Булки 2020 г.

• 40 228
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Роклята, което харесахте в тези 5 рокли ли беше ?
Скрит текст:
Лолита , роклите в алито са доста евтини и красиви, но всяка една от нас не би рискувала да си поръча от там ! Дали ще Е това , което е на снимката ! Ако по някакъв начин можеше да се пробва защо не! Но няма как 🙁

Някоя от Вас беше написала за рокли под наем , аз се бях поинтересувала имаше евтини на едно място ,но бяха доста гадни, имайте в предвид , че това са рокли , които се дават само под наем и отдолу са меко казани ужасни и цвета им е далече от снежно бял . Това беше написано от самият магазин и препоръчват рокли под наем , но да са къси , те са като нови и не са съсипани и е по - малък шанса да се съсипят , защото се дава капаро и ако роклята е изгорена , скъсана - не връщат капаро .
В друг магазин бях гледала , там са ми фаворитите. - 2250лв, но там за под наем се плаща около 800-900-1000 лева , отделно и солидно капаро , ако роклята е изгорена, повредена , скъсана ...  А като знам на бала ни  роклите на съученичките ми бяха за боклука , скъсани на обръчите на всички, кални отдолу , на една две изгорени с цигари . Така че аз не бих рискувала , пък за 1000 лв бих си купила .

Ако отидем на изложението непременно ще споделя всякаква полезна информация! Аз искам да видя на живо как са поканите , подаръците за гостите !

Пише,  че може да се запише час за пробен грим и прическа - безплатно ! Аз съм в търсене на гримьор и фризьор и съм сигурна , че няма да намеря и уцеля от първият път , за това ми се искаше поне едно от двете да намеря там . Питала съм доста фризьори и гримьори и съм си запазила в месинджъра поне по 5 от двата бранша . Но  ме е страх да реша ....има време , но времето минава и ще трябва декември да отида на пробен . Искам да са хора , на който да кажа какво искам и без да ме разубеждава или да си прави каквото тя си иска. Разбрала съм , че колкото и да казваш какво искаш и ти харесва те като си могат едно и също и по - добро няма как да ти го направят . Така е с фризьорите - боядисват ме, казвам , че не ми харесва - тя ми казва много интересен цвят се получи , много ми харесва . Е , на такива хора няма как да им мълча на сватбата и да си ходя с гадна прическа или грим , защото на фотографа ще му отнеме един месец да се занимава да ми поправя муцуната Grinning

За роклите във фейса гърми с намаления , но виждам намаление от 3000/2000, или 2500/1500 , което не ме устройва . Има 5 рокли , които са само намалени , а това е рядкост от 5 които те ми покажат една от тях да е моята .
По скоро от всички в магазина да си избера 5 или може би 10 не знам .
За това съм скептично настроена с намаленията . Ако например намалението е -50 % за целия магазин да, бих влязла да разгледам , но така не...пък и искат по 30,50,200 лева за проба . Е като вляза в 5 магазина и дам по 200 лева за проба ...
И най- важното е , че не съм с мерки 90/60/90 и не би ми седяла добре всяка рокля от намалените, че дори и да ми хареса .
И да ви попитам някой знае ли , къде може да се види кои ще са на изложението и къде може да се запише час , защото за фризьор и гримьор е със записване !

Истината е, че така направих аз с роклята 😁 Една приятелка ми изпрати страницата на Carriewedding с 5 намалени рокли на 50%, запазих час и отидох на проба. Собственичката на магазина беше уникално внимателна и миличка. 10тина рокли по-късно намерих своята 😁 Разбира се веднага отидох до сватбения център в Младост (да не би да има нещо по-хубаво и да се прецакам), но уви. Цените сходни (100-200лв по-ниски), а качеството къде, къде по-лошо.

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 17:44 от AnMary

# 541
Момичета, мислите ли, че е късно вече да започваме с организацията за сватба през юни месец?
Знам, че вече трудно ше се намерят свободни фотографи, ресторанти и т.н.
Относно дата, спрели сме се на 27 юни, събота е и бих искала са знам дали на тази дата може да сключим и църковен брак, защото не съм много запозната с църковните канони, а и аз самата не държа да сключвам църковен брак, но годеникът ми иска и ще уважа желанието му.

