Косопад Тема 16

• 60 872
  • 754
  •   2
Отговори
# 450
Здравейте, можете ли да препоръчате читав турски шампоан , лосион, ампули, добавки против косопад? Предстои ми пътуване, миналата година се заредих с разни чеснови шампоани, ще се радвам ако някой сподели за техен продукт.

# 451
Миналата година от Турция си бях купила този,препоръча ми го собственика на магазина.Не мога да кажа дали наистина действа,защото приемах и таблетки,но във всички случаи косата ми изглеждаше добре.
Скрит текст:

Този го дават като топ шампоана с чесън
Скрит текст:

А този бил първият шампоан с чесън в Турция
Скрит текст:

Само един съвет,купувай козметика само от големите магазини,по-малките магазинчета продават доста скъпо,а и не се знае дали не е менте.

# 452
  • Deutschland
Ванеса, в Германия ги няма нали? Все забравям да търся из турските магазини

# 453
S.Magnifica, според мен всичко е с временно действие. На мен в началото Еукапил ми действаше много добре и след няколко месеца спря. Преди години така бях и с чесъна, като го ползвах спираше косопада и започваха много нови растежи, след година две и той престана да действа.
Опитвам и с маски с масла, за да включвам постоянно нови неща, взела съм масло от канела, масло от розмарин.

# 454
  • софия
А стига ли ампулата Еукапил за целия скалп или  мажете зона?

# 455
Има ли срок за използване на чесновия шампоан, или може целогодишно?

# 456
Аз ампулата Еукапил си я деля на две части - едната използвам сутрин, другата вечер.
Мажа само темето и горната част на главата, където косата ми е разредена.

# 457
Ванеса, в Германия ги няма нали? Все забравям да търся из турските магазини
Да ти кажа честно не съм търсила. В турските магазини може и да има,а ако няма ще ти поръчат. В нета ги има,но са много скъпи.
Orhid77 може да се ползва постоянно,даже е препоръчително,но аз обичам да сменям шампоаните.

# 458
  • София
Здравейте! При мен не се получи и с Еукапил и реших, че повече няма смисъл да отлагам и е време да опитам с Миноксидил. Моля, ако някой го ползва, да сподели откъде го купува най-изгодно (по възможност в България, ако се предлага) и как точно го използва (правят ли се почивки).
Не се доверявайте на случайни търговци в нет-а. Аз изгърмях с фалшф миноксидил поръчан от OLX. Хем беше с опция преглед, но в бързината видях само бройката и здрави шишета, едва у дома забелязах изпринтените на цветен принтер етикети. Дадох му шанс, макар че според мен беше разреден спирт с малко жълта боя. След месец си взех от Гърция, Regaine. Усещането е съвсем различно, което затвърди съмненията ми за фалшивия препарат. С  Regaine-та правя две впръсквания, вместо предписаните 6, т.к. пръскам локално само в една област, а не по целия скалп. По такъв начин, една опаковка от 21Е, ми стига за три месеца. Впръсквам върху скалпа и разтривам леко с кутре. Стремя се да засягам минимум от косата. При мен не води до омазняване, а по-скоро като "кукленска коса", като тупирана ми става косата там където се е докосвала до миноксидила. Но не е нещо фатално, ефекта се появява след 3 дни, а тогава си ми става време за миене. Иначе пръстчето, с което разтривам е мазничко. След втората опаковка (общо 6 месеца) ще правя почивка. Ефект категорично има, още от третата седмица (но не броя месеца с ментето). Пралелно с това пия вит. Е,  А, колаген и биотин.

# 459
  • Пловдив
Аз от вчера взех ревалид ампули в момента имат промоция .
Не съм убедена ,че ще ми помогнат ,но съм длъжна да пробвам за мое успокоение .

# 460
MIA , а имаш ли като страничен ефект окосмяване по лицето?

# 461
  • София
MIA , а имаш ли като страничен ефект окосмяване по лицето?
Аз принципно имам известно окосмяване на лицето от 18 годишна. За съжаление е хормонално (вероятно на това се дължи и оредяването на косата) и въпреки, че 30 години вече хормоните ми са в норма, окосмяването не се поддава на премахване с лазерна епилация и други по-стари във времето методи.
Много се притеснявах и все още се притеснявам, дали няма да се засили. За момента трети месец пу-пу, не е. Дано така се задържи! В общи линии на известен интервал от време, махам косъмчетата с пинцета и за да съм обективна, преди да стартирам миноксидила си направих снимка и на косата и на лицето, за да следя ще има ли промяна. Пак повтарям, аз слагам само 1/3 от предписаната на кутията доза. 5% е препарата.
С ниско кръвно съм по принцип 60/90. Много обичам кафе, но се стремя да пия рядко, защото ми ускорява пулса. Реших като стартирам миноксидила, да си позволявам кафенце. Ами от седмица пак се опитвам да го откажа. Кръвното ми си е все такова и с миноксидил и с кафе, но пулса ми пак подскача. Т.е. за момента не съм усетила странични ефекти, но съм нащрек.

# 462
  • софия
Отивам да си слагам екстеншъни и ме обзема нисълта, дали да не си купя една хубава перука!!! Не че е чак така драматично положението, но си мисля ,че след месеци и години мазане и хвърляне на пари, никога няма да постигна ефекта на хубава коса!!!

# 463
  • Пловдив
От хининовата вода има ли доволни?

# 464
  • София
Отивам да си слагам екстеншъни и ме обзема нисълта, дали да не си купя една хубава перука!!! Не че е чак така драматично положението, но си мисля ,че след месеци и години мазане и хвърляне на пари, никога няма да постигна ефекта на хубава коса!!!
Я кажи, екстеншъните не вредят ли допълнително на останалата истинска коса? Че съм се замисляла и аз, но не съм наясно.

Общи условия

Активация на акаунт