Косопад Тема 16

• 60 888
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Имам две приятелки които бяха с екстеншъни,и двете не биха сложили никога повече подобни неща по главите си. В най-реномираните салони са поставяни,но въпреки това косите им са ужасни след свалянето. Снопчета косми са падали и косите им са проскубани и страшно изтощени.

# 466
  • Бургас
Аз в момента ползвам треса. Доволна съм!

# 467
  • София
Никога повече не бих си сложила екстеншъни. Заради косопада си сложих и се оказа голяма грешка. Бях около 5 месеца с тях, когато ги свалих буквално нямаше коса на местата, където бяха закрепени. Косата падаше заради косопада, падаше заради тежестта на екстеншъна и отделно при повдигането на екстеншъните (с капси) беше рязано и от косата, за да се освободят капсите.

# 468
  • Пловдив
Малеее, ужас !
За какво си причинявате това !
По-добре си сложете перука ,отколкото да се мъчите с тези екстеншъни .
Аз лично никога не бих пробвала .

# 469
M_I_A, благодаря за споделеното, ще си довърша Еукапила и ще купя Regain от Гърция, да опитам и с него.
Интересно дали биха могли да се редуват във времето двата препарата?
Доста ме притеснява евентуалното омазняване при Миноксидила, но се надявам да не е толкова драстично и при мен.

# 470
Аз сега пак минах на здраве форте шампоан и лосион, в лосиона има хининова вода... ще кажа
При мен косопада миналата година спря октомври, надявам се и тази така, с нетърпение го чакам Simple Smile

# 471
  • софия
ми не е по-добре с перука, вярвайте! днес си сложих частична (с шноли).Изглежда мнооого естествено и маскира точно проблемните зони. Не знам, струва ми се изнервящо да броя месеци наред падащи косми....и да сменям едно след друго, ама и да изчаквам месеци, щото те действат след 6тия (евентуално).

# 472
Много странно се държи моята глава Simple Smile На ампули Алфапарф съм, преди няколко дни първата я ползвах след измиване с ДПШ Лабел М и нищо не усетих. Сега след измиване с Медисютикълс си сложих втора ампула и усетих вече загряването по скалпа...

# 473
От хининовата вода има ли доволни?

Аз съм доволна от хининовата на Милва, макар че съм използвала само едно шишенце. От една година съм с хининовия им шампоан. Струва ми се, че имам поникнали косъмчета от тях, главно по местата на бебешките коси ги виждам. Мисля сега да пробвам шампоана им с кофеин + хинин против косопад.

# 474
  • Deutschland
Много странно се държи моята глава Simple Smile На ампули Алфапарф съм, преди няколко дни първата я ползвах след измиване с ДПШ Лабел М и нищо не усетих. Сега след измиване с Медисютикълс си сложих втора ампула и усетих вече загряването по скалпа...

На суха коса ли ги слагаш? Трябва да е леко влажна. Аз също вече не усещам загряване

# 475
И мен ме мъчи страшен косопад, имам чувството, че косата ми е оредяла (и без това е много тънка и рядка). Взех си да пия мерц и си купих ампули на екре. Шампоан няма да сменям, тъй като имам още доста останал от сегашния ми и искам да го изхабя първо. Някакви съвети?

# 476
След два ДПШ-а нищо чудно че ти загрява скалпа

# 477
След два ДПШ-а нищо чудно че ти загрява скалпа

Медисютикъл Bioclenz не го дават като ДПШ. А това, което ме учудва е, че на Лейбъл М пише, че е лек и удачен за всекидневна употреба. Тогава защо в другата тема и тук се препоръчва само 1-2 пъти в месеца? Какво може да се случи, ако се ползва ежедневно?
Иначе ампулите на влажна коса ги втривам.

# 478
Да не би да ги бъркаш Лейбъл М-ите,четири серии имат черен шампоан,и четирите изглеждат по един и същ начин.Този който е за ежедневна употреба обаче е Gentle Cleansing,а ДПШ-а е Deep Cleansing.Погледни какво пише на твоя.ДПШ-а не бива да се ползва ежедневно,грубо казано ще ти "остърже" всички полезности от скалпа и с тези ампули с алкохол най-много да го разраниш.

# 479
  • Пловдив
Писали сте може би, но..доволни има ли от шампоана на Биофарма Урти комплекс?

https://vmcosmetic.com/bg/biopharma-shampoan-urti-complex-protiv-kosopad

Общи условия

Активация на акаунт