Булки 2020 г.

• 40 231
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Лолита , роклите в алито са доста евтини и красиви, но всяка една от нас не би рискувала да си поръча от там ! Дали ще Е това , което е на снимката ! Ако по някакъв начин можеше да се пробва защо не! Но няма как 🙁

Някоя от Вас беше написала за рокли под наем , аз се бях поинтересувала имаше евтини на едно място ,но бяха доста гадни, имайте в предвид , че това са рокли , които се дават само под наем и отдолу са меко казани ужасни и цвета им е далече от снежно бял . Това беше написано от самият магазин и препоръчват рокли под наем , но да са къси , те са като нови и не са съсипани и е по - малък шанса да се съсипят , защото се дава капаро и ако роклята е изгорена , скъсана - не връщат капаро .
В друг магазин бях гледала , там са ми фаворитите. - 2250лв, но там за под наем се плаща около 800-900-1000 лева , отделно и солидно капаро , ако роклята е изгорена, повредена , скъсана ...  А като знам на бала ни  роклите на съученичките ми бяха за боклука , скъсани на обръчите на всички, кални отдолу , на една две изгорени с цигари . Така че аз не бих рискувала , пък за 1000 лв бих си купила .

Ако отидем на изложението непременно ще споделя всякаква полезна информация! Аз искам да видя на живо как са поканите , подаръците за гостите !

Пише,  че може да се запише час за пробен грим и прическа - безплатно ! Аз съм в търсене на гримьор и фризьор и съм сигурна , че няма да намеря и уцеля от първият път , за това ми се искаше поне едно от двете да намеря там . Питала съм доста фризьори и гримьори и съм си запазила в месинджъра поне по 5 от двата бранша . Но  ме е страх да реша ....има време , но времето минава и ще трябва декември да отида на пробен . Искам да са хора , на който да кажа какво искам и без да ме разубеждава или да си прави каквото тя си иска. Разбрала съм , че колкото и да казваш какво искаш и ти харесва те като си могат едно и също и по - добро няма как да ти го направят . Така е с фризьорите - боядисват ме, казвам , че не ми харесва - тя ми казва много интересен цвят се получи , много ми харесва . Е , на такива хора няма как да им мълча на сватбата и да си ходя с гадна прическа или грим , защото на фотографа ще му отнеме един месец да се занимава да ми поправя муцуната Grinning

За роклите във фейса гърми с намаления , но виждам намаление от 3000/2000, или 2500/1500 , което не ме устройва . Има 5 рокли , които са само намалени , а това е рядкост от 5 които те ми покажат една от тях да е моята .
По скоро от всички в магазина да си избера 5 или може би 10 не знам .
За това съм скептично настроена с намаленията . Ако например намалението е -50 % за целия магазин да, бих влязла да разгледам , но така не...пък и искат по 30,50,200 лева за проба . Е като вляза в 5 магазина и дам по 200 лева за проба ...
И най- важното е , че не съм с мерки 90/60/90 и не би ми седяла добре всяка рокля от намалените, че дори и да ми хареса .
И да ви попитам някой знае ли , къде може да се види кои ще са на изложението и къде може да се запише час , защото за фризьор и гримьор е със записване !

Последна редакция: вт, 22 окт 2019, 09:22 от malinka92

# 526
Ох , каво ви чета с тези цени на роклите...Всички ли тук са склонни да дадете такива суми или аз съм сбъркана?За мен е много над 1000 лв. за рокля , която ще носиш един ден в живота си и после ще се чудиш как да я съхраняваш..Няма ли някой представа откъде могат да се намеря рокли до 800 - 900 лв. ?Тези маагзини , които изброявате са неверотно красиви роклите , но са космически цени за мен.

