Булки 2020 г.

• 39 253
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, сега си връщам от wedding expo.. изключително разочарована.. Арети бяха със 7 8 модела.. кой от кой по-грозен (извинявам се, че съм малко груба).. Показах им модела, който съм си харесала в сайта, а те ми отговориха изключително изненадани "Ооо този модел отдавна то няма" .. ами като го няма го махнете и от сайта?!?!.. Казаха ми, че много от моделите в сайта ги нямат.. дадоха ми един каталог в който рокля под 2500лв. трудно се намираше..Исках да пробвам, но ми казаха, че трябва да си запазя час в магазина им.. а аз доколкото си спомням в събитието беше написано, че ще може да се мери..? Много ми е кофти.. Честно казано, роклите им на живо нямат общо с тези ро снимките.. и така..

Последна редакция: нд, 03 ное 2019, 15:41 от Бенчита

# 616
Момичета, сега си връщам от wedding expo.. изключително разочарована.. Арети бяха със 7 8 модела.. кой от кой по-грозен (извинявам се, че съм малко груба).. Показах им модела, който съм си харесала в сайта, а те ми отговориха изключително изненадани "Ооо този модел отдавна то няма" .. ами като го няма го махнете и от сайта?!?!.. Казаха ми, че много от моделите в сайта ги нямат.. дадоха ми един каталог в който рокля под 2500лв. трудно се намираше..Исках да пробвам, но ми казаха, че трябва да си запазя час в магазина им.. а аз доколкото си спомням в събитието беше написано, че ще може да се мери..? Много ми е кофти.. Честно казано, роклите им на живо нямат общо с тези ро снимките.. и така..

Бенчита, аз затова се отказах да ходя изобщо в бутикя им. Писах им по Фейсбук за 5 рокли, всички бяха над 3000лв... просто нямаше смисъл да отида, да харесам нещо и после да се чудя как да избера алтернативен вариант на по-нормална цена.

# 617
  • София
И аз бях на изложението, отидох само заради 5% отстъпка. Доволна съм от отстъпката и ще я използвам, ще си взема роклята.
А това с да нямат рокли, които имат на сайтовете им ми се случи и в Арети, ив Кари и в Миле, в Миле дори вървеше реклама, че сега е намалена, а не са я продали преди 2-3 дни. И на мен това ми направи недобро впечатление, много пт роклите, които бях харесала и в трите магазина ги нямаше и си е разочароващо. Само в BeQueen имаха всички, но на тях пък сайтът им е труден за разглеждане поне за мен и така или иначе не бях набелязала предварително модели.
Днес ходихме и да видим сватба в Света София, много ми хареса. Преди месец видяхме и в Свети Седмочисленици, която ни беше първи избор, но не ни грабна наживо церемонията.

# 618

Бенчита, аз затова се отказах да ходя изобщо в бутикя им. Писах им по Фейсбук за 5 рокли, всички бяха над 3000лв... просто нямаше смисъл да отида, да харесам нещо и после да се чудя как да избера алтернативен вариант на по-нормална цена.

Вчера бях на проба в Арети,нещата които си бях харесала от сайта ги имаха налични.Гледах и новият каталог,който го нямат все още качен.Вероятно на изложението са взели може би наистина по грозни незнам.Тези които пробвах бяха от хубава по хубава.Повечето бяха с инкрустирани камъни сваровски.В новият каталог цените почваха от 2000 до към 6000.Имаха по стар в който цените бяха между 1000 и 2000,но там не ме грабна нищо.Като обслужване бяха доста любезни.Роклята която най ме грабна от всички които пробвах беше 2230лв,и сега съм в дилема с друга от the wedding residence,тя е малко по скъпичка 2550лв но имам още няколко проби и тогава ще се взима тежкото решение 🤔

# 619
И аз бях на изложението, отидох само заради 5% отстъпка. Доволна съм от отстъпката и ще я използвам, ще си взема роклята.
А това с да нямат рокли, които имат на сайтовете им ми се случи и в Арети, ив Кари и в Миле, в Миле дори вървеше реклама, че сега е намалена, а не са я продали преди 2-3 дни. И на мен това ми направи недобро впечатление, много пт роклите, които бях харесала и в трите магазина ги нямаше и си е разочароващо. Само в BeQueen имаха всички, но на тях пък сайтът им е труден за разглеждане поне за мен и така или иначе не бях набелязала предварително модели.
Днес ходихме и да видим сватба в Света София, много ми хареса. Преди месец видяхме и в Свети Седмочисленици, която ни беше първи избор, но не ни грабна наживо церемонията.

Може ли да разкажете повече за церемонията в Света София и Свети Седмочиленици?

# 620
  • София
Разбира се, но предпочитам на ЛС, само ще кажа, че всеки трябва да си почувства неговото място и в двете могат да станат хубави сватби.

# 621
Леле колко много сте изписали! Благодаря за отговорите и идеята за Киев - изобщо не се бях сетила точно за там! По принцип през януари или февруари планувам да отидем на гости на приятелка в Англия, та ще видя и там дали няма да нацеля някоя промоция случайно. Изобщо не смятам да бързам с роклята. Ресторанта и фотографа ми са на дневен ред. За ресторанти вече се поориентирах и имам набелязани. През следващите две седмици смятам да обиколим местата и да видим дали ще намерим Нашето. За фотографите обаче... Направо съм отчаяна! Sad От тези, които са във Варна и региона, нито един не ми допада. Единствено Яна Пенева горе-долу, но снимките ми идват твърде сериозни и мрачни на моменти, а аз търся нещо, което да ми носи усещане за нежност и щастие. Та май ще разширя търсенето и ще се прежаля да платя пътни и нощувка на фотограф от друг град.
За шаферките се коментираше - аз също няма да имам шаферки в еднакви рокли. Ще имам две малки момиченца на 4 и 6 години и един мъж на 2 😄
Някой знае ли дали ще има сватбено изложение във Варна, като това в София?