# 542
Здравейте, бъдещи булки! Моята сватба мина през юли и тъй като ми е много трудно да съхранявам булчинската си рокля, реших да се разделя с нея. Роклята съм закупила от бутик Mille bridal и както може да видите  в линка по-долу цената й е 1883лв, аз я продавам за 800лв. Размерът на роклята е 36, аз съм висока 169см и съм 55кг, бях с кецове. Роклята е обличана на сватбата, както и на следващия ден на следсватбена морска фотосесия-веднага след това е почистена на химическо. Роклята има няколко дупки на шлейфа от закачане по разни места, но смятам, че един добър шивач лесно ще го оправи. Роклята е изключително лека, удобна и красива. Ако някой има интерес мога да му изпратя повече снимки, както и да  я види/пробва наживо. Живея в София, но при интерес и от други градове, може да се измисли нещо. Simple Smile Пожелавам на всички да намерите най-прекрасната за вас рокля! Heart Exl
https://www.millebridal.com/dress-amorelly

# 543
Момичета, мислите ли, че е късно вече да започваме с организацията за сватба през юни месец?
Относно дата, спрели сме се на 27 юни, събота е и бих искала са знам дали на тази дата може да сключим и църковен брак, защото не съм много запозната с църковните канони, а и аз самата не държа да сключвам църковен брак, но годеникът ми иска и ще уважа желанието му.

Мисля,чя няма да има проблем.Ние също ще сме събота на 25.07.20.От църквата казаха,че щом е след 12ч няма проблем.Запазихме си час в 16:30.А относно организацията ние запазихме ресторанта,фотото и видеото още в края на Август тази година.Остава ни само dj да изберем окончателно и следващия месец да си запазим.

# 544
Не е късно да започнете с организацията, но има някаква вероятност да трябва да правите компромиси ако искате един единствен ресторант, конкретен фотограф, видео или диджей. Ако сте решили със сигурност, започвайте да организирате.

# 545
  • София
Единствено ще е малък изборът за ресторанти, но фотографи и диджеи имаа още много, то дори изложенията не са минали. Е, точно рози, който искате, може вече да е зает, но има избор.

# 546
Здравейте,къде ще поръчвате поканите си,търся предложения в Пловдив Simple Smile Хубав и усмихнат ден

# 547
Скрит текст:
Роклята, което харесахте в тези 5 рокли ли беше ?

Лолита , роклите в алито са доста евтини и красиви, но всяка една от нас не би рискувала да си поръча от там ! Дали ще Е това , което е на снимката ! Ако по някакъв начин можеше да се пробва защо не! Но няма как 🙁

Някоя от Вас беше написала за рокли под наем , аз се бях поинтересувала имаше евтини на едно място ,но бяха доста гадни, имайте в предвид , че това са рокли , които се дават само под наем и отдолу са меко казани ужасни и цвета им е далече от снежно бял . Това беше написано от самият магазин и препоръчват рокли под наем , но да са къси , те са като нови и не са съсипани и е по - малък шанса да се съсипят , защото се дава капаро и ако роклята е изгорена , скъсана - не връщат капаро .
В друг магазин бях гледала , там са ми фаворитите. - 2250лв, но там за под наем се плаща около 800-900-1000 лева , отделно и солидно капаро , ако роклята е изгорена, повредена , скъсана ...  А като знам на бала ни  роклите на съученичките ми бяха за боклука , скъсани на обръчите на всички, кални отдолу , на една две изгорени с цигари . Така че аз не бих рискувала , пък за 1000 лв бих си купила .

Ако отидем на изложението непременно ще споделя всякаква полезна информация! Аз искам да видя на живо как са поканите , подаръците за гостите !

Пише,  че може да се запише час за пробен грим и прическа - безплатно ! Аз съм в търсене на гримьор и фризьор и съм сигурна , че няма да намеря и уцеля от първият път , за това ми се искаше поне едно от двете да намеря там . Питала съм доста фризьори и гримьори и съм си запазила в месинджъра поне по 5 от двата бранша . Но  ме е страх да реша ....има време , но времето минава и ще трябва декември да отида на пробен . Искам да са хора , на който да кажа какво искам и без да ме разубеждава или да си прави каквото тя си иска. Разбрала съм , че колкото и да казваш какво искаш и ти харесва те като си могат едно и също и по - добро няма как да ти го направят . Така е с фризьорите - боядисват ме, казвам , че не ми харесва - тя ми казва много интересен цвят се получи , много ми харесва . Е , на такива хора няма как да им мълча на сватбата и да си ходя с гадна прическа или грим , защото на фотографа ще му отнеме един месец да се занимава да ми поправя муцуната Grinning

