Булки 2020 г.

• 40 330
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Подаръчета за гостите се чудим дали да има. Няколко човека ни посъветваха да не правим, защото къщите им били пълни с лебеди, пеперудки и други прахоловки, които им е жал да хвърлят. За поканите ние идеи нямаме още, първо мислим да изберем концепцията на сватбата. Мисля за лилаво и бяло ама не съм сигурна. Изпращам и аз заявка за групата във фейсбук след малко.

# 271
  • София
И аз изпратих заявка за ФБ групата Simple Smile

# 272
Здравейте отново  и от мен.

Аз в темата с родителите не мога да се включа много, защото моят баща почина внезапно преди година и половина, но идеята с надписа на пътеката е уникален и ако можех 100% щях да го направя.
И аз съм на вълна покани защото ми се искаше да ги раздадем по-коледа, но хубаво ме подсетихте за "резервните гости".
И моята половинка е от "има време" и не му се занимава хич, но поне ме излушва Simple Smile.
Миналия уикенд ходихме с мама да видим модели на рокли. Събота в Асеновград - пълен ужас за мен (лично мнение). На всякъде беше - ама имете време, то догодина ще има нови модели, то сега не може да се пробва и прочие... Най ми хареса как всички са уникалните шивачи и дизайнери с единствени по рода си рокли, а моделите са едни и същи през 2 магазина. Иначе ръчно шита рокля с дантели маниста и нз си какво още 500 лв.... някой ще се хване ли наистина ?
Неделя обикаляхме в София...доста по-добре. Много хубаво отношение имаше консултантката в магазина на Палома Fashion както и в свабения център в Младост. И на двете места не съм плащала за проби. В младост дават да се снима, в Палома не.  Както и очаквах моята рокля ще е по поръчка (нестандартен размер съм), но поне вече знам каква кройка ми стои добре, какво ми харесва и какво не.
Друг проблем изникна междувременно....Имаме капариран оркестър, майка ми иска да наемем и DJ, защото не можело да има само оркестър, а младоженецът има непоносимост към DJ-и, та се изпокараха....и естествено накрая кой да го отнесе - Аз. Наистина не знам какво да ги правя...5 години никога не са се карали, сега баш преди сватбата намериха...

# 273
Защо не се погажда с дж-и ?

Аз в темата с родителите не мога да се включа много, защото моят баща почина внезапно преди година и половина, но идеята с надписа на пътеката е уникален и ако можех 100% щях да го направя.
И аз съм на вълна покани защото ми се искаше да ги раздадем по-коледа, но хубаво ме подсетихте за "резервните гости".
И моята половинка е от "има време" и не му се занимава хич, но поне ме излушва Simple Smile.
Миналия уикенд ходихме с мама да видим модели на рокли. Събота в Асеновград - пълен ужас за мен (лично мнение). На всякъде беше - ама имете време, то догодина ще има нови модели, то сега не може да се пробва и прочие... Най ми хареса как всички са уникалните шивачи и дизайнери с единствени по рода си рокли, а моделите са едни и същи през 2 магазина. Иначе ръчно шита рокля с дантели маниста и нз си какво още 500 лв.... някой ще се хване ли наистина ?
Неделя обикаляхме в София...доста по-добре. Много хубаво отношение имаше консултантката в магазина на Палома Fashion както и в свабения център в Младост. И на двете места не съм плащала за проби. В младост дават да се снима, в Палома не.  Както и очаквах моята рокля ще е по поръчка (нестандартен размер съм), но поне вече знам каква кройка ми стои добре, какво ми харесва и какво не.
Друг проблем изникна междувременно....Имаме капариран оркестър, майка ми иска да наемем и DJ, защото не можело да има само оркестър, а младоженецът има непоносимост към DJ-и, та се изпокараха....и естествено накрая кой да го отнесе - Аз. Наистина не знам какво да ги правя...5 години никога не са се карали, сега баш преди сватбата намериха...

# 274
И аз пускам заявка за групата.Ние капарирахме фото и видео , трябва да се срещнем и с диджей .Има ли булчета за 2 май ? Simple Smile

# 275
И аз пускам заявка за групата.Ние капарирахме фото и видео , трябва да се срещнем и с диджей .Има ли булчета за 2 май ? Simple Smile

Има, има 29 май Simple Smile

# 276
Момичета, аз още не мога да се спра на подходящо място и от там не мога да запазя все още нито фотограф, нито дж, нито каквото и да било друго.. Харесахме Империал Пловдив, обаче се оказа, че можем да останем най-много до 1, а не искам да изпратим гостите още в 12.30 да си ходят. В момента правят нова зала Mavruda secret garden и по снимките от 3Д проекта ми допада, но още е на груб строеж и няма как да знам дали ще ми хареса и на живо. Вариантът е да изчакаме до средата на октомври, когато трябва да е готово и чак тогава да преценим. Ако не остана очарована, не знам какво ще правим..

# 277

Аз Simple Smile

# 278
Момичета, в какъв цвят ще ви е декорацията? Избрали ли сте цветя?

# 279
И аз пуснах заявка !

# 280
  • София

Аз Simple Smile

И аз Simple Smile

# 281
И аз изпратих заявка Анабел Михайлова Blush

# 282
Защо не се погажда с дж-и ?

Защото неговото семейство са музиканти. Свирили са в оркестри и ансамбли. В един момент спират да ги викат по участия, защото излиза скъпо, но в същото време ДЖ-я пуска тяхна музика без да е заплатил авторски права...и т.н.

# 283
  • София
В такъв случай бих подкрепила мъжа си. Има основателни доводи и това е неговата сватба, ако на мен родителите на ММ ми се налагат и вдигат скандали какво да има на моята сватба, няма да се разберем.
Затова е важно и кой плаща. Ако майка ти плаща, сигурно е решила, че може да се разпорежда.
Ти какво мислиш, да има или да няма, отговори си какво искаш ти и тогава действай.
На последната сватба имаше само оркестър и беше супер, пееха различен стил песни. Бяха мъж и жена с много приятни гласове. Ако оркестърътне избран правилно, не би било скучно.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2019, 22:33 от Niya-

# 284
В такъв случай бих подкрепила мъжа си. Има основателни доводи и това е неговата сватба, ако на мен родителите на ММ ми се налагат и вдигат скандали какво да има на моята сватба, няма да се разберем.
Затова е важно и кой плаща. Ако майка ти плаща, сигурно е решила, че може да се разпорежда.
Ти какво мислиш, да има или да няма, отговори си какво искаш ти и тогава действай.
На последната сватба имаше само оркестър и беше супер, пееха различен стил песни. Бяха мъж и жена с много приятни гласове. Ако оркестърътне избран правилно, не би било скучно.
Финансовата част е изцяло покрита от нас двамата, въпреки че и двете страни пожелаха да се включат. Оркестърът беше препоръчан от неговите родители, които все пак са професионалисти, така че им имам доверие.  Както и да прозвучи това, аз не съм най големия фен на народната музика, обичам хората, танцувала съм няколко години, но на една сватба трябва да има от всичко, според мен, не само народна музика. Но това което ме убеждават всички е, че първо оркесърът може да изпълнява различни стилове музика, отделно разполагат и с  техника и могат да пускат каквото пожелаем или им зададем предварително.
В тази връзка, тези от вас, които вече имат DJ, приготвяте ли им някакъв списък с песни ? И как изобщо се подготвя такова нещо, защото аз не мисля, че мога да се справя...

Общи условия

Активация на акаунт