Косопад Тема 16

• 60 699
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
Някой дали може систематизирано да каже какво да се изследва, ще е по лесно отколкото да попаднеш на компетентен лекар, който да го каже...

Аз лично- тсх, т4, т3(ако нямаш хашимото, само тсх), железен пакет, вит д, вит б, тестостерон, лх, фсх, естрадиол, SHBG, свободни адрогени. Имай предвид, че живея в Англия. Излезе ми нисък феритин от железния пакет.

# 376
Някой дали може систематизирано да каже какво да се изследва, ще е по лесно отколкото да попаднеш на компетентен лекар, който да го каже...

Аз лично- тсх, т4, т3(ако нямаш хашимото, само тсх), железен пакет, вит д, вит б, тестостерон, лх, фсх, естрадиол, SHBG, свободни адрогени. Имай предвид, че живея в Англия. Излезе ми нисък феритин от железния пакет.
това всичко може ли да се изследва на 4 ден от цикъла

# 377
jullliana то и на мен ми излезе нисък феритин ама хематолог не го сметна за голям пролем

Последна редакция: пн, 09 сеп 2019, 07:58 от petrova3

# 378

това всичко може ли да се изследва на 4 ден от цикъла

Да, може.

# 379
Момичета моля Ви да ми разтълкувате изследванията.

# 380
# 381
  • Deutschland
От фб : три жълтъка, две супени лъжици кокосово масло и супена лъжица синапено семе се объркват и се нанасят в корените на косата. Колко време се стои не пише, но смятам да пробвам. Имало бърз резултат

# 382
От фб : три жълтъка, две супени лъжици кокосово масло и супена лъжица синапено семе се объркват и се нанасят в корените на косата. Колко време се стои не пише, но смятам да пробвам. Имало бърз резултат
Синапеното семе под каква форма е? Има масло или си е баш семе:smiles: Благодаря!

# 383
  • Deutschland
Сега ми писаха. Трябва да е на прах, семената не вършели работа. Стои на косата 30 минути и се измива

# 384
  • Пловдив
Сега ми писаха. Трябва да е на прах, семената не вършели работа. Стои на косата 30 минути и се измива
Чакам резултати да споделите .

# 385
  • в огледалото на живота
Тази маска има загряващ и стимулиращ космената луковица ефект.Добра е!
Идентична на тази с горчицата.
http://polinasofia.com/2013/10/maska-s-gorchitza/

# 386
Сега остава да преценим, кое е по-лесно да се намери- горчица на прах или синапено семе и после да мелим. Благодаря за идеите момичета!

# 387
Здравейте, момичета! Отдавна не съм писала, т.к. имах доста натоварено лято.
Минаха около 5-6 месеца след като последно от отчаяние пробвах втриване на чесън в скалпа и за съжаление при намокряне все още усещам миризма на чесън Sad. Вече започвам да се замислям тази миризма дали някога ще изчезне. Голяма грешка е това с чесъна. Плийз, кажете ми, че изчезва тази миризма.
Купих си шампоан Mediceuticals Bioclenz, усеща се сякаш ефект, но най-много ми харесва в този шампоан, че косата по-дълго време не се омазнява.  Мисля да пробвам и другите видове Mediceuticals. Пих два месеца Приорин, спрях го лятото, сега пак възобнових приема.
Колебая се дали да пробвам ямайското черно рициново масло, т.к съм установила, че косата ми не обича масла. Пробвала съм кокосово, арганово и шипково и бадемово и косата ми след маслата се влошава. Дали ще ме разочарова и рициновото масло при това положение?

# 388
Миризмата не е толкова фатална,и да се усеща е за секунди докато нанесеш шампоана. Относно маслата,ако се нанасят правилно не омазняват косата. За мазни коси,една чаена лъжичка се втрива в корените,не се маже обилно. Това се прави веднъж,максимум два пъти  седмично. Другият вариант е да се смесват с хума,тя изсушава много косата и с нея трябва да се внимава. За Ш Меди съм чувала много добри отзиви,но са доста скъпи,със сигурност има БГ евтин вариант,а и шампоанът не играе кой знае каква роля според мен. По-добре наблегни на масла,ампули,лосиони без отмиване и таблетки вътрешно.

# 389
Аз правих маска с чесън, но не директно втриване, а с накисване в зехтин. Има я в нета.
За сега не усещам миризма. Ако ще мирише само при намокряне не голяма драма, защото ще го усещам само аз. Ще продължа, дано помага.

Общи условия

Активация на акаунт