Булки 2020 г.

• 40 286
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Избрахме водеща - Роси Колева. Присъствахме на сватба, която тя води и ни хареса изключително много.
Сега чакам да стане 1ви октомври, надявам се да не е лудница при запазването на дати и часове.

За кой град ? В Пловдив  по последна информация е след 1 ноември записването на дата

# 361
За София, гледах в сайта на столичния дом за радостни обреди. Миналата година записването е започнало след 1ви октомври, предполагам и тази година ще е така.
https://sofia-svatbi.info/

Gertruda и аз мисля, че ще е интересно да направим сватба с такава тематика, обаче проблема е, че тук в България компютърните игри не са толкова разпространени и трудно се намират сувенири, фигурки и др. Предполагам ще ни излезе скъпа такава украса понеже абсолютно всичко трябва да го правим по поръчка.

# 362
В али-то сигурно има всичко, ако поръчате от рано, няма да имате проблеми Simple Smile

# 363
В али-то сигурно има всичко, ако поръчате от рано, няма да имате проблеми Simple Smile

Досега никога не съм поръчвала от там и малко се притеснявам дали ще пристигне това, което е показано. Ще разгледам със сигурност. Благодаря за съвета! И честито вече госпожо! Може да споделиш някоя снимка ако искаш.

Допълвам- току що звънях в столичния дом за радостни обреди да попитам откога е записването- от 1ви октомври е, поне за София. За другите градове за по- сигурно се обадете там, където се записва.

# 364
Аз като поръчвам от алито гледам в ревютата от предишни клиенти,ако има снимки още по-добре.

# 365
хаха  , мерси, ще ти пратя на лични, прегледай продавача и отзивите за него.

# 366
Gertruda, можеш ли да дадеш кординати за видео оператор?

# 367
Моите бяха от Пловдив, много готини, сега чакам снимките: 
www.fotozasnemane.com

# 368
Ехааа, много хубави видеа, направо съм очарована. Ще се свържа с тях, много благодаря. Ако е удобно можеш да ми напишеш на лично какъв пакет избрахте и доволна ли си?

# 369
Gertruda , благодаря за съветите . Имай в предвид , че вашата тема съм в изчела от до и взимам идей и съвети .
За Бедрос , надявам се всичко да е така както ми го представи той на срещата ни .
За Алекса , също се надявам , защото все пак ще видя украсата , когато вече всичко е готово . Grin
Сега съм в мисли и страсти за фотографа ... той ми е най - важен , но не ми се дават повече от хиляда лева и дано станат хубави снимки .
А ти ,ако ни четеш и  бъркаме някъде се включвай ! Blush
Пинк и аз така мислех , но не мисля , че ще се чувствам добре с рокля и годеника ми с костюма в ресторант и да има клиенти през това време или да сме отделени . А ресторантите , който биха се затоворили за нас само ,  не ми харесаха .
 А пък фотографа ще снима от други ъгли , за да не се вижда празното пространсво .

Последна редакция: пн, 16 сеп 2019, 17:02 от malinka92

# 370
Здравейте, пиша за първи път, въпреки, че следя групата с интерес. Нашата сватба ще е юли 2020г. в София. Имаме запазен ресторант, църква, DJ и сме в търсене на фотограф. Купихме си поканите и украсата, подаръчетата и всичко ще си го правим ние. 🤗
Лек ден желая на всички!

# 371
Здравейте, пиша за първи път, въпреки, че следя групата с интерес. Нашата сватба ще е юли 2020г. в София. Имаме запазен ресторант, църква, DJ и сме в търсене на фотограф. Купихме си поканите и украсата, подаръчетата и всичко ще си го правим ние. 🤗
Лек ден желая на всички!

Къде запазихте?
Кой Ди джей?
От къде поръчахте украса?

Поздрави!

# 372
Лек ден желая на всички!

Къде запазихте?
Кой Ди джей?

Поздрави!

Запазихме в хотел Акорд, а DJ-ят не е от известните, били сме на негова сватба и ни хареса преди години и решихме, че ще е той. Що се отнася до украсата аз сама ще я правя, като нещата за нея ще са от различни места (Aliexpess и Jumbo главно). Поканите са от Aliexperss, просто защото в Бг няма това, което си представях или е много над реалната цена. 🙂

# 373
Лек ден желая на всички!

Къде запазихте?
Кой Ди джей?

Поздрави!

Запазихме в хотел Акорд, а DJ-ят не е от известните, били сме на негова сватба и ни хареса преди години и решихме, че ще е той. Що се отнася до украсата аз сама ще я правя, като нещата за нея ще са от различни места (Aliexpess и Jumbo главно). Поканите са от Aliexperss, просто защото в Бг няма това, което си представях или е много над реалната цена. 🙂

Може ли да споделиш линк към поканите?

# 374
Лек ден желая на всички!

Къде запазихте?
Кой Ди джей?

Поздрави!

И ние сме в акорд през юли, коя е вашата дата ? Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт