Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - тема 62

• 55 107
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Пловдивското обзавеждане е далеч от лукс.

# 301
# 302
Здравейте, отново идвам за помощ и идеи. Този път за антрето.
1. Търся идеи за цвят на стените.
2. Организация - иска ми се да има закачалка за дрехи или рафт за шапки с кукички под него, евентуално пейка за обувки, може и рафт за обувки под нея. А ако има шанс и шкаф за обувки да вмъкна ще е супер.
3. Разположение на огледалото - дали да остане на мястото където е в момента или да търсим друг вариант.
Не мога да се справя къде какво да вмъкна, така че хем да не е тясно, хем да има място за съхранение на дрехи и обувки и да е удобно. Затова се обръщам към вас.

В начертаната схема ММ е пропуснал да отбележи вляво от входната врата вратата за банята.

Така е в момента.
Евентуално за закачалки и рафтове мислех нещо подобно.

# 303
Този цвят наистина е неподходящ. От схемата виждам вариант за пейка/ шкаф за обувки срещу гардероба. Огледалото бих го ставила на сегашното място, но ще го заменя за по- голямо.

# 304
И аз мислех вариант срещу гардероба да е пейка/ шкаф за обувки и там да е и закачалката. Но ММ се притеснява че щяло да стане тясно и нямало да може да се минава свободно.
Той предлага огледалото да го преместим вдясно от вратата, а на негово място да е пейката/закачалката. Но на мен неговия вариант нещо не ми харесва. Та затова питам и тук, някой ако предложи по оптимален вариант.

# 305
Как преценявате какъв цвят стени са подходящи за дадено помещение,по усет,или все пак има някакъв жокер? Бихте ли споделили вашите вдъхновения  ! Благодаря !

# 306
  • София
С цветните палитри от Пинтерест.
Аз се бях побъркала за антрето ни, защото вече имахме кафява врата, две бели врати, сив гардероб и тъмно зелени плочки! Мм не даваше бежово, аз не исках сиво. Така че се спряхме на ярко зелено.

# 307
Скрит текст:
Здравейте, отново идвам за помощ и идеи. Този път за антрето.
1. Търся идеи за цвят на стените.
2. Организация - иска ми се да има закачалка за дрехи или рафт за шапки с кукички под него, евентуално пейка за обувки, може и рафт за обувки под нея. А ако има шанс и шкаф за обувки да вмъкна ще е супер.
3. Разположение на огледалото - дали да остане на мястото където е в момента или да търсим друг вариант.
Не мога да се справя къде какво да вмъкна, така че хем да не е тясно, хем да има място за съхранение на дрехи и обувки и да е удобно. Затова се обръщам към вас.

В начертаната схема ММ е пропуснал да отбележи вляво от входната врата вратата за банята.

Така е в момента.
Евентуално за закачалки и рафтове мислех нещо подобно.

Аз бих сложила зад вратата (над радиатора) една закачалка като последната от снимките-само с кукички, без рафт, за ежедневните връхни дрехи. Огледалото - на същото място, и под него шкаф за обувки, на който може да се сяда.

# 308
  • Canada
В стенния гардероб няма ли място за дрехи?

# 309
В стенния гардероб няма ли място за дрехи?
Не за мое съжаление. Натъпкан е с всякакви неща, които не се ползват често (раници, палатки, екипировка за туризъм, ски екипировката ми и т.н.), включително и инструменти на ММ . Един вид като килер.  А и искам якетата, които носим сезонно пролет/есен /зима да не ги затварям в гардероб, а да стоят на открита закачалка.
Мястото за съхранение в този апартамент е доста кът. Нямаме нито мазе, нито таван или гараж. Даже се чудим 4 велосипеда къде ще ги заврем, че да не пречат...

# 310
vartoglava
Срещу стенния гардероб, там,където се образува малка ниша,до вратата на спалнята,няма ли малко място за шкаф за обувки ? Нашият шкаф е с дълбочина 18 см, с падащи вратички,доста обувки се събират. С пуш бутони ако става,даже и дръжките няма да ви пречат.

# 311
  • Canada
На мен ми допада идеята на мъжа ти.
Мислили ли сте да направите нещо вградено над входната врата за съхранение на сезонни и рядко употребявани вещи? Така ще си освободиш място в гардероба.

# 312

Такава закачалка виждали ли сте да продават някъде? Много е идейна - ползваш колкото и както ти трябва, а когато не се ползва, се прибира и стои като дървена ламперия!

# 313
И аз мислех шкаф за обувки срещу гардероба, но с желанието ми за закачалка, ако я сложа там ще "изяде" мястото.
Полар Беър това е идейно. При съседите в стария ми апартамент имаше такива ниши и знам че събираха бая багаж. Не знам обаче ММ дали би се навил. Споделяла съм му подобни идеи за стария ни апартамент, но не ме огря. Отряза ме, че само глупости мисля.
За тези падащите закачалки някой ако е виждал къде се продават, ще се радвам да сподели линк. Аз съм взела снимката от нета. Мислех да питам мебелист дали би го направил и на каква цена.

# 314
Тъкмо ми се беше набил на очите тоя трегер над вратата. Много ме дразнят такива строителни "издънки". И си представих идеята за нишата над вратата... Може пък да се получи добре.

Още, бих махнала от там това огледало и бих сложила предпоследния тип закачалка (ако някой я намери някъде, да каже). Зад вратата не бих сложила закачалка, в никакъв случай. Най-много, някое закачалче за ключове. Махам огледалото от стената и слагам огледала на вратите на гардеробите. Така стената ми остава свободна за каквото си поискам, дори и за комбинация закачалка + пейка-ракла.

Общи условия

Активация на акаунт