Булки 2020 г.

• 40 317
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте и от мееен. Да се похваля, запазихме градината която искахме, водеща, певица и  дж (вървят комплект брат и сестра) и фотограф. Най-важните неща са запазени. Вече дишам спокойно. 😆 Моя фотограф ми иска 800 лв за 10 часа + пътни.. като гледах останалите цени мисля, че е доста на оферта. Някоя дама може ли да предложи някой за видео?

# 391
Здравейте и от мен Simple Smile Дали някоя от вас може да сподели мнение за РИУ Правец?

Здравей,
Комплексът е страхотен, но бюджета ти трябва да е над 25 хил.лв., там дори има такса за рязане на тортата. Иначе е страхотен, но се замисли дали си струва.

Такса за рязане на тортата? Ужас, дано поне обслужването да е 10-звездно...

# 392
Здравей, ние сме с ДЖ Иван Тодоров. Не сме били на сватба, която е водил, но чухме от няколко независими места, че е много добър и го запазихме. Също добри мнения съм чувала и за Станислав Жеков

Привет.
Заведението е Амая бийч в Крайморие. Утре ще се срещнем с тях, за да си зададем въпросите и да им платим капарото. Датата е фиксирана, пазят ни я. Веднага след като приключим с тях ще запазим фотографите и видеото(вече сме ги избрали и сме се чули и с тях). Сега съм на тема диджей, пак за Бургас, и фризьор и гримьор.  Ако имате предложения, давайте

# 393
Здравейте и от мен Simple Smile Дали някоя от вас може да сподели мнение за РИУ Правец?
[/quote]

Здравей,
Комплексът е страхотен, но бюджета ти трябва да е над 25 хил.лв., там дори има такса за рязане на тортата. Иначе е страхотен, но се замисли дали си струва.
[/quote]

Такса за рязане на тортата? Ужас, дано поне обслужването да е 10-звездно...
[/quote]

Мястото е страхотно! За сватба /рожден ден/ в тесен кръг от около 25-30 човека е ОК. Всички удобства, които се предлагат са на изключително високо ниво! А голф уроците - нещо, което всеки от гостите ще си спомня с усмивка Simple Smile

# 394
Обмисляме варианта вместо подаръци за гостите да дарим символична сума (300лв) за благотворителна кауза. Мислим да оставим на гостите по една картичка, в която благодарим, че са станали част от нашия празник и че в знак на това сме дарили парите за сувенири от сватбата на дадената кауза като така всеки гост е допринесъл за доброто дело.
Видях тази идея някъде във форума и много ми хареса. Наистина не ни се иска да подаряваме сувенири, а аз винаги съм мислила, че ако някога ми се отдаде възможност да имам повече пари, бих ги дала за инициатива. Повечето хора даряват след сватбата от събраните пари или карат гостите да им носят пари вместо букети, но на нас все някакви ще ни трябват, защото ще се местим да живеем в друга държава.

Вие какво мислите?

# 395
Обмисляме варианта вместо подаръци за гостите да дарим символична сума (300лв) за благотворителна кауза. Мислим да оставим на гостите по една картичка, в която благодарим, че са станали част от нашия празник и че в знак на това сме дарили парите за сувенири от сватбата на дадената кауза като така всеки гост е допринесъл за доброто дело.
Видях тази идея някъде във форума и много ми хареса. Наистина не ни се иска да подаряваме сувенири, а аз винаги съм мислила, че ако някога ми се отдаде възможност да имам повече пари, бих ги дала за инициатива. Повечето хора даряват след сватбата от събраните пари или карат гостите да им носят пари вместо букети, но на нас все някакви ще ни трябват, защото ще се местим да живеем в друга държава.

Вие какво мислите?
Прекрасна идея! Ние ще направим подобно нещо, само че с цветята - в поканите ще помолим, решилите да ме зарадват с букет да предоставят сумата за избрана от нас кауза. Ще има специална кутия за това. По този начин приятелка събра към 900 лв. Много ми хареса идеята. Blush

# 396
  • Варна
Дами здравейте. Голяма каша-Сватбата ще е на 20.06-Варна. От ритуална зала ми казаха да изчакам до 1.10, за да запишем датата. Оказа се обаче, че вече има записани, а и с това тяхното "има време" се оказа, че няма свободни DJ и водещи. Дайте идеи моля 🙁

# 397
Тоест датата и часа в ритуалната зала, които вие искате са заети? Предполагам, че и тук в София вече има записани, не знам защо на някои дават по- рано, на други не, ама както и да е. Потърсете водещ и дж от друг град, вероятно срещу заплащане на транспорт + нощувка ще дойдат.

# 398
Здравейте, дами.
Дойде и моят ред да пиша в темата.
Преди няколко месеца се сгодихме и мислехме само да подпишем, но в последствие решихме да съберем най-близките си хора- родителите, кумове и най-близките ни приятели, като идеята ни е да сключим само граждански брак с изнесен ритуал, на плажа, но се притесняваме, че сме от Пловдив и ще ни е много трудно с организацията, предвид разстоянието.
Не сме се спрели на конкретно място. Разгледах в интернет хотели ба различни морски курорти, които са на плажа, но според мен са за големи тържества.
 Бихте ли ми препоръчали място- плаж, хотел, всяка информация ще ни е от полза.
Самото "тържество" ако е в хотел на брега, мисля, че ще е най-удобно.
Ако имате препоръки за агенция, която би се ангажирала, ще се радвам да дадете мнение.

# 399
В Риу Правец ми искаха нощувки минимум на 100 човека...

# 400
В Риу Правец ми искаха нощувки минимум на 100 човека...

За там наистина си трябват стабилни финансови възможности...

# 401
Аз също много исках сватба на морето , но се разделих с тази мечта , заради безумните цени и изисквания...

# 402
Имате ли представа дали за записването за ритуална зала трябват и двете лични карти или може с копие от едната, понеже няма да можем и двамата с господина да отидем Grinning
Редактирам се: в една от групите във Фейсбук писаха, че не може с копие.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2019, 11:07 от Juicy Pigeon

# 403
Здравей, ние сме с ДЖ Иван Тодоров. Не сме били на сватба, която е водил, но чухме от няколко независими места, че е много добър и го запазихме. Също добри мнения съм чувала и за Станислав Жеков

Свързахме се с Иван, но е зает за датата ни. И със Станислав се свързахме, уж щеше да прати оферта, но все още нищо не съм получила. Писах на още двама - dj Pepi и dj Veso Веселин Йорданов. Офертите им са еднакви, с разликата, че на първият му са без ДДС... Не знам колко реално е нормалната сума за диджей.
Отделно фотографите ме посъветваха да инвестирам в осветление, но май ще е някакво базово..То става и там една космическа сума..

# 404

Свързахме се с Иван, но е зает за датата ни. И със Станислав се свързахме, уж щеше да прати оферта, но все още нищо не съм получила. Писах на още двама - dj Pepi и dj Veso Веселин Йорданов. Офертите им са еднакви, с разликата, че на първият му са без ДДС... Не знам колко реално е нормалната сума за диджей.
Отделно фотографите ме посъветваха да инвестирам в осветление, но май ще е някакво базово..То става и там една космическа сума..

Ние запазихме Ивайло Близнаков /водещ/ и дж, като цената за двамата е 850лв за 5ч + 120лв овъртайм.
На мен ми се стори добра оферта за двамата, като се има на предвид, че дамо дж са по 750-850лв.
Препоръчаха ми го щ, а и беше единствения свободен за нашата дата от топ 5 на препоръчаните. Ако се интересувате мога да дам контакти.

Общи условия

Активация на акаунт