Булки 2020 г.

• 40 361
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Моят бъдещ съпруг е на моменти,за някои неща дава зор(тези които пряко го вълнуват,засягат и по които е компетентен) а за останалите аз отговарям.Единствено ще имаме скандалчета относно поканите,аз искам тематични,а той си е харесал някакви тип Паспорт и си държи на тя и това си е.
А за затворената група в ФБ аз съм За да си направим една и на булките през 2020г.

# 256
Момичета и аз това се чудех какво да направя с отпадналите гости.
Ние нямаме пълнеж, нито резервни гости. Нашите са 130 и просто не можем да поканим много повече, та се наложи да приоритизираме. Ако някой ми откаже, бих искала да поканя някой от тези на които не се спряхме поради финансовия ни бюджет. Не мисля че звучи гадно - в крайна сметка не можем да поканим "цяло село".

Тази година две приятелки се жениха и между 10-20 души не дойдоха а казаха прекалено късно. В булки 2019 видях, че няколко момичета се ядосваха заради откази в последния момент. Ако е месец по-рано е ок. Но да връча покана на друг човек за след седмица е гадничко 😔
Ще гледам да кажа на всички навреме, но ще ми е криво ако в последните две седмици ми откажат.
Може да послъжа, че са ми закъснели поканите като оправдание или да кажа истината. Че роднини не могат да дойдат и бихме се радвали други близки хора да са с нас на този ден...

# 257
Като сме на тема покани, може ли да дадете примерни такива? 😊

# 258
  • София
Мартинелка, според мен може да има обидени, ако кажеш истината, тъй като щом не са поканени, не са ти от най-близките хора и може да се обидят.
Според мен в твоя случай е добре да сложиш краен срок за потвържение малко по-рано, примерно два месеца преди сватбата, така че да имаш време да реагираш. За отказали се в последния момент, няма какво да направиш.
И аз съм за групата. Тук не бих пускала снимки, пък там ще можем и по-лични неща да споделим.

# 259
Покани-избор ОГРОМЕН ( може би това ни и затруднява толкова),ценови диапазон също.Много зависи каква ви е темата на сватбата,до каква цена на брой сте се спряли ,каква бройка ще са горе долу също е определящо

# 260
Покани-избор ОГРОМЕН ( може би това ни и затруднява толкова),ценови диапазон също.Много зависи каква ви е темата на сватбата,до каква цена на брой сте се спряли ,каква бройка ще са горе долу също е определящо
Точно това ме обърка - огромния избор. Около 100 гости ще са. Ако някоя дама има интересни попадения ще бъда благодарна, ако сподели. Иначе аз си избрах подаръчета за гостите (ако ви е интересно мога да покажа), запазих гримьор (с идеята, че още е мнооого рано, но се оказа, че гримьорката ми вече е почти пълна.. бях изключително изненадана). Simple Smile

# 261
И аз мисля , че биха се обидили , няма значение близки ли са , роднини . Както да им кажеш, си е все едно и също : другите не дойдоха, заради това  каним вас . Покани ги 4 месеца например по - рано и все за 2 месеца ще се разбере , ако някой се откаже , ще остават 2 месеца и така ще поканиш , който пожелаеш .
А за тези , които ще откажат , една седмица или два дни преди сватбата ,  няма как да предвидиш , просто ще имаш едно наум занапред !

# 262
Точно това ме обърка - огромния избор. Около 100 гости ще са. Ако някоя дама има интересни попадения ще бъда благодарна, ако сподели. Иначе аз си избрах подаръчета за гостите (ако ви е интересно мога да покажа), запазих гримьор (с идеята, че още е мнооого рано, но се оказа, че гримьорката ми вече е почти пълна.. бях изключително изненадана). Simple Smile
То нашите гости ще са около 130,но броя на поканите е 60.Аз още не съм избрала никакви,но гледам да са до 2,50лв.Интересно ми е какви подаръчета сте измислили всички,понеже и това ми е чуденка голяма

# 263
Би ли споделила гримьор? Аз все още се чудя между една , две . Бях си избрала на 100% , но тя не ходи по домовете . И всички ме убедиха да си намеря гримьор на място .
А за покани може би с тези ще сме ние, но има толкова много и когато и да разгледам все нови си харесвам , но пък няма такава дето да харесам на 100% , за това съм спряла за сега да гледам .
Качвам два вида , който ми харесват , ако сте чели Булки 2019 сте ги срещали и текста за свекървата и покана за кумовете . Още се чудя дали да е тип рамка или стъклена.

[/img][/img][/img]

# 264
Citygirl1, ето тези меденки съм си харесала, само че искам буквите да бъдат на кирилица Simple Smile
malinka92, за гримьор с 2 ръце препоръчвам Микаела Ангелова (може да я видите във фейсбук на латиница). Няколко пъти съм била при нея за различни поводи и съм изключително доволна, като работа и отношение.
Би ли качила отново снимките, понеже нещо не се отварят? Simple Smile

# 265
Докато сме на темата с родителите .
Нашите са се развели, като съм била на 3г. Вече съм на 23г. Не ме е търсил и не се е интересувал от мен така, че изобщо не го броя като гост за сватбата в никакъв случай. Имам баща , втори баща, но той ме е отгледал и го обичам с цялото си сърце, както обичам майка ми. Та исках да направя нещо мило,  с което да му се отблагодаря за всичко, което е направил за мен. Единия вариант е да му напиша писмо, което да прочета пред всички гости на самата сватба. Вариант две го видях преди няколко дни на една снимка във фейса. Прекалено голям е размера на снимката и не мога да я кача . На бялото платно по- което се върви към ултара пише : Тате, всички пътеки през, които сме вървели заедно тази ще се запечата в сърцето ми завинаги ! Звучи ми мило, с и взички ще го видят . Никога не съм му казвала “тате” така, че мисля ще е хубаво.

Хубав ден!

# 266
Боже , Flower, разплака ме! Много силно , ще го зарадваш !

Това е идея за кумове или родители , или тази или стъклена ,, не съм решила още

за

Текст за майка

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 19:39 от malinka92

# 267
Flower, много силно. Ако мислиш , че няма да се разплачеш, бих заложила на благодарствени слова пред всички гости. Определено ще му стоплиш душата - струва милиони едно такова признание.

Относно поканите: мислех сама да ги правя, но излизат пак към 2-2.20 лв с хартия, плик и тн. Затова мисля, че ако намеря до 2.50 направо ще поръчам от там.

Подаръци за гостите не мислим да има. Вкъщи е пълно с тъпи сувенири и ми е жал да ги хвърля. А и това си е едно перо, което спокойно можем да зачеркнем.

ПОнеже и аз споделям вашето мнение и за ФБ група, си позволих да направя една такава. Който има желание и там да се включи, да заповяда: https://www.facebook.com/groups/655447674941502/

Естесвено съм много "за" това да продължим със съвети тук. В крайна сметка булките на 2021 ще са ни благодарни Simple Smile Там по скоро бих качвала по-лични снимки и идеи.

# 268
  • София
Изпратих покана за групата. Само, че групата е затворена и се вижда в търсачките и може да ни налазят външни хора. Предлагам да е скрита и да ри пишат ЛС на твб за добавяне.

# 269
Изпратих покана за групата. Само, че групата е затворена и се вижда в търсачките и може да ни налазят външни хора. Предлагам да е скрита и да ри пишат ЛС на твб за добавяне.

Добре. Променям Simple Smile

Хм.. за съжаление ако я направя тайна групата, трябва да адвам всяка една от вас като приятел за да може да я поканя в групата. Ще я направя затворена пак, а който има желание да се включи да ми пише на лично съобщение тук как се казва във фейс, за да му удобря поканата. просто няма да удобрявам на хора, които не са ми писали...

Ако се сещате за друг вариант на затворена група и да каня всяка от вас без да трябва да ви адвам- моля споделете.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 20:53 от Martinellka

Общи условия

Активация на акаунт