Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - тема 62

• 54 434
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, предстои ни направа на баня и тоалетна. Помещението е с размери 150/165 см. Единствено вратата е поръчана- цвят бял. Купихме този гранитогрес за под

За стените си мисля, че ще е подходящ бял фаянс. Имате ли някакви предложения. И с коя програма ще мога да си изчертая банята и обзавеждането? Предвид размерите мисля, че ще ми е по-удобно, защото и мивка, душ, моноблок нямат определено място, тъй като и тръбите не са прекарани  на определени точки и има възможност да си изберем.

# 106
Дами и господа,
Какъв цвят диван отива на червеникаво дърво? Бежов диван не искам, перманентно мръсен изглежда. Черен - същата работа, ако е кожен, вече говорим за едно залитане към определена индустрия Grinning Има прекрасно куче намесено в картинката, маламут е, тоест косъмът му е бяло-сиво-черен и сив диван ще заспи. Обаче на червеникаво дърво...? При това плътно опряно във въпросното дърво (гърба на кухнята се пада), не е на другия край на голям хол.

Евентуално може да се съчетае с цвета на завесите, на които също им предстои смяна, така че може да се заиграе там... Зад дивана ще има картина, и там може да се застъпи цвета.

Мнение, снимки за илюстрация и т.н. са добре дошли Simple Smile
Аз предлагам стените в този цвят(светло зелена маслина се води), а дивана като цвета на фикуса на снимката Smirk

ей такъв диван...

Скрит текст:
Здравейте, предстои ни направа на баня и тоалетна. Помещението е с размери 150/165 см. Единствено вратата е поръчана- цвят бял. Купихме този гранитогрес за под

За стените си мисля, че ще е подходящ бял фаянс. Имате ли някакви предложения. И с коя програма ще мога да си изчертая банята и обзавеждането?
Предвид размерите мисля, че ще ми е по-удобно, защото и мивка, душ, моноблок нямат определено нясто, тъй като и тръбите не са прекарани  на определени точки и има възможност да си изберем.
Само канала за тоалетната ти е фиксиран като място, там където е голямата канализационна тръба Hands V

# 107
Peneva_a, всъщностпомощението е в къща. Канализационната тръба не сме я прекарали в него и затова имаме възможност да ѝ определим мястото. Впредвид размерите на помощението ми се иска оптимално добре да разположим нещата. Затова ще опитам да го изчертая и да размествам, защото трябва да се съберат бойлер, душ, мивка, моноблок. Има и отвор към таван и искам да оставя отвор с изтегляща се стълба.

# 108
Дами и господа,
Какъв цвят диван отива на червеникаво дърво? Бежов диван не искам, перманентно мръсен изглежда. Черен - същата работа, ако е кожен, вече говорим за едно залитане към определена индустрия Grinning Има прекрасно куче намесено в картинката, маламут е, тоест косъмът му е бяло-сиво-черен и сив диван ще заспи. Обаче на червеникаво дърво...? При това плътно опряно във въпросното дърво (гърба на кухнята се пада), не е на другия край на голям хол.

Евентуално може да се съчетае с цвета на завесите, на които също им предстои смяна, така че може да се заиграе там... Зад дивана ще има картина, и там може да се застъпи цвета.

Аз предлагам стените в този цвят(светло зелена маслина се води), а дивана като цвета на фикуса на снимката Smirk

ей такъв диван...

И аз същото предложих, ама тя отговори "бежови стени на есен". Grinning

# 109
Скрит текст:
Дами и господа,

ей такъв диван...

