Булки 2020 г.

• 40 291
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Днес бях на проби в Кари и в Миле брайдъл и на двете места бяха мили, но в Кари беше малко странно, не се почувствах предразположено. Предвид, че там цените са и най-високи от 4 магазина, в които бях, очаквах повече.
И на двете места нямаха доста от моделите, както и нямаха каталози. В Кари имаха, но ми казаха, че не са актуални и да гледам от таблет, избор от само 3 колекции, на които не пишеше цените, което води до притеснението на malinka92, както и на повечето булки, че могат да пробват рокли много над бюджета им. Тази част не ми допадна, предпочитам да знам какво меря.
В Миле, пък има цените на сайта им, така че човек е ориентиран. Мила показва всички налични лично и човек си избира, дава и много добри съвети, личи си, че прави всичко от сърце.
И в двата магазина си харесах по една рокля, жалко само, че нямаха тези, които исках да пробвам.
Мисля да направя втори проби на роклите, които харесах и да купувам до седмица, че и тези ще свършат. Едната е мостра например и нямам време.

В Кари ще има Черен петък с намаления от 50-70%, което е доста добре, жалко, че роклята, която харесах ѝ трябвали 9 месеца и съм закъсняла за поръчка, а мострата ще свърши, ако чакам дотогава, така че трябва сега да взимам решение.
Ето за Черния петък инфо:
https://www.facebook.com/514233955382124/posts/1501432993328877/

Аз не останах очарована от Кари.Интересуваха ме няколко модела дали са налични,отговаряха с половин уста.Бях на проба в the wedding residence, любезни и усмихнати.Дават ти съвети кое би ти седяло по добре,според мястото където ще е сватбата.Следващата седмица съм в Мille Bridal и Ivoire.По телефона звучаха доста любезни 🤗

# 556
Радост и Ния , вашите сватби кога са ? Започвам да си мисля , че съм закъсняла с пробите, нашата сватба е началото на април .
То всъщност кога излизат новите колекции ? Тук там гледам пускат по някоя и друга рокля, но като цяло на всички кога излизат ?
А за цените дето ги няма със сигурност е със цел , защото ми се е случвало . Във фейса питам за цена на обувки  и цел ден чакам и съм се настроила и като ми кажат някаква космическа цена и си казвам ми много ми харесват , но когато видя под обувки 200 лева и на момента подминавам . Казвам го от личен опит . Вие може да не сте като мен “ мека Мара” .

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 12:20 от malinka92

# 557
  • София
Моята е края на април, но дали си закъсняла зависи от магазините, които ще посетиш. Аз съм закъсняла само за 2 колекции, но пък мога да взема от налични мостри, от които имат моя номер и ако не свършат. За повечето обаче 4 месеца са достатъчни. А в Асеновград много момичета са писали, че си я взимат веднага дори, правят често корекции в рамките на деня. В темата от миналата година имаше няколко булки, които си избраха рокля малко преди сватбата.
Аз лично предпочитам да имам по-голям избор. Предполагам, че на момичетата с перфектни тела им е по-лесно.

# 558
Именно , Ния, за това не ме устройват намаленията тип само 5 рокли ! Аз мисля да започна декември , като преди това ще отида на изложението в експото

# 559
Радост и Ния , вашите сватби кога са ? Започвам да си мисля , че съм закъсняла с пробите, нашата сватба е началото на април .
То всъщност кога излизат новите колекции ? Тук там гледам пускат по някоя и друга рокля, но като цяло на всички кога излизат ?
А за цените дето ги няма със сигурност е със цел , защото ми се е случвало . Във фейса питам за цена на обувки  и цел ден чакам и съм се настроила и като ми кажат някаква космическа цена и си казвам ми много ми харесват , но когато видя под обувки 200 лева и на момента подминавам . Казвам го от личен опит . Вие може да не сте като мен “ мека Мара” .

На 25.07.2020г е нашата сватба.

# 560
Добър ден!

Аз също ще бъда булка през 2020г.
Много голямо затруднение имам при избор на рокля и ресторант

# 561
Добър ден!

Аз също ще бъда булка през 2020г.
Много голямо затруднение имам при избор на рокля и ресторант

Здравей!

Лично мое мнение, е че е рано за рокля. По- добре побързай с ресторанта, защото много дати вече са заети.

Хубав ден!🌸

# 562
Здравейте, момичета.
Днес бях до Асеновград, пълна скръб. Единствено в Берна Мода, имаше мнооого красиви рокли, но и цените им бяха доста "красиви". Тази, която харесах там беше 3200лв. Казаха, че януари ще изкарат новата колекция. Бяха изключително мили и любезни. Също в Чучев, имаше няколко, обясниха, че могат да ти съчетаят кройки, платове, дантели от различни модели. Цените бяха доста приемливи - около 1200-1600лв. Изработка 3-4 месеца.
В Стоян Радичев - няма да коментирам, дори не ме попитаха какво търяся. 😄🤷🏻♀ Но откъм рокли тип "принцеса" имаше мнооооого, просто аз не търся такъв тип.

# 563
Здравейте и от мен момичета. Моята Сватба ще е 08/08 споделете за добра и професионална сватбена агенция за София? Благодаря ви 😊

# 564
Сватбена агенция: Wedding Fairytale-Сватбена приказка https://www.facebook.com/Wedding-fairytale-Сватбена-приказка-135263730388610/                                                         

Здравейте и от мен момичета. Моята Сватба ще е 08/08 споделете за добра и професионална сватбена агенция за София? Благодаря ви 😊

# 565
  • София
Здравейте момичета! И на мен ми предстои сватба догодина на 05.07 в р-т Лебед! Вече имаме DJ и фотограф. Сега издирвам сватбена агенция за декорацията ии май след това ще започна да търся и роклята. Някой имал ли е затруднения със свързването със Сватбена приказка?

# 566
Аз нямах?!

Здравейте момичета! И на мен ми предстои сватба догодина на 05.07 в р-т Лебед! Вече имаме DJ и фотограф. Сега издирвам сватбена агенция за декорацията ии май след това ще започна да търся и роклята. Някой имал ли е затруднения със свързването със Сватбена приказка?

# 567

Аз пиша на Сватбена приказка от 2 месеца насам още Не са ми изпратили оферта. Отказаха ме тотално с безотговорното си поведение. Мога да препоръчам Alexa дадоха ми доста добра оферта.

# 568
За една и съща агенция ли говорим? Защото има и втора със същото име.

# 569
  • София
Сега видях линка, който си подала. Да, за различни агенции явно говорим Simple Smile  И на мен ми направи впечатление, че Сватбена Агенция "Сватбена приказка" са доста по-мудни. Миналата седмица им писах във ФБ, след което след ден реших да им звънна, тъй като нямах отговор (съобщението стои на Sent), дамата която ми вдигна каза че влизали във ФБ през 2-3 дни и отговаряли на запитванията. Каза ми да изчакам още малко и ако отново нямам отговор, да се свържа отново. Утре ще им звънна, все пак.

Общи условия

Активация на акаунт