Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са цените на парфюмите Giza?
Има ли магазин на парфюми Гиза в София?
Какви са препоръките за дълготраен парфюм от Refan, особено за летния сезон?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са цените на парфюмите Giza?
Цените на парфюмите Giza варират в зависимост от избрания продукт. На техния уебсайт, при избиране на масло или спрей в бутилка от 30 ml, цената обикновено започва от 10 лв и достига около 18 лв. Въпреки че не са като Zag и Refan, където всичко струва еднакво, парфюмите Giza предлагат разнообразие от цени в този диапазон.
-
Има ли магазин на парфюми Гиза в София?
-
Какви са препоръките за дълготраен парфюм от Refan, особено за летния сезон?
За дълготраен парфюм от Refan можете да разгледате следните опции: Good Girl Velvet Fatale, Eros Pour Femme Versace, Bright Crystal, Dior J'ador e, Givenchy Daahlia Divin, Cha nel Gabrielle , Olympéa Paco Rabanne и Dolce Garden. Тези парфюми са известни със своята добра трайност и качество. За дълготраен летен парфюм от Refan можете да разгледате следните опции: Good Girl Velvet Fatale, Burberry My Burberry, Eros Pour Femme Versace, Bright Crystal, J'ador e Dior , Givenchy Daahlia Divin, Cha nel Gabrielle , Olympéa Paco Rabanne , Dolce Garden и Lanvin Ec lat d'Arpège. Тези парфюми са известни със своята добра трайност и са подходящи за летния сезон.
-
Каква е трайността на имитацията на парфюма Truffi Donna от Refan?
-
Има ли налична информация за парфюма "Nominee" с брокат?
Някой спомена,че Рефан скоро ще пускат Лейди Милиън Лъки и имало още някакъв мъжки Инвиктус/Legend/ Но не знам номера,Мистик Жадор на Мартинез и на Заг хвалех.Този на Мартинез е много фино направен,но и на Заг е супер.

. GUERLAIN BLOOM OF ROSE. Е,няма такъв зверски парфюм!Отдавна не бях полудявала така по аромат.Нежен,изтънчен,с развитие,различно от другите,които имам.Мирише скъпарско,точно по герленски.Има много лек полъх на Mon Guerlain,но дотам,по-скоро бих казала,че не си приличат.Харесвам Мон, но този ми е топ.Даже се чудя,ако си направя експеримент и отсипя по малко от двата в едно шишенце,какъв ли бъркоч ще стане(не ми се смеите)
Не мога да определя каква е основната нотка, но сякаш бял крем, люляк и ириси усещам, но може и да бъркам - хич ме няма в описанията и основната причина за това е, че много от нещата не знам как точно миришат в естествения си вид. Трябва да е нещо, което знам, а в случая не знам. Но, допадна ми - много интересна и различна комбинация от аромати . Блотера си го запазих в торбичката при флакончето - ами, цялата торба се размириса, при това без да я отварям. Съвсем гореща ми е придобивката, ще споделя впечатления след тестване. Взех 30-тица, да видим...И едни 15мл. 743 - Солей Бланк от Т. Форд - хареса ми ароматът, не знам как ще се държат върху мен и двата парфюма, та реших да почна с малки количества.
ех,Tiggi защо така ме изкушаваш сега,така искам да го помириша този парфюм.Поне да знаем кой е точно,бял крем и люляк звучи съблазнително,ах.