Булки 2020 г.

• 40 328
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Имаме среща с DJ-я другата седмица, ще му кажем просто какво не искаме да пуска. Ще подготвим списък със задължителни песни, които едва ли ще са повече от 5-6.

# 286
И ние имахме среща с дж, казахме му какво да не пуска изобщо , най - много няколко хора , че аз не харесвам много . Моя годеник пък не може да играе изобщо . Не мога да си представя  цяла вечер да има оркестър . Мисля , че семейството ми биха решили те да остъпят , за да сме щастливи ние . Пък това не е цвят на украсата или дали подаръците да са лебедче или слонче ! Това е настроението на цялата сватба .Помисли си колко от 100 гости ( например ) биха се радвали на дж и такива и на дж и оркестър ? Все пак , за да ви е весело на вас и на гостите , трябва да им харесва музиката , а не свекъра и свекървата да си играят на дансинга и да се радват , че е станало на тяхното . Времената се менят , за този ден трябва да направят комромис. Колко певици пеят песни на колеги и те се радват , че популизират музиката им .

И мама настояваше за много неща: Ама  какво ще кажат хората ,ама по мое време , ама това не е така, ама на братовчедка ти на сватбата така беше или иначе ? ! Аз й казах , че ще бъде както ние искаме . А от нея искам само да дойде на сватбата и да се радва заедно с мен!
 На моята братовчедка на сватбата , имаше само сръбско и някакви стари чалги- станах само на две песни , защото ме поканиха на танц ,  годеника и братовчед ми.

Ох , пак стана много дълго . Извинявайте !!! 😊

# 287
Не съм била на много сватби , но това , което мога да кажа - винаги ще има недоволни.Но според мен трябва да се съобразите и с гостите си , не само това , което вие харесвате.Например на последната сватба пускаха много рап и бг песни - еми аз не харесвам такива , ама имаше хора си танцуваха.На другата пък прекалено много народни- то като изиграеш две хора и ти се спира тока.Трябва да има разнообразие , от всичко по - малко -  чалга , народно , диско , гръцко , сръбско.Ние мислим така да направим.Диджеите са по-гъвкави откъм стилове музика , докато оркестъра може само народни песни и тук - там някое друго по-известно парче.

# 288
  • Sofia
На кои DJ сте се спряли?

# 289
Бяхме се свързали с Бедрос, но така и не изпрати оферта след като му пуснахме запитване. Сега се спряхме на друг, приятел на нашия кум, впечатления преди да се видим с него не мога да споделя.

# 290
Пиши пак на бедрос , има много сватби от сряда до неделя . Забравил е . Беше си помислил , че ни е дал оферта пък беше забравил .
Бяхме се свързали с Бедрос, но така и не изпрати оферта след като му пуснахме запитване. Сега се спряхме на друг, приятел на нашия кум, впечатления преди да се видим с него не мога да споделя.

# 291
Пиши пак на бедрос , има много сватби от сряда до неделя . Забравил е . Беше си помислил , че ни е дал оферта пък беше забравил .
Окей, благодаря Simple Smile

# 292
И аз пуснах заявка към групата във фейс - Иванжелина Тодорова

# 293
Момичета, в Акорд няма такса от 200лв за пускане на климатик. Малинка, някой те е подвел.

# 294
Написала съм за други места , че има такава такса ( дори написах , че не си спомням за къде и кой беше казал ). И да гледате  и питате за всичко . А за Акорд след това ,  написах , че не съм чула никакви лоши отзиви от никой.

# 295
Написала съм за други места , че има такава такса ( дори написах , че не си спомням за къде и кой беше казал ). И да гледате  и питате за всичко . А за Акорд след това ,  написах , че не съм чула никакви лоши отзиви от никой.

Ох извинявай, разбрала съм грешно Grinning Днес питах Жоро наистина ли има такава такса, той горкия се шашна. Моя грешка.

# 296
Нищо , мила ! Аз чета сега един друг отговор и втория път като прочетох пишеше друго . Една дума бърка всичко , нали все бързаме . Лека вечер Hug

# 297
Здравейте, момичета, избрахме си хотел Choice в Симеоново, условията много добри. Предложението да се поръча по-малка бутикова торта и да се заявят брой стандартна торта за гостите, ще ни спести поне 200 лв. Идеята за изнесен ритуал ми допада. Anabel оказа се права за църковния брак, затова решихме да сключи граждански и църковен брак следващия месец, а изнесения ритуал и сватбата ще е догодина Simple Smile Сега търся декоратор! Ще имате ли шаферки и избрахте ли си цвят?

# 298
Шаферки няма да имаме или евентуално ще е една. Нямаме толкова приятелки и приятели, че да ги направим по двойки, а и не искаме да натоварваме още хора да помагат с нещо по сватбата. Цветове избрахме, тъмно лилаво и бяло. Също съм в търсене на декоратор, основно за цветя да подреди и свещи.

# 299
  • София
Шаферки няма да имаме, освен малките момиченца, а за цвят - окончателно ще изберем, когато младоженецът си избере костюм, но сме набелязали няколко. От аксесоарите за костюма ще зависи и цветът на сватбата.

А някой може ли да ме ориентира колко горе-долу продължава пробването на рокли в един бутик тип МилеБрайдъл, Арети, BeQueen, Кари? Иска ми се да ги съчетая по два на ден и не знам как да си запиша часовете.

Общи условия

Активация на акаунт