Косопад Тема 16

• 60 575
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Някой от Пловдив има ли? Как са цените на Christian of Roma в мола? Ще взема от ампулите за косопад на Алфапарф и шампоан също. Ако се продават и на друго място там, пишете
Аз съм от Пловдив .
 Christian of Roma има на ул.Железарска ,вие за кой Мол говорите ?
В Мол Пловдив има Златната рибка ,а в Мол Плаза май не съм виждала .
Може и да не съм обърнала внимание .

# 271
  • Deutschland
Точно Златна рибка в мол Пловдив ме интересува. Сега ще видя и на улицата, която споменахте. Благодаря ви

# 272
Аз виждам ефект от обливане с ябълков оцет с вода

# 273
Момичета,пробвали ли сте мая за хляб и бирена мая,но само външно(знам,че се дебелее от бирената мая).Бирена мая честно казано не съм ползвала,но приятелки са я ползвали и са доволни.А маята за хляб е уникална,спира косопада,косата се сгъстява и расте по-бързо.
Другото което мога да предложа е всеизвестното мазило против въшки:газ,свинска мас и оцет.Само,че газта е само 3-4 капки в маската и маста е обезсолена задължително.
Тези маски обаче е важно да се втриват в корените за да се подхранят,дължините няма смисъл да се мажат,както всички знаем,косъмът е мъртъв и няма да поеме нищо,само ще се утежни или разхвърчи.

# 274
Ползвала съм суха мая, косата става супер, но не ми спря косопада. Момичета, които сте ползвали Anaphase+ измих се с него за пръв път и имам чувството, че повече започна да капе. Дали е нормално?

# 275
Момичета, които сте ползвали Anaphase+ измих се с него за пръв път и имам чувството, че повече започна да капе. Дали е нормално?
За този вид козметика за коса съм чела,че дава този ефект,един вид космите които умират или са умрели,изпадат,за да могат да израстнат нови.Засиления косопад спирал след няколко измивания.На Дюкре нещата за косопад са невероятни,но ако не се премахне причината за косопада,пак ефекта е временен.

# 276
И аз съм ползвала мая за хляб .Правих си маска с нея,но ефект никакъв нямаше,косопада си продължава.Единствено от капсулите и шампоана на Anaphase+ косопада ми понамаля наполовина.

# 277
Пада косъм по косъм, аз по принцип съм с такъв косопад, както си стоя и косъм. Сега косата ми е по - дълга и ги разтягам навсякъде, направо откачам. Утре започвам и таблетките. Довврявям ви се, няма да спирам шампоана. В самата кутийка има и нещо в малко пликче и пише, че е за допълнителна грижа, но още не съм го отваряла

# 278
Пада косъм по косъм, аз по принцип съм с такъв косопад, както си стоя и косъм. Сега косата ми е по - дълга и ги разтягам навсякъде, направо откачам. Утре започвам и таблетките. Довврявям ви се, няма да спирам шампоана. В самата кутийка има и нещо в малко пликче и пише, че е за допълнителна грижа, но още не съм го отваряла

Barbed,и капсулите и шампоана ползвах повече от 3-4 месеца.Нещата се случват много бавно при мен.

# 279
Вече това ми остана да пробвам, чесън слагах + тривитаминол и кокосово масло  и сега като се мия няма да ви казвам как мирише, но май имам нова коса. С оцет се изплаквам след баня, направо съм салата Grinning. Започвам таблетките и каквото   стане. 

# 280
  • в огледалото на живота
С оцет се изплаквам след баня, направо съм салата Grinning.
Вземи си натурален ябълков био оцет.2с.л от него се размиват в чаша с хладка вода и обливаш след измита с шампоан коса.Не изплакваш после!!!
Косата придобива блясък и плътност,а миризмата изветря много бързо  Peace

# 281
С оцет се изплаквам след баня, направо съм салата Grinning.
Вземи си натурален ябълков био оцет.2с.л от него се размиват в чаша с хладка вода и обливаш след измита с шампоан коса.Не изплакваш после!!!
Косата придобива блясък и плътност,а миризмата изветря много бързо  Peace

Това правя, с ябълков оцет с вода изплаквам косата и не отивам, а оцета който използвам е домашен правен

# 282
А някой да е ползвал Фитовал? Измих се 3 пъти с него и имам чувството че изкапа още повече коса от него ....

# 283

Feeling, от къде го купуваш този био ябълков оцет? От един град сме  Wink

# 284
А някой да е ползвал Фитовал? Измих се 3 пъти с него и имам чувството че изкапа още повече коса от него ....
Ползвах Фитовал, цяла опаковка изхарчих и косата ми ставаше хубава, но не ми помогна за косопада - капеше си,но както каза по-горе VanessaDe явно този вид козметика играе такава роля, когато косъма е умрял пада, за да направи място на новия. Мен лично това нейно мнение много ме окуражи, защото има логика

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 13:25 от Barbed

Общи условия

Активация на акаунт