И аз същото предложих, ама тя отговори "бежови стени на есен". Grinning
Отговори:
Стените са бледожълти и плачат за боядисване. Това ще стане наесен минимум. Предвид кучето, което обожава да се отърква в тях, ще гласувам за смяната им с по-тъмни, бежови може би, със специфична леко-релефна мазилка, а не гладък латекс, на който личи всичко.
Та си е в размисъл и търси идеи Simple Smile
И тъй като декоративните мазилки се правят с два цвята/нюанса на цвят... спокойно може да е светла маслина+беж и игра с цветовете колкото щеш Hands V
https://www.google.com/search?q=%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1%80%D … bih=697&dpr=1

Последна редакция: ср, 26 юни 2019, 10:54 от peneva_a

# 110
Да уточним, тогава... Червеникавия цвят дърво, за мебели ли се отнася или за ламинат? Simple Smile

# 111
  • Пловдив
Предстои ми направата на кухня искам плота да е дъб голд
За лице съм се спряла на пясъчно бежово
И плочки за гръб на кухня (макар и малко отшумели като мода пак си ги харесвам)
И сега очаквам да ми помогнете с изборът на цвят за пода и цвят за стените.Помещението е 3 на 2,20
Също така не съм се спряла на окончателен вариант за лице на самата кухня и имам няколко дена време за да променя решението си.
Мислих си за нещо на пода като гранитогрес имитиращ ламинат или дърво ,но не се чувствам сигурна защото имам подобен плот вече.

# 112
Плот и под в една текстура не е проблем, даже е красиво.
На мен не ми харесва лицето, много безлично стои до дървото, сливат се и се обезличават едно друго Hands V

# 113
  • Пловдив
Значи другият ми избор беше за бадем
Харесват ми и комбинациите с бяло ,но с 2 малки деца не си и помислям.Сега съм на етап подови плочки и боядисване.

# 114
Каква е разликата бяла ли ще е или бадем, все ще я мажат еднакво, все ще я миеш еднакво... Само да е яко покритието, че да държи на яки почистващи препарати Simple Smile
Ама вие тези деца по-зле от хуни ги изкарвате Joy те, че цапат, цапат... Три деца имам, но единствените повреди на мебели само майка им е направила Smirk Например изпуснах стъклена купа до кухнята, така се разхвърчаха "шрапнели", че на едната вратика ламината се одра, добре че бях с дънки, че... изпуснах отворена голяма ножица на маста... няколко пъти...
Кухнята ние си е цапаме с готвене, а децата цапат стени, столове, дивани...

# 115
  • Варна
Каква е разликата бяла ли ще е или бадем, все ще я мажат еднакво, все ще я миеш еднакво... Само да е яко покритието, че да държи на яки почистващи препарати Simple Smile
Ама вие тези деца по-зле от хуни ги изкарвате Joy те, че цапат, цапат... Три деца имам, но единствените повреди на мебели само майка им е направила Smirk Например изпуснах стъклена купа до кухнята, така се разхвърчаха "шрапнели", че на едната вратика ламината се одра, добре че бях с дънки, че... изпуснах отворена голяма ножица на маста... няколко пъти...
Кухнята ние си е цапаме с готвене, а децата цапат стени, столове, дивани...

Точно!

Това все пак не е бял диван, на текстила се задържат лекета, които понякога не мога с нищо да се изперат, и на светлото много си личат, но плоскост, стига да е яка... Ако все пак не искаш бяло, в сравнение с предната плоскост бадема е по-добре Hands V

Затова харесвам дивани меланж Wink

# 116
Аз пък се учудвам, че има деца, които не мацат. Вкъщи съм с бели стени и врати и определено детското присъствие не им се отразява добре..

# 117
Стени и текстил, цапат. За мебелите е важно с какво покритие са (плотовете на бюрата например), да може да се почистват Grinning

# 118
  • Варна
Аз пък се учудвам, че има деца, които не мацат. Вкъщи съм с бели стени и врати и определено детското присъствие не им се отразява добре..

Кой е казал, че не цапат? А от опит казвам, че много бързо боядисвах с бяло стенописите, винаги имах резервна кутия боя Simple Smile

# 119
Не съм прочела правилно едно изречение и съм разбрала погрешно. Вкъщи също винаги има резервна боя, не че има голяма полза.

Общи условия

Активация на акаунт