# 622
Леле колко много сте изписали! Благодаря за отговорите и идеята за Киев - изобщо не се бях сетила точно за там! По принцип през януари или февруари планувам да отидем на гости на приятелка в Англия, та ще видя и там дали няма да нацеля някоя промоция случайно. Изобщо не смятам да бързам с роклята. Ресторанта и фотографа ми са на дневен ред. За ресторанти вече се поориентирах и имам набелязани. През следващите две седмици смятам да обиколим местата и да видим дали ще намерим Нашето. За фотографите обаче... Направо съм отчаяна! Sad От тези, които са във Варна и региона, нито един не ми допада. Единствено Яна Пенева горе-долу, но снимките ми идват твърде сериозни и мрачни на моменти, а аз търся нещо, което да ми носи усещане за нежност и щастие. Та май ще разширя търсенето и ще се прежаля да платя пътни и нощувка на фотограф от друг град.
За шаферките се коментираше - аз също няма да имам шаферки в еднакви рокли. Ще имам две малки момиченца на 4 и 6 години и един мъж на 2 😄

Ние ще сме с Иванови. От Варна са. Лично на мен ми допадат, но не знам вие какво търсите.

# 623

Ние ще сме с Иванови. От Варна са. Лично на мен ми допадат, но не знам вие какво търсите.

Благодаря 😊 , да, снимките им са много хубави и залагат на уловените моменти, доколкото виждам, което и аз търся, но самия стил на обработка не ми допада за нашата сватба. Търся по-нежно и романтично излъчване на снимките.

# 624
Аз да питам булките от Бургас(ако има такива) можете ли да ми препоръчате магазин за рокли? Сещам се само за няколко тип Асеновград и Тонена. Май преди имаше и рокли на Джулия Контогруни, но не знам дали още работи.

# 625
Помагайте с някой бутик за който не се сещам.. освен: Mille Bridal, Areti, Carrie, Radichev, Bequeen, Si-selection inspire, Сватбен център mywedding... От изброените, каквото и да си харесам или го няма налично или е космическа цена.. моя бюджет за рокля е до 1500 лв. .... ще се гръмна вече.. много съм се отчаяла.. Sad

# 626
  • София
Гледала ли си The wedding Residence? За тях едно от момичетата тук каза, че има намаление на мострите значително, не знам устройва ли те това, де, но можеш да ги погледнеш.
Днес попаднах на пост във фб, че някакво момиче си е купило рокля от Алфа Брайдс за 1500 лв, имали 40% до края на месеца, обаче не знам вярно ли е или не. В темите  от миналата година бяха казали високи цени за там.

Сещам се още за Палома Фешън, една приятелки си купи от тях и беше много красива. Нейната беше 1000 лв, но не знам как са цените по принцип. Евентуално Lovebirds също?

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 16:21 от Niya-

# 627
Гледала ли си The wedding Residence? Днес попаднах на пост във фб, че някакво момиче си е купило рокля от Алфа Брайдс за 1500 лв, имали 40% до края на месеца, обаче не знам вярно ли е или не. В темите  от миналата година бяха казали високи цени за там.
Не съм.. благодаря. Сега ще хвърля едно око в сайта!

# 628
  • София
Допълних си предишния пост. Според мен, ако в The Wedding residence ти харесват роклите като цяло, си запиши час и виж какво имат налично наживо, защото в повечето магазини е подвеждащо. Влизаш им в цените за мострите, така че виж наживо какво им е състоянието, твоят номер ли са и тн.

Сетих се и за Холидей, май на Солунска им беше магазинът. В миналогодишната тема сякаш имаше момиче с рокля от там. Ако някой е ходил до там, ще е полезно да сподели параметри на цените.

# 629
Гледала ли си The wedding Residence? Днес попаднах на пост във фб, че някакво момиче си е купило рокля от Алфа Брайдс за 1500 лв, имали 40% до края на месеца, обаче не знам вярно ли е или не. В темите  от миналата година бяха казали високи цени за там.
Не съм.. благодаря. Сега ще хвърля едно око в сайта!

Бях на проба в The Wedding Residence имат намаление на някои от моделите с 40%.Казаха ми че намалението е до октомври,но още е активно.Роклята на която се спрях е 2550,ако взема мострата ми излиза на 1590 което е супер.Но ми е два размера по голяма и ще трябва доста да се преправя което ме навежда над мисълта че след поправката може да не прилича на това което е била в първоначален вид.Всичко което имат в сайта го имат налично без два модела .Роклите са 1 към 1 със снимките и ако искаш може да отидеш да ги разгледаш.Аз когато ги пробвах не знаех за намалението в последствие момичето там ме информира.В Кари има края на този месец от -40%до -70% и смятам и там да отида за всеки случай макар, че за момента се спрях на The wedding residence,но ще я поръчвам няма да взимам мострата.

Общи условия

Активация на акаунт