо ще проуча какво да си взема.😊Миналия път не взех от Одрин нищо и много ме е яд, времето ни беше кът. За тази есен ще се подготвя.
Лалето ми свърши. Ще вземам май една 30 ка. Разкошен ми е за това време.

# 319
В магазините може - от 15 до 100/125 мл Simple Smile

# 320
В магазините може - от 15 до 100/125 мл Simple Smile
Знаете ли на Парфен адреси на магазини в София....живея в провинцията и там ще ми бъде най-удобно...

# 321
В сайта им са посочени адресите на всичките им магазини. Може да се поръчва и онлайн.

Споделете какво ще си поръчате от ДиП и Парфен, не бъдете потайни, а дайте идеи, моля. Smile Blush

# 322
Писах на "момчето от БАЗАР БГ" и го попитах за очакваните нови аромати на Заг Зодиак. Оказа се, че още не знае, но утре ще разбере и ще ни каже Simple Smile

# 323
Моя приятелка ползва като signature Омния Корал - толкова е траен на кожата й, че не се трае от околните, и то с 2 впръсквания Scream

Може ли да попитам нещо за Рефан... Разглеждам сайта им - и виждам различни видове парфюми - някакви интенс, други Голд...трети са си нормални...някъде пише с колко капки есенция са, на други нищо не пише...
Какво бихте ме посъветвали, да поръчам ли нещо от сайта, или да отида в магазин, и ако е от сайта - как да се ориентирам?

Нормалните (наливни) - попринцип се правят 1 към 1. Примерно на 30 мл. парфюмна вода се слагат 30 капки есенция. И вече там на място можеш да заявиш ако искаш допълнително капки есенция за трайност. Не е хубаво повече от двойна доза Grinning Иначе Intense и Gold Intense са капсуловани и си имат повече есенция, водят се доста по-трайни, но все пак всичко зависи от кожата и от съставките.

# 324
И аз чакам тякой да ми подшушне,просто нямам идея какво да е.😊 Знаете харесвам леки сладости,цветно-плодовите и типично пролетни ухания.

# 325
Момичета, аз искам да ви попитам дали някой е използвал имитация на Versace Yellow Diamond и коя е най-сполучливата?
И дали знаете  за Аttraction - парфюмът от Ейвън е имитация на някой известен, защото изключително ми харесва аромата му, но е много нетраен. Благодаря Simple Smile

# 326
На мен на Парфен  ми харесва LUI Guerlain-много женствен,траен,нестандартен и получава доста комплименти...

# 327
Аз нещо се повредих и станах много непостоянна в парфюмните предпочитания. Удещам, че все повече започнах да харесвам гурме парфюми и търся някакви сладости с червени плодове, карамел, сладка ванилия и други подобни...е, не всичко изредено е съчетано в един парфюм, разбира се. Grinning И тъй като не всички се връзват особено с жегата, си ги трупам/записвам за бъдеща покупка за есен, зима, когато по закона на Мърфи сигурно ще ме тресне някоя цветна вълна. Май няма угодия.
Аз се бях засилила да пиша на Заг и да питам ще има ли нещо ново, тъй като колкото и да им рових в страниците във ФБ, така и не видях да споменават за предстоящи попълнения, но то пък и страниците им са едни....пишат през няколко месеца за някой случайно избран парфюм или по случай някой празник. Ами не е толкова трудно или времеемко поддържането на една страница, още повече с немалката им номенклатура от артикули. Досадно ми, когато трябва специално да им пиша, за да попитам нещо, което засяга и ще бъде от полза на цялата им аудитория. Та, това си е безплатна и добра реклама, не знам защо не се възползват.

Последна редакция: нд, 23 юни 2019, 14:29 от ina-mina

# 328
За кой Атракшън от Ейвън става дума,те са 3 ? При мен 1 и 2 са много трайни.За 3 още нямам мнение,но ако наистина има сходна имитация,ще представлява интерес.

# 329
За кой Атракшън от Ейвън става дума,те са 3 ? При мен 1 и 2 са много трайни.За 3 още нямам мнение,но ако наистина има сходна имитация,ще представлява интерес.

Не знам кой точно е този, май е 1. Една представителка на Ейъвин ми беше казала, че там всички били имитации, но не знам, може да е излъгала Grinning

Общи условия

Активация на акаунт