Косопад Тема 16

• 60 599
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
  • Deutschland
Какъв серум за растеж ползвате?

# 301
Ползвала съм на Живица с репей - доволна съм

# 302
  • Пловдив
Някой ползвал тези продукти...?
http://green-master.net/green-pharmacy

# 303
  • в огледалото на живота
Ползвала съм Билков балсам с репей - против косопад
Определено има ефект,макар моя косопад да е по скоро на друга основа.
От този съм  много доволна

Уплътнява косъма,косата има блясък,намалява косопада и има нов растеж.

# 304
Дали ще е проблем ако си направя  маска с тривитаминол, докато използвам шампоана Амафаз+

# 305
Изследванията ми са готови, дали да не спра ревалида? И без това в него има желязо , а то ми е високо.  Сега се чудя дали косопада ми се дължи на ниските нива на витамин Д ?

# 306
Косопада ми спря може би на втората седмица. От тогава нямам проблеми,но добавките не ги спирам,само си правя почивки от по 2-3 сесмици.
Лосион ползвам на Алпецин двата,миришат малко неприятно,но изветрят бързо. Фруктис съм ползвала и аз преди много години,беше страхотен,сега обаче малко трудно го намирам.

# 307
Какви добавки вземаш?

# 308
Някой чесън да си е слагал на косата, моята фризьорка ми го препоръча? Има ли чалъм да се неутрализира миризмата?

# 309
Тези които написах по-нагоре...
Чесън и лук съм слагала,имах също една приятелка си оправи алопецията с чесън. Миризмата я замазваш с изплакване с оцет,но ако те навали дъжд или се изпотиш много,не е истина как смърди. Но ако проблема е много сериозен,миризмата е последното за което бих мислила

# 310
Някой чесън да си е слагал на косата, моята фризьорка ми го препоръча? Има ли чалъм да се неутрализира миризмата?
за втори път слагам, дори току що правих такава маска. Слагам само сока на чесъна, тогава не мирише. Слагам и мед и зехтин- те неутрализират миризмата, а като е суха косата не мирише.

# 311
за втори път слагам, дори току що правих такава маска. 
Барбед това е много малко,поне 2 пъти в седмицата в продължение на няколко месеца трябва да я правиш за да има ефект и той да се задържи.

# 312
Изследвания правихте ли си откри ли се причната? Аз знам че се изтезавах доста в момента съм 39 кг... звучи стряскащо, но аз си бях толкова попринцип преди да родя и всичко беше ок с косата. Пих и чай за отслабване, как ме е яд сега Cry... силен стрес съм нямала имам стресови ситуаци ама чак силно стряскащи не... извинявам се за дългия пост просто се отчаях... в край на сметка ако ми окапе косата ще взема перука ама не ми се иска да стигам до там Cry
Витамини за коса пиете ли, храните ли се? 39 кг ми звучи супер малко - като за 12 годишно дете.
Според мен коригирaйте храненето - грижата за косата трябва да е и вътрешна, и външна.

# 313
  • Deutschland
Косопада ми спря може би на втората седмица. От тогава нямам проблеми,но добавките не ги спирам,само си правя почивки от по 2-3 сесмици.
Лосион ползвам на Алпецин двата,миришат малко неприятно,но изветрят бързо. Фруктис съм ползвала и аз преди много години,беше страхотен,сега обаче малко трудно го намирам.

В Германия си, нали? Виж в магазини Action, там го имаше, но не е редовен асортимент

# 314
Честно ще го пропусна, взех си тривитаминол. Още се чудя с какво да го комбинирам, но ще видя в някоя от другите теми. Появи ми се сърбеж и някакъв лек пърхуд, така че ще трябва шампоан да си сменя така или иначе.
Някой на билкова основа по нежен ще трябва да е....Преди ползвах на Милва този с копривата, нямах проблем със скалпа. Та може би пас ще си го взема, защото може водопада и от това са е.
Другите предназначени за косопад имам чувството, че ми го засилват Neutral Face

Общи условия

Активация на акаунт