Аз съм от Русе моятя рокля е по поръчка цялата в дантели уникална и ще ми струва 760 лв ако желаете може да ви напиша кординати
Да , моля пиши ми на лични къде ще я шиеш Simple Smile

# 527
  • София
Аз с Алито не бих рискувала гледала съм. доста влогъри и на 99% не стават роклите. Ако търся рокля до 200 лв, бих си взела от Меркари плюс евнтуално обръчи.
Но ако бюджетът е малко по-голям, фаворит ми е Lovebirds, има хубави модели и за 500 лв.
Друг вариант е да се ушие, така ще има и всичко, което искате. Мен малко ме е страх от шиенето, но ако шивачката е доверена, може да стане страхотна рокля.

След малко отивам на проби в два магазина, ще са ми първи проби и ми е развълнувано.

# 528
Ехее , Ния, супер , развълнувах се . Кажи после къде си била и дали са мили консултантките и т. н.

# 529
  • София
Момичета, обикаляйте регулярно Меркари, има страхотни попадения, зареждат ежедневно. Ясно е, че не може всеки ден да се обикаля, но веднъж да обиколите на седмица-две по два-три магазина, според мен има огромен шанс да намерите.

# 530
Аз ще ходя на изложението което е на 23/24ноември в Експото.Ще споделя мнение след това.Обаче никъде не пише къде може да се запише час за гримьор/фризьор.

# 531
Malinka и аз съм в търсене на фризьор и гримьор. Честно казано съм като в небрано лозе. Въобще нямам идея откъде да започна, но поне за грим знам какво искам- тънка очна линия, малко сенки, фон дьо тен и маалко червило, за момента така си се представям. Ако имате някакви препоръки за София, споделяйте. Не знам колко по- рано трябва да се запазят часове, но времето минава бързо и малко се притеснявам.

# 532
Момичета, как се казва системата, от която падат златните станиоли в „България търси талант”?

# 533
Момичета,заплащат ли се пробите в Mille Bridal.Писах им в фейсбук но не ми отговарят.Пробвах и да си запиша час,чрез електронната им форма в сайта им,но все още нямам инфо.

# 534
В един от постовете във фейсбук пишеше, че не се заплащат.

# 535
Скрит текст:
И аз мисля да не давам над 1200 лева за рокля ! Искам да е красива , но не и за 3 бона .
Някоя от вас ще ходи ли на изложението в експото?
Ще ходя на изложението през януари в хотел Балкан. Това в експото е през ноември нали? Няма да успея на него. Сподели после ако искаш интересно ли е било.
Обезателно отиди на това на Алегрия, около 10 пъти по-качествено е. Това в Балкан, не стига, че има вход, ами и почти няма нищо интересно.
Скрит текст:
Malinka и аз съм в търсене на фризьор и гримьор. Честно казано съм като в небрано лозе. Въобще нямам идея откъде да започна, но поне за грим знам какво искам- тънка очна линия, малко сенки, фон дьо тен и маалко червило, за момента така си се представям. Ако имате някакви препоръки за София, споделяйте. Не знам колко по- рано трябва да се запазят часове, но времето минава бързо и малко се притеснявам.
https://www.youtube.com/results?search_query=%D0%B1%D0%BE%D1%80% … D0%BE%D0%B2%D0%B0

Или иначе казано Bobbi's makeup Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 17:41 от AnMary

# 536
За изложението в Балкан имам покана (купих си списание Сватба и вътре имаше покана). Ще се опитам да отида на Алергия.

Николова, благодаря.

# 537
Момичета,заплащат ли се пробите в Mille Bridal.Писах им в фейсбук но не ми отговарят.Пробвах и да си запиша час,чрез електронната им форма в сайта им,но все още нямам инфо.
Не се плащаха в началото на тг - аз оттам си взех роклята, директно пиши на info@millebridal.com за най-лесно. Наистина не мога да повярвам на местата с платени проби.

Взех си я през януари когато имаше малки намаления. През есента може да са по-големи намаленията на единични бройки

# 538
  • София
В Миле сега има 15% на всички и не се плащат пробите. Мила беше много любезна по телефона. Впрочем и аз пробвах в два магазина да запазя през фб страници и не стана, звънете направо.

