Косопад Тема 16

• 60 645
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
  • в белята
Да си кажа мнението за фибрите.Пробвах комплекта на Наноген (има го в Златна рибка) - изобщо не седи естествено ,а при мен съвпадна цвета.Усещането ,поне при мен , е като от нанасянето на сух шампоан.Сега си издирвам читави перуки .

# 346
  • Стара Загора
Възможно ли е да се получи косопад от добавки, които са за коса, кожа нокти? От известно време пия цинк+биотин (Абофарма), а наскоро започнах и Геритамин (него го пия за друго нещо, не заради кожата,косата и ноктите), но от 2-3 седмици косата ми пада много, в банята е нещо ужасно. Геритамин съм пила и преди, както и цинк+биотин. Не предозирам, пия по едно на ден.

# 347
Възможно ли е да се получи косопад от добавки, които са за коса, кожа нокти? От известно време пия цинк+биотин (Абофарма), а наскоро започнах и Геритамин (него го пия за друго нещо, не заради кожата,косата и ноктите), но от 2-3 седмици косата ми пада много, в банята е нещо ужасно. Геритамин съм пила и преди, както и цинк+биотин. Не предозирам, пия по едно на ден.

Геритамин съм пила и съм нямала косопад по време на сеанса , пих го да стимулирам растежа, мисля дори пак да започна ..

# 348
  • Стара Загора
И аз не съм имала косопад преди по време на сеансите с Геритамин. Като допълнителен ефект при мен по време на прием, а и след като го спра, има при болката в първи ден на менструация - или нищо не усещам, или е нещо съвсем слабо.

# 349
  • София
Възможно ли е да се получи косопад от добавки, които са за коса, кожа нокти?
Възможно е, ако си предозирала с витамин А, който се съдържа в Геритамина.
При предозиране със Селен също се стига до косопад, а Селена се съдържа в много от добавките за коса и нокти.Имайте го в предвид.
Аз съм изследвала и двете и Селена ми беше на горна граница без никога да съм приемала, а Вит.А към долна и направих един курс с него.

г-жа Шапокляк, вече има хубави перуки и от изкуствен, и от естествен косъм.Хубаво е да се видят на място и да се пробва.
Майка ми носеше докато беше на химиотерапия, стоеше и естествено.На скоро разбрах, че жена, която познавам бегло от години също е с перука, никога не бих заподозряла.
Аз също бих избрала този вариант, пред това да се мажа с Миноксидил и да пия всякакви щуротии, които още повече да ми разбъркат и без това разбърканите хормони.

# 350
  • Бургас
И аз не съм имала косопад преди по време на сеансите с Геритамин. Като допълнителен ефект при мен по време на прием, а и след като го спра, има при болката в първи ден на менструация - или нищо не усещам, или е нещо съвсем слабо.
Според мен е почнал есенния косопад!

# 351
  • Стара Загора
Не съм предозирала с витамин А, тъй като пия по една капсула на ден. Ще спра за известно време приема на Геритамин и цинк+ биотин, за да видя ще има ли някаква разлика.
Имало и друг път падане на косата, но сега сякаш е в по-голямо количество и направо си е стряскащо.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 11:37 от ❇Sisi_91❇

# 352
Аз съм на Дукрей сега (и лук Laughing), но ако не помогне, ще пробвам Алфапарф, благодаря за идеята, Фрау.

Момичета, вчера си измих косата отново, и мирисът на влажен лук беше просто прекрасен. Май наистина ще си отнеме време, докато напълно изчезне. Преди да се изкъпя, си намазах скалпа със смес от кокосово олио и няколко капки олио от лавандула. Стоях поне 30 мин, но миризмата на лук си е все там. Освен това, ще започвам суплименти за адреналите и за съпорт на щитовидната жлеза, това ми вдъхва най-голямо доверие и искрено се надявам, че ще спомогне за намаляване на косопада. На тях разчитам най-много, не толкова на мазилата. А, да, приемам и специален биотин за косопад. Ако някой се интересува от имената на добавките- да пише.

# 353
  • Бургас
Аз съм на Дукрей сега (и лук Laughing), но ако не помогне, ще пробвам Алфапарф, благодаря за идеята, Фрау.

Момичета, вчера си измих косата отново, и мирисът на влажен лук беше просто прекрасен. Май наистина ще си отнеме време, докато напълно изчезне. Преди да се изкъпя, си намазах скалпа със смес от кокосово олио и няколко капки олио от лавандула. Стоях поне 30 мин, но миризмата на лук си е все там. Освен това, ще започвам суплименти за адреналите и за съпорт на щитовидната жлеза, това ми вдъхва най-голямо доверие и искрено се надявам, че ще спомогне за намаляване на косопада. На тях разчитам най-много, не толкова на мазилата. А, да, приемам и специален биотин за косопад. Ако някой се интересува от имената на добавките- да пише.
Може ли имената на добавките?

# 354

Може ли имената на добавките?
и аз искам

# 355
  • Deutschland
Приема на Мерц отразява ли се на месечния ви цикъл? Този месец около 10 дена беше моя, направо ми омръзна животеца 🙁

# 356
Феритина само с желязо ли се повишава?

Желязо  - 13 при граници 6.6-29.5
Феритин 23 при граници 13-150
В същото време хемоглобин 140
И желязото е ниско, но все пак прилично спрямо стойност 6 преди няколко месеца.

# 357
Феритина не се повишава само с желязо, а се повишава с лактоферин. Моите изследвания са със същите стойности, сега ги взех. В същото време витамин Б12  е много висок 633, при горна граница  569. При тези стойности какви добавки трябва да приемам?

# 358
И моите изследвания са от днес/вчера Grinning
Чак са ми малко нереални. Желязото е по-високо от преди 3-4месеца, през което време не съм взимала нищо.
Лактоферин гледам, че е някаква добавка. Дали ще е достатъчен и какъв взимате?

# 359
Аз си взех на първо време Биозин Мама, в него количеството е 100 мг. и пия по три таблетки. В понеделник ще поръчам на друга фирма, но още разглеждам и не съм се спряла на конкретна марка.

Общи условия

Активация на акаунт