За роклите във фейса гърми с намаления , но виждам намаление от 3000/2000, или 2500/1500 , което не ме устройва . Има 5 рокли , които са само намалени , а това е рядкост от 5 които те ми покажат една от тях да е моята .
По скоро от всички в магазина да си избера 5 или може би 10 не знам .
За това съм скептично настроена с намаленията . Ако например намалението е -50 % за целия магазин да, бих влязла да разгледам , но така не...пък и искат по 30,50,200 лева за проба . Е като вляза в 5 магазина и дам по 200 лева за проба ...
И най- важното е , че не съм с мерки 90/60/90 и не би ми седяла добре всяка рокля от намалените, че дори и да ми хареса .
И да ви попитам някой знае ли , къде може да се види кои ще са на изложението и къде може да се запише час , защото за фризьор и гримьор е със записване !

Истината е, че така направих аз с роклята 😁 Една приятелка ми изпрати страницата на Carriewedding с 5 намалени рокли на 50%, запазих час и отидох на проба. Собственичката на магазина беше уникално внимателна и миличка. 10тина рокли по-късно намерих своята 😁 Разбира се веднага отидох до сватбения център в Младост (да не би да има нещо по-хубаво и да се прецакам), но уви. Цените сходни (100-200лв по-ниски), а качеството къде, къде по-лошо.
Дааа, моята беше сред тези 5. Както казах, веднага след това отидох в сватбения център, където нито една от 10те рокли, които пробвах не бе нито това качество, нито визия 😁

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 17:44 от AnMary

# 548
  • София
Според мен е напълно възможно да се отиде за конкретна рокля и тя да е твоята.
Аз в Арети си бях записала 3 като едната я нямаха, пробвах още няколко, но любимата ми е именно една от тези, които си бях записала предварително. Аз съм от жените, които носят много рокли и знам какво приблизително ми стои добре спрямо моето тяло. Ако вие не знаете, то отидете първо до някой магазин, който да ви е в бюджета, пробвайте различни кройки, без ръкав, със, вижте коя кройка ви стои най-добре и след това огледайте и намаленията. Може пък вашата да е там и да се вписва в бюджета ви.

Аз лично не бих пробвала рокля много над бюджета ми, само да се влюбя в нея и после, купувайки си друга да си мисля, че е компромисно решение.

Утре ми предстоят още две проби като и там съм харесала по 1-2. Ще пробвам повече, но смятам, че другите няма да ми харесат толкова.

# 549
Хинт, аз ако бях на твое място бих попитала и разгледала няколко ресторанта , фотографи и дж ако има такива , който ти харесват  ( свободни) ги запазваш и другите неща са лесни . Кумове , грим , прическа, покани, тема на сватбата , подаръци , първи сватбен танц и т.н . Хората правят сватби и за три месеца , просто правят компромис с ресторанта - съгласяват се там дето е свободно , а не където им харесва .

Относно роклята - аз не мога да си харесам зимно яке вече втора година, такова да седи добре и да ми харесва . Ходя си със старото .  Какво остава да ми хареса и  да стой добре една от 5 рокли , който някой на случаен принцип е решил , че ще са намалени .
Метнах един поглед на сайта който момичето е споделило по горе , роклите са уникални ,но няма рокля под 1300 лева , има една за 1000 лева , която е поне от колекция на 10 години . С две думи , тя хем трябва да ми хареса , хем да ми е стой добре.
А аз харесвам съвсем друг тип рокли .

И мисля , че тези намаления са , за да идеш да пробваш и да ти кажат ето и тази може да ви предложим да я облечеш и след това да ти кажат 3300 Joy

# 550
Не е късно, действайте! Нашата сватба беше през юни, а повечето неща запазихме октомври до декември. Само ви препоръчвам да побързате с разглеждането на ресторанти. Ние фиксирахме точната дата след като избрахме ресторанта. Успех Simple Smile

# 551
  • София

Относно роклята - аз не мога да си харесам зимно яке вече втора година, такова да седи добре и да ми харесва . Ходя си със старото .  Какво остава да ми хареса и  да стой добре една от 5 рокли , който някой на случаен принцип е решил , че ще са намалени .
Метнах един поглед на сайта който момичето е споделило по горе , роклите са уникални ,но няма рокля под 1300 лева , има една за 1000 лева , която е поне от колекция на 10 години . С две думи , тя хем трябва да ми хареса , хем да ми е стой добре.
А аз харесвам съвсем друг тип рокли .

И мисля , че тези намаления са , за да идеш да пробваш и да ти кажат ето и тази може да ви предложим да я облечеш и след това да ти кажат 3300 Joy

Моят коментар за намаленията беше за тези, на които намалените им влизат в бюджета, но се колебаят. Ясно е, че няма как рокля за 3000 лв да се намали на 1000 лв. Аз също не съм си записала час примерно за Алфа брайдс или някой от другите, които са висок клас, защото няма смисъл, предвид, че не бих отделила такава сума.

А в Арети, който е с по-скъпи рокли, но влизащи в моя бюджет, имаше каталог с намаления, (както и редовните, плюс допълнителен, който го нямат на сайта им) и никой не ме е карал да пробвам рокли, какво остава такива над бюджета ми. Оставиха ме сама да си избера от каталог, на който е написана на всяка рокля цената. Първоначално избрах три и ми казаха единствено, ако желая, пак да прегледам каталозите втори път, преди да преминем към пробите. Не го пиша това да те убеждавам да ходиш там, защото не виждам смисъл предвид, че ти е над бюджета, а го пиша за другите бъдещи булки, които се колебаят  дали няма да бъдат притискани и убеждавани да взимат най-скъпото. Аз лично много се притеснявах преди първата проба как ще протече, ще вляза ли в роклите, какви ще са цените, ще ми стоят ли добре или ще се разочаровам, но там ме накараха да се почувствам страхотно.
П.п. Впрочем в Арети ми казаха, че в цената влизат и първи корекции, плюс кринолин. Може да е полезно като информация за някой.

malinka92, вярвам, че ще намериш своята рокля и ще бъдем красиви булки. За всяка една от нас има там някоя рокля, която да ни накара да се почувстваме красиви!

# 552
Здравейте! Предстои ни сватба на 31.05 в резиденция Тера. Simple Smile Бих искала да попитам за мнения за фотограф Балин Балев и водещ Младелин Димитров, на които съм се спряла, но все още не съм запазила категорично. Също така търся предложения за фирма за украса, тъй като изпитвам затруднения с намирането на такава. Благодаря! ☺

# 553
Здравейте! Предстои ни сватба на 31.05 в резиденция Тера. Simple Smile Бих искала да попитам за мнения за фотограф Балин Балев и водещ Младелин Димитров, на които съм се спряла, но все още не съм запазила категорично. Също така търся предложения за фирма за украса, тъй като изпитвам затруднения с намирането на такава. Благодаря! ☺

Здравей!

И ние ще сме в Резиденция Тера на 12.09.20 . Спряхме се на Emotion агенция за цялостната декорация на залата и за изнесения ритуал. Като цена ни излиза около 2 хиляди лева.

Хубава вечер ! 🌸

# 554
  • София
Днес бях на проби в Кари и в Миле брайдъл и на двете места бяха мили, но в Кари беше малко странно, не се почувствах предразположено. Предвид, че там цените са и най-високи от 4 магазина, в които бях, очаквах повече.
И на двете места нямаха доста от моделите, както и нямаха каталози. В Кари имаха, но ми казаха, че не са актуални и да гледам от таблет, избор от само 3 колекции, на които не пишеше цените, което води до притеснението на malinka92, както и на повечето булки, че могат да пробват рокли много над бюджета им. Тази част не ми допадна, предпочитам да знам какво меря.
В Миле, пък има цените на сайта им, така че човек е ориентиран. Мила показва всички налични лично и човек си избира, дава и много добри съвети, личи си, че прави всичко от сърце.
И в двата магазина си харесах по една рокля, жалко само, че нямаха тези, които исках да пробвам.
Мисля да направя втори проби на роклите, които харесах и да купувам до седмица, че и тези ще свършат. Едната е мостра например и нямам време.

В Кари ще има Черен петък с намаления от 50-70%, което е доста добре, жалко, че роклята, която харесах ѝ трябвали 9 месеца и съм закъсняла за поръчка, а мострата ще свърши, ако чакам дотогава, така че трябва сега да взимам решение.
Ето за Черния петък инфо:
https://www.facebook.com/514233955382124/posts/1501432993328877/

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 18:02 от Niya-

Общи условия

Активация на акаунт