Днес бях в Арети и BeQueen, много добро обслужване и на двете места. Пробите не се плащат и няма ограничение на броя. Като качество роклите в Арети бяха значително по-качествени като материя, но и цените са малко по-високи.

# 539
Скрит текст:
Лолита , роклите в алито са доста евтини и красиви, но всяка една от нас не би рискувала да си поръча от там ! Дали ще Е това , което е на снимката ! Ако по някакъв начин можеше да се пробва защо не! Но няма как 🙁

Някоя от Вас беше написала за рокли под наем , аз се бях поинтересувала имаше евтини на едно място ,но бяха доста гадни, имайте в предвид , че това са рокли , които се дават само под наем и отдолу са меко казани ужасни и цвета им е далече от снежно бял . Това беше написано от самият магазин и препоръчват рокли под наем , но да са къси , те са като нови и не са съсипани и е по - малък шанса да се съсипят , защото се дава капаро и ако роклята е изгорена , скъсана - не връщат капаро .
В друг магазин бях гледала , там са ми фаворитите. - 2250лв, но там за под наем се плаща около 800-900-1000 лева , отделно и солидно капаро , ако роклята е изгорена, повредена , скъсана ...  А като знам на бала ни  роклите на съученичките ми бяха за боклука , скъсани на обръчите на всички, кални отдолу , на една две изгорени с цигари . Така че аз не бих рискувала , пък за 1000 лв бих си купила .

Ако отидем на изложението непременно ще споделя всякаква полезна информация! Аз искам да видя на живо как са поканите , подаръците за гостите !

Пише,  че може да се запише час за пробен грим и прическа - безплатно ! Аз съм в търсене на гримьор и фризьор и съм сигурна , че няма да намеря и уцеля от първият път , за това ми се искаше поне едно от двете да намеря там . Питала съм доста фризьори и гримьори и съм си запазила в месинджъра поне по 5 от двата бранша . Но  ме е страх да реша ....има време , но времето минава и ще трябва декември да отида на пробен . Искам да са хора , на който да кажа какво искам и без да ме разубеждава или да си прави каквото тя си иска. Разбрала съм , че колкото и да казваш какво искаш и ти харесва те като си могат едно и също и по - добро няма как да ти го направят . Така е с фризьорите - боядисват ме, казвам , че не ми харесва - тя ми казва много интересен цвят се получи , много ми харесва . Е , на такива хора няма как да им мълча на сватбата и да си ходя с гадна прическа или грим , защото на фотографа ще му отнеме един месец да се занимава да ми поправя муцуната Grinning

За роклите във фейса гърми с намаления , но виждам намаление от 3000/2000, или 2500/1500 , което не ме устройва . Има 5 рокли , които са само намалени , а това е рядкост от 5 които те ми покажат една от тях да е моята .
По скоро от всички в магазина да си избера 5 или може би 10 не знам .
За това съм скептично настроена с намаленията . Ако например намалението е -50 % за целия магазин да, бих влязла да разгледам , но така не...пък и искат по 30,50,200 лева за проба . Е като вляза в 5 магазина и дам по 200 лева за проба ...
И най- важното е , че не съм с мерки 90/60/90 и не би ми седяла добре всяка рокля от намалените, че дори и да ми хареса .
И да ви попитам някой знае ли , къде може да се види кои ще са на изложението и къде може да се запише час , защото за фризьор и гримьор е със записване !
Истината е, че така направих аз с роклята 😁 Една приятелка ми изпрати страницата на Carriewedding с 5 намалени рокли на 50%, запазих час и отидох на проба. Собственичката на магазина беше уникално внимателна и миличка. 10тина рокли по-късно намерих своята 😁 Разбира се веднага отидох до сватбения център в Младост (да не би да има нещо по-хубаво и да се прецакам), но уви. Цените сходни (100-200лв по-ниски), а качеството къде, къде по-лошо.

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 17